IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хоска на теб усреднява ли ти цената при тези поръчки или всяка е за себе си

Коментар

• Добър ден,колеги,бате Хос се уреди с нова поръчка на 236.40 - на картинката може да видите поръчките ми от вчера и днес (отбелязани в синьо),следващата чакаща поръчка е на 235.40.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
        sell evra tuka cel 1.2960 , tam pokupka s cel 1.3060 i posle 1.3150 .

Haide bye ot mene
        Kirile, ti neprochete li kakvo ti biah pisal:

Първоначално изпратено от karakondjul
        Kirile, misliq che ako Trichet izpolzva obichiniq si nachinn na izrazqvane ima golqma veroqtnost da spechelish. Az smqtam vse pak che 3060 e mnogo visoko i imam profit na 3030.

No nai-iskreno ti go pojelavam
        Vseh profita na 3030 i pusnah edni dvoini kasi na 3040 - koito sega zatvarqm

Коментар

• Продължава разпродажбата на паунда, новозеландеца и швейцареца... най вече срещу йени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
            Първоначално изпратено от Facts
            На часова графика имам сигнал за сел на ауд-а с мин. цел 0,7725. След час-два се качвам...
            Фактическо,
            писна ми от това евро....ще се пробвам на твойта двойка
            Тресвам късички 40-ка на 7810.
            Слагам четири ордера ТП до отмяна, както следва:
            7780
            7760
            7740
            7720
            Добро утро дружина, почвам да ритам екзотиката на Коколино надолу.
            Мнения по въпроса има ли ?
            Закона на 5 П
            Перфектната
            Подготовка
            Предотвратява
            Провала на
            Представлението/Престъплението

Коментар

• ще видидим ,много съм доволен от йената идва ми да черпя всички японци които видя .....
              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Мноооого добре почваме с тези импулси надолу.....

Коментар

• Добро утро и успех на всички днес.

Коментар

• sell eur/jpy tp 157.8
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Момчета, стегнете се. Никой не котира по-добре от пазара. Ако беше така щяхме ВСИЧКИ да сме милионери, не , милиардери. Възможностите за арбитраж на пазарите траят по максимум 2-3 секунди.
                      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Значи и "Deutsche Bank" imat platforma за FOREX,от която могат да се въсползват и дербни играчи.Аз си мислех,че банки на световно равнище като нея обслужват само големи комапании и финансови институции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ilian Y.
                          Някой да ли е чувал за финансови къщи или търговци,които продават валути под борсовата им цена?
                          Про по-големи сделки има опция примерно в платформата на Deutsche Bank "request a quote" и тогава могат да ти предложат по-изгоден курс от моментния,но няма да е някаква фрапираща разлика.След като ти го предложат имаш 5 секунди време да приемеш или откажеш.

Коментар

То и сега има разни финансови къщи както е Delta stock например,които предлагат продажба на валута по банков път,обаче не ми е ясно да ли котираните валутни курсове от тях са по-високи или по-ниски от борсовите.Сигурно ще трябва се свържа с тях.Един пич ми се беше похвалил,че е закупил така паундове със 100 пипа разлика от борсовата им цена.
                            Е,хайде със 100,нещо са много.....нека бъдат с 10 пипса.
                            Те имат услугата :"Реална доставка на валута" и котират +10 и -10 пипса от текущия курс,с единственото ограничение,че трябва да се извърши сделка с не по-малко от 1000 единици от базовата валута.
                            Сладка работа......
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• То и сега има разни финансови къщи както е Delta stock например,които предлагат продажба на валута по банков път,обаче не ми е ясно да ли котираните валутни курсове от тях са по-високи или по-ниски от борсовите.Сигурно ще трябва се свържа с тях.Един пич ми се беше похвалил,че е закупил така паундове със 100 пипа разлика от борсовата им цена.

Коментар

Някой да ли е чувал за финансови къщи или търговци,които продават валути под борсовата им цена?
                                "smart trade"...

Коментар

Working...
                                X