IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• $

Колега долар, много пъти съм го обяснавал, но специално за тебе ще повторя:

ИМПЕРИЯТА САЩ НЯМА ДА РУХНЕ В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ.

Защото това означава да рухне светът. Китай, с над един трилион долара валутен
    резерв, Япония, БРИК /Бразилия, Русия, Индия, Китай, арабския свят, Европа и
    кой ли не, ако САЩ рухне, ще имат възможност да трият задните си части със
    зелени хартийки, докато им позеленеят, след което и те ще рухнат. Затова не само
    те, но и дребните страни с по няколко милиарда резерв, дори най-бедните африканци
    се надпреварват да поддържат САЩ и главно долара, защото добре осъзнават, че
    ако нещо му се случи, на тях ще им се случи случка от тези, фаталните.
    Ти за американците не бери грижа. Докато ги има еврейските финансови фамилии,
    никой не може да им стъпи на малкото пръстче. Те просто си живеят на кредит като
    царе. Защо мислиш е този нарочно създаден дефицит? С 2, 9 трилиона долара
    бюджет не могат да го ликвидират, мислиш? Ама не искат.
    Всеки голям бизнес, дори и най-големия, работи на кредит. САЩ могат, работят. Да
    не са луди да се откажат? Нека плащат бедните будали, те са предварително матирани
    и заробени.
    А нещо да ти говори фактът, че например ФЕД е частна банка? Целият този театър, който
    се разиграва е перфектно планиран бизнес - лихви, заседания, войни ако щеш - шменти
    капели.
    Колкото до рухването на римската империя, нещата са много различни. Най-малкото,
    защото те не са имали своите евреи.
    Да не говорим, че има няколко версии и теории за това рухване, ама нито една не е доказана
    стопроцентово. Историците още спорят по въпроса. Най-малкото причините са комплексни.

Желая ти успех!

Коментар

• Не е. И няма да бъде. Въпреки, че фундамента е в тази посока. На дневна се получава ковър, а и ако се потвърдят съмненията ми за глава и рамене ... страхотно. Ама едва ли ;-)
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• EURUSD Weekly

Според мен на седмична не е пробита горната част на канала

Коментар

• Първоначално изпратено от $
          Дон Карлос,римската империя нали знаеш защо е рухнала?
          Започват да шмекеруват с теглото и качеството на златните монети.... докато един ден изобщо се отказват от него....
          Щатите,както и всяка друга държава, която е отменила златния стандарт е обречена!!!
          Америка в момента е ФАЛИРАЛА - доводи за това колкото искаш! В момента от ФЕД се опитват да спасят империята,но това е обречено на провал.... Днес ни го показаха с поредната стакмистика на данните.
          Преди около седмица водех същият разговор с някой от форума. По мое мнение колкото и да са зле, те пак са по-добре от всички останали!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от $
            Дон Карлос,римската империя нали знаеш защо е рухнала?
            Започват да шмекеруват с теглото и качеството на златните монети.... докато един ден изобщо се отказват от него....
            Щатите,както и всяка друга държава, която е отменила златния стандарт е обречена!!!
            Америка в момента е ФАЛИРАЛА - доводи за това колкото искаш! В момента от ФЕД се опитват да спасят империята,но това е обречено на провал.... Днес ни го показаха с поредната стакмистика на данните.
            А Европа вързала , та цъфнала, вземи си смени ника като си толкова продаларов настроен....:lol:

Коментар

• Дон Карлос,римската империя нали знаеш защо е рухнала?

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko
                Oт хората във форума всички ли сте техничари или има някои които търгуват на фундаменталс?

az sam na fundament
                http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• zdraweite много ми е интересно каде да затворя дългите GBP/JPY за които писах снощи че имам от 230.40 дали пак да не ги оставя току виж стигнало и 300 хе хе
                  Pip master

Коментар

• PLP и аз съм на това мнение, и за това от сутринта казвам че ще слезем до 1.3310 и след тоша ъп до 1.3369(61.8) или 1.3390(80%)...и после пак даун във вълна C с цел 1.3280 и ако издъжи последен ъп за 1.3460-80..
                    Това е моето виждане за пазара..дано да е вярно щото кофти за мене
                    Успех на всички отивам да пирувам до утре..
                    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                      eledjik
                      нещо много те кефи как пиша
                      Иначе, това ниво тука е за покупка!
                      ne se vrazvai , vseki da se opravq kakto znae

http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Според мен в еврото на 4 ч сме в А корективна

Коментар

• свършиха с изказванията сега да видим на къде сме

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG
                            Първоначално изпратено от Ajax4o
                            eledjik
                            недей да бързаш
                            Не бързам, най-вече защото навлиза ме в мъртвите часове и ако затворим този кендъл на Н4 така и приемем, че нощес няма да има движение /както е обикновенно/ си се формира много красива глава и рамене!
                            България Над Всичко

Коментар

eledjik
                              По-добре стой далеч от пазара ако не си влязал че утре е петък....и нищо се не знае, а иначе аз лично оттук не бих купувал в никакъв случай....

Коментар

eledjik
                                недей да бързаш

Коментар

Working...
                                X