IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Драйвер,най-удачно е ако след отваряне на дълга продължим само нагоре,но е въпрос на късмет да хванеш дъно,затова съм разработил такава система,която изхожда от най-лошото,тоест след като отвориш поръчка цената да продължи надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
      Кирчо,аз си карам по системата,просто така ми се получиха тези нива ***,40 заради една предишна бай-зона 238.40 ,от която ми остана една действаща добавка
      Хоска,колега,по твоята система май е по удачно първо курса да тръгне против теб-надолу,за да можеш повече да се натовариш и след това като тръгне нагоре да реализираш по-голям профит.....Така ли?
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Кирчо,аз си карам по системата,просто така ми се получиха тези нива ***,40 заради една предишна бай-зона 238.40 ,от която ми остана една действаща добавка

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
          Добър ден,колеги,бате Хос се уреди с нова поръчка на 236.40
          Брееее като гледам, Хоската пак се е уредил с евтини паунди...

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            Хоска, какъв ти е суапът в паундйена че я играеш само дълги ми е много чудно.
            Слап-а и е малко по-малко от на Долар/йена така че валутата си е добра за carry trade даже заради движенията който прави май е по-добра от долар/йена за такава търговия. Успех.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Форексов,провери таблицата на Бенчмарк(или Saxo) и ше намериш отговора

Коментар

• xoska po4ti vinagi sym bil syglasen s teb za kabela , no sega tribva da se kupuva na 235.50 i na 235.00 . stopove malko po dylboki , no cel 239 e dobra za sledva6tata sedmica
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Хоска, какъв ти е суапът в паундйена че я играеш само дълги ми е много чудно.

Коментар

• Anjel,аз ползвам таблица в Microsoft Excel,където си нанасям всички поръчки и си ги водя на отчет,а ако ми потрябва някаква средноаритметична стойност,то без проблеми си смятам в Excel-така правя например когато искам да сложа нулев стоп на цялата ми позиция,състояща се от основната позиция плюс всички действащи към момента добавки.Удовлетвори ли те отговора ми?

А сега искам да допълня още една тънкост,която съм пропуснал да спомена,когато обясних системата ми за отработване на добавки.На картинката съм показал последните ми две действащи добавки 18 и 19.Както знаете,по правило слагам 100п тейкпрофит на такива добавки,но може да се приложи и правилото на 50-те пипса,тоест в случая на добавка 19 може да се сложи тейкпрофит 50п и да се затвори на ниво 236.90.При това положение може да се приеме,че добавка 18 се "смъква" надолу с 50п,тоест все едно е отворена на ниво 236.90,или с други думи ние сме подобрили цената на отваряне на добавка 18 с 50 пипса.При това положение следващият ордер за покупка се слага на 100п под "подобрената" цена,тоест на ниво 235.90.Правилоно на 50-те пипса го прилагам в случай,че действащите ми добавки станат твърде много,конкретно в моя случай това би станало ако продължа да отварям добавки без отработване 10 фигури под 238 (нивото на основната ми позиция).Правилото на 50-те пипса ,разбира се,намалява риска и затова препоръчвам на тези,които ще изпробват моята система да работят именно по него и след като го усвоят може да минат на 100-те пипса,но може едновременно да комбинират гъвкаво и двете.
                    Ще кажа още нещо важно относно изграждането на дългосрочна позиция в паундйена-когато за пръв път почвате да играете този крос,трябва да се издебне добра корекция от поне 5-6 фигури и да се отвори възможно най-малката позиция и ако цената продължи надолу още доста фигури,трябва да се добавя през 25,50,75 или 100 пипса,съобразно големината на акаунта,така че да може да се поемат без проблем още 10 -тина фигури,като тези добавки се отработват по изложената от мен система,разбира се.Но тези съотношения са условни,всеки трябва сам на демо да направи съответната "настройка" на системата.Това е от бате Хос засега,успех!

Коментар

• ГБП/УСД

Паунда вероятно може да го засилят и под 1.94 ( и то днес още ) ,но лично аз ако падне до 1.9330 ще почна да го купувам с цели за над 2+ .Пробив под 1.9130 променя всичко .
                      Успех .

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Мноооого добре почваме с тези импулси надолу.....
                        И мен ме кефи кабела какви импулсчета прави надолу и сега проби едно предно дънце на 1.9484 и сега къде ще се спре може би около 1.9260 ще гони и ако го бие..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                          Момчета, стегнете се. Никой не котира по-добре от пазара. Ако беше така щяхме ВСИЧКИ да сме милионери, не , милиардери. Възможностите за арбитраж на пазарите траят по максимум 2-3 секунди.
                          Абе,"МОМЧЕ",кой ти говори за по-добри котировки от пазара,прочети внимателно предните постове.....

Говорим за много добри котировки купува/продава GBP,хайде ти ми намери по-добри котировки от продава на текущ курс+10 пипса над курс продава за кеш и купува-10 пипса под курс купува.....(вярно,че по банкова сметка,но след 10-тина минути може да пипнеш и сложиш парите си в джоба).То май трябва да се обеснява на някои тук повечко.....

Хайде успех.....
                          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Успешен ден на всички.

Кукс, кабела е голяма работа
                            глупее всеки ден, истина е

Коментар

• Da be da gledam go i mu se dwerq!

Коментар

• Успешен ден на всички.

Кукс, кабела е голяма работа

Коментар