IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я няма ко да го бавя
    Клоуз шорти на 7760
    + 2000 пипса да запишем
    Оупен двайска лонги на 7760
    Пак не се стърпях, ама нещо ме човърка под лъжичката.
    Закона на 5 П
    Перфектната
    Подготовка
    Предотвратява
    Провала на
    Представлението/Престъплението

Коментар

• vreme e da se zatvori 1/2 ot poziciata kusi ot 1.3030 koito e otvoril v4era. stop na drugite 1.3015 i t.p. 1.2965 . Ot tam dylgi sys dobavka na 1.2930 i 1.2900 . stop pod 1.2866
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Опалааааа, ей ме и мен.
        Имаме съвсем малко до тресване на ТП на 0.7756
        Първи профит за деня.
        Някой беше казал да сме търпеливи към печалбите и нетърпеливи към загубите.
        Коколино, харесах ти двойката

Закона на 5 П
        Перфектната
        Подготовка
        Предотвратява
        Провала на
        Представлението/Престъплението

Коментар

• Фактс

Добре,разбрахме че на наш Кольо 1 йена му струва 0.0042283 паунда,но нека не бъркаме понятията - ти говореше за "обща усреднена позиция",а след това отнякъде се появи "среден курс на общата позиция",дай първо да уточним дали тези понятия са еднакви или различни

Коментар

• Re: Фактс

Първоначално изпратено от kukuvicata
            Първоначално изпратено от Facts
            Първоначално изпратено от Хоската
            Значи ако наш Кольо е купил 1000 паунда на цена 237.00,това значи,че е продал 237 000 йени .След това е купил още 1000 на цена 236.00,което значи,че е продал 236 000.И сега като разделим (1000+1000) на (237 000 +236 000),получаваме 0.0042283.Излиза,че според твоята дефиниция наш Кольо има среден курс 0.0042283 на общата позиция в паунд/йена
            Точно така Хоската. Радвам се че бързо схващаш.
            1 йена ти струва средно 0.0042283 паунда.
            гледай сега - ако курса пада се качва йената
            ако се качва курса - се качва паунда
            и в двата случая нещо се качва, а Хоската е в дълга позиция, т.е. той е очаквал покачване - СЛЕДОВАТЕЛНО Хоската печели!

не се прави че не разбираш, човека ти го обясни толкова ясно по-долу!

Какъв е извода-купувайте паундйена когато сварите и колкото можете по всяко време. Тука наистина започва да става забавно, айде лек ден.

Коментар

• има ход надолу, но пилците се броят наесен.

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Фактс добре се усети да затвори късите ауд сега
                Форексов, ауд-а има много потенциал за на юг още днес. Просто освободих капитал за "по-перспективни" кросове... Отворя ми се малко работа, така че ще ви оставя да се забавлявате сами...

Коментар

Първоначално изпратено от Facts
                  Значи ако наш Кольо е купил 1000 паунда на цена 237.00,това значи,че е продал 237 000 йени .След това е купил още 1000 на цена 236.00,което значи,че е продал 236 000.И сега като разделим (1000+1000) на (237 000 +236 000),получаваме 0.0042283.Излиза,че според твоята дефиниция наш Кольо има среден курс 0.0042283 на общата позиция в паунд/йена
                  гледай сега - ако курса пада се качва йената
                  ако се качва курса - се качва паунда
                  и в двата случая нещо се качва, а Хоската е в дълга позиция, т.е. той е очаквал покачване - СЛЕДОВАТЕЛНО Хоската печели!

не се прави че не разбираш, човека ти го обясни толкова ясно по-долу!

Коментар

Коментар

• Фактс

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                        Факст,ти изобщо знаеш ли формулата за геометрична прогресия?Ако да,то я ми я напиши и ми докажи матечматически какво е общото мажду нея и "непрекъснато увеличаващата се загуба от общата усреднена позиция",като не пропуснеш преди това да дефинираш и понятието "обща усреднена позиция",че ми е малко мъгливо
                        за Фактс не знам, ама според мен
                        ако отвориш една дълга позиция и пазара върви надолу това си е загуба (а не разходи за бъдещи периоди и още по-далновидното "инвестиция в бъдещето).
                        ако отвориш много дълги позиции и пазара продължава директно надолу докато ги отваряш 0 тива е увеличаваща се загуба
                        ако при всяко ново отваряне отваряш 2 пъти повече лотове - е това вече е почти геометрична прогресия - не е същото, но ефекта е близък

http://zip.bg/user/?id=3003 - my zip.bg profile
                        http://kukuvicata.blog.bg - performance news
                        http://www.signalsfx.net

Коментар

• сутринта имах задействан сел при ауд 7797 и ги затворих на 7751, което ми е 1п над стопа на останалите дълги ауд и в крайна сметка от тоя ауд за седмицата изръчках около 200п "а вънка нека вали"
                          Фактс добре се усети да затвори късите ауд сега, защото от НИМХ се очаква рейндж и ъп до 7845 ако не стане така метеоролозите са виновни

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo
                            mneniq za zatvarqne az sam za 1.3072
                            аз залагам на 1.2970

Коментар

• kabeli dalgiiiii za 2.00

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                                Факст,ти изобщо знаеш ли формулата за геометрична прогресия?Ако да,то я ми я напиши и ми докажи матечматически какво е общото мажду нея и "непрекъснато увеличаващата се загуба от общата усреднена позиция"
                                http://www.math10.com/bg/algebra/geo...ogression.html

като не пропуснеш преди това да дефинираш и понятието "обща усреднена позиция",че ми е малко мъгливо
                                Абе да ти кажа, имах подозрения че ти е мъгляво...

Среден курс на всичките ти открити и незакрити позиции в паунд/йена. Купил Кольо общо паунди разделено на продадените от същия Кольо общо йени. Това ти дава среден курс на общата позиция в паунд/йена.

Коментар

Working...
                                X