Хоска на теб усреднява ли ти цената при тези поръчки или всяка е за себе си
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123sell evra tuka cel 1.2960 , tam pokupka s cel 1.3060 i posle 1.3150 .
Haide bye ot mene
Първоначално изпратено от karakondjulKirile, misliq che ako Trichet izpolzva obichiniq si nachinn na izrazqvane ima golqma veroqtnost da spechelish. Az smqtam vse pak che 3060 e mnogo visoko i imam profit na 3030.
No nai-iskreno ti go pojelavam- koito sega zatvarqm
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataПървоначално изпратено от FactsНа часова графика имам сигнал за сел на ауд-а с мин. цел 0,7725. След час-два се качвам...
писна ми от това евро....ще се пробвам на твойта двойка
Тресвам късички 40-ка на 7810.
Слагам четири ордера ТП до отмяна, както следва:
7780
7760
7740
7720
Мнения по въпроса има ли ?Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ilian Y.Някой да ли е чувал за финансови къщи или търговци,които продават валути под борсовата им цена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ilian Y.То и сега има разни финансови къщи както е Delta stock например,които предлагат продажба на валута по банков път,обаче не ми е ясно да ли котираните валутни курсове от тях са по-високи или по-ниски от борсовите.Сигурно ще трябва се свържа с тях.Един пич ми се беше похвалил,че е закупил така паундове със 100 пипа разлика от борсовата им цена.
Те имат услугата :"Реална доставка на валута" и котират +10 и -10 пипса от текущия курс,с единственото ограничение,че трябва да се извърши сделка с не по-малко от 1000 единици от базовата валута.
Сладка работа......
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
То и сега има разни финансови къщи както е Delta stock например,които предлагат продажба на валута по банков път,обаче не ми е ясно да ли котираните валутни курсове от тях са по-високи или по-ниски от борсовите.Сигурно ще трябва се свържа с тях.Един пич ми се беше похвалил,че е закупил така паундове със 100 пипа разлика от борсовата им цена.
Коментар
Коментар