IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Закрих късия АУД от вчера, че австралийците си легнаха и там самостоятелно движение днес няма да има повече. Предпочитам да скъся еврото ако иде още веднъж над 1,3010.

Коментар

• Факст,ти изобщо знаеш ли формулата за геометрична прогресия?Ако да,то я ми я напиши и ми докажи матечматически какво е общото мажду нея и "непрекъснато увеличаващата се загуба от общата усреднена позиция",като не пропуснеш преди това да дефинираш и понятието "обща усреднена позиция",че ми е малко мъгливо

Коментар

• mneniq za zatvarqne az sam za 1.3072

Коментар

• ..така де... здраве да има...

Коментар

• Хоската

40 няма да може... виждаш как всеки си има някакво си макар и грешно мнение а паунд йената си е нагоре и след 20 фигури надолу пак ще избие нагоре.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
              Фактически, ако не ме лъже паметта този маниер на работа тук се наричаше "изграждане на позиция"... скоро не съм го чувал - чел...явно не е модерно вече....
              Kakva pozicia s 500 USD mini-account...

Коментар

• Фактически, ако не ме лъже паметта този маниер на работа тук се наричаше "изграждане на позиция"... скоро не съм го чувал - чел...явно не е модерно вече....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                  ... иначе може да пада колкото си иска(дори да вземе отрицателни стойности) и пак ще съм на кяр
                  Хоската, я остави тия глупости брато.

НЯМА /и не може да има/ такава система която е печеливша ако "подобряваш" средния курс на позицията открита срещу тренда... ДОРИ и всяка новооткрита позиция да я затваряш с печалба, то загубата от консолидирана позиция ще надвишава с пъти печалбите от такива единични позиции. Не 40 фигури, 20 няма да издържиш, защото играейки срещу тренда дори да е "криволинеен", печалбите от единични позиции ще стават все по-малки сравнени с непрекъснато увеличаващата се загуба от общата усреднена позиция. И това ще е в ГЕОМЕТРИЧНА прогресия.

Учудвам се, че един интелигентен човек, който може да ползва Ексел , не може да осъзнане толкова проста зависимост...

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                    Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                    Хоска, какъв ти е суапът в паундйена че я играеш само дълги ми е много чудно.
                    Слап-а и е малко по-малко от на Долар/йена така че валутата си е добра за carry trade даже заради движенията който прави май е по-добра от долар/йена за такава търговия. Успех.

Kiyosi Ito, това, удебеленото, е една от основните причини,заради които някои предпочитат "кери трейдс" на шв. франк а не на йени...не е ли просто ...по-малък диференциал, но далеч по-малък риск....

Коментар

• Фактс,системата ми ще се провали само ако паундйената направи 40 фигури по права линия надолу,което надявам се няма да стане,иначе може да пада колкото си иска(дори да вземе отрицателни стойности) и пак ще съм на кяр

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                        Facts, защо задаваш глупави въпроси!
                        Я провери колко реда има MS Excel и си отговори сам.

Коментар

• Anjel платформата няма никакво значение,казах,че си водя всички добавки в Excel,дори платформата да ги усреднява,както е например в Евър,аз не гледам тези средни стойности,поставям си само ордери купува и съответно ордери продава (за тейкпрофит)

Коментар

Anjel,аз ползвам таблица в Microsoft Excel,където си нанасям всички поръчки и си ги водя на отчет,а ако ми потрябва някаква средноаритметична стойност,то без проблеми си смятам в Excel-така правя например когато искам да сложа нулев стоп на цялата ми позиция,състояща се от основната позиция плюс всички действащи към момента добавки.Удовлетвори ли те отговора ми?
                            Хоска това ясно питах за платформата дали ти усреднява или ти отваря друга позиция както при СТС примерно

Коментар

• Facts, защо задаваш глупави въпроси!
                              Я провери колко реда има MS Excel и си отговори сам.

Коментар

затова съм разработил такава система,която изхожда от най-лошото,тоест след като отвориш поръчка цената да продължи надолу
                                Колко надолу... 230... 210... 190.... 180? Се ще е ново дъно! "Системата" ти предполага, че ти се ще продължиш да копаш докато излезеш от другия край на земното кълбо...

Коментар

Working...
                                X