Закрих късия АУД от вчера, че австралийците си легнаха и там самостоятелно движение днес няма да има повече. Предпочитам да скъся еврото ако иде още веднъж над 1,3010.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Факст,ти изобщо знаеш ли формулата за геометрична прогресия?Ако да,то я ми я напиши и ми докажи матечматически какво е общото мажду нея и "непрекъснато увеличаващата се загуба от общата усреднена позиция",като не пропуснеш преди това да дефинираш и понятието "обща усреднена позиция",че ми е малко мъгливо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хоската... иначе може да пада колкото си иска(дори да вземе отрицателни стойности) и пак ще съм на кяр
НЯМА /и не може да има/ такава система която е печеливша ако "подобряваш" средния курс на позицията открита срещу тренда... ДОРИ и всяка новооткрита позиция да я затваряш с печалба, то загубата от консолидирана позиция ще надвишава с пъти печалбите от такива единични позиции. Не 40 фигури, 20 няма да издържиш, защото играейки срещу тренда дори да е "криволинеен", печалбите от единични позиции ще стават все по-малки сравнени с непрекъснато увеличаващата се загуба от общата усреднена позиция. И това ще е в ГЕОМЕТРИЧНА прогресия.
Учудвам се, че един интелигентен човек, който може да ползва Ексел, не може да осъзнане толкова проста зависимост...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnightПървоначално изпратено от Форекс ФорексовХоска, какъв ти е суапът в паундйена че я играеш само дълги ми е много чудно.
Kiyosi Ito, това, удебеленото, е една от основните причини,заради които някои предпочитат "кери трейдс" на шв. франк а не на йени...не е ли просто ...по-малък диференциал, но далеч по-малък риск....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаAnjel,аз ползвам таблица в Microsoft Excel,където си нанасям всички поръчки и си ги водя на отчет,а ако ми потрябва някаква средноаритметична стойност,то без проблеми си смятам в Excel-така правя например когато искам да сложа нулев стоп на цялата ми позиция,състояща се от основната позиция плюс всички действащи към момента добавки.Удовлетвори ли те отговора ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хоскатазатова съм разработил такава система,която изхожда от най-лошото,тоест след като отвориш поръчка цената да продължи надолу
Коментар
Коментар