IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mackata

Aбе бат, тебе не те знам дали си маСка или маЦка, вземи ме открехни...
    Ауд не е за продан хич, ако слезе до описаното ниво от тебе по-скоро ще е корективно и аз ще си купя.
    А Дау... е той е флат бре приятельо +13 пункта са си смръдлива работа... то това ми е спред и полувина ;-)
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Здрасти дружината
      Днес нищо особенно с една дума
      Голямо четене падна
      7 страници....оляли сте се.
      Нещо и от мен.....така като гледам нещата някой си прави интервенция и си купува долари да си ги сел-не на високите нива.
      И ще си се върнем пак на старите нива съвсем скоро.
      Пак повтарям за неразбралите....
      Късо юро - 3289
      Късо кенгуро абаут 7980
      Лонги канадци от 1590
      А да видим......и докато се карате аз малко по София да видя ко става в големия град...хехехех
      И си залагам на DOW JONES и DAX на колко ще затворят и се убеждавам, че има хляб и в това.
      Днес пак бяхме на двата индекса нагоре и ми донесоха общо 320 юро трингель.
      Приятна вечер на всичкото талибан.
      Закона на 5 П
      Перфектната
      Подготовка
      Предотвратява
      Провала на
      Представлението/Престъплението

Коментар

• Да това ми е ясно. Мерси все пак , че се опитваш да ме поучавш. Оценям го. не мога да поствам графики и така много от работите, които пиша остават неясни. Трябва Око да види.

Коментар

• Denislav

Това което исках да ти кажа е, че ако не е волатилен пазара това което виждаш има по-голям шанс да не се сбъдне. Техниката се размива и изгубва давност така да го кажа....
          Примерно ако отиграваш шип... тоя шип знаеш ли кога ще сработи ако се получи 22:00 ? Или Двоен връх/дъно формирал се на часова към 20:00. Същото е и с индикаторите... не се ли сбъдне очакването един два бара ... от умрял писмо чакаш в повечето случаи.

Днес една как ми прати това :
          Предварително уточнявам да не се чете в пресъствие на жена!!!
          http://oncho.hit.bg/kafe/44.htm
          мисля към него да сключим и анекс с точка "Мръсното животно си запазва правото да ти тегли една майна и да ходи да кърти бири с приятелите МА!"
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от $

Ето как може да се тълкуват нещата от различните интереси.

Мултифуражен стомах

Коментар

• Ето как може да се тълкуват нещата от различните интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                Първоначално изпратено от denislav_iliev
                eur/chf 1,6214 до пип и сега направихме доста красив кендъл . Може би фалшив връх дивергенция с MACD и обръщаме. но аз ще изчакам лично още малко за къси, защото очаквам глава и рамене на 1Н, където вече имаме дивергенция.
                Дениславе, в тая часова зона има всички шансове нищо на Н1 да сработи. Обемите са малки, САЩ по това време вилнеят на Уол Стриит - смарт мъни, а азиатците ще отворя след часове, а и да отворят не мърдат много пазара.
                аз си чакам сигналите чисто технически, а съм сигурен, че ако имам сигнал той ще си съвпадне и със времето. Това, което очаквам да се развие ще стане някаде след 12-13 часа, което си е точно на време. не можах да разбера само какво искаше да ми кажеш. Това че пазара не е волатилен не значи, че не трябва да отваряш позиции, особено ако имаш удобен стоп и цел. пък и не съм написал никъде че влизам в този момент

Коментар

• Светът може и да оцелее, ако щатите не натиснат червеното копче след официалното си обявяване на фалита....
                  Не искам да влизам в историята или учебниците по икономика като "великия $" от форум в интернет! - Поради тази причина няма да вадя факти за да те убедя в обратното на това което мислиш... Ще кажа само,че нещата не винаги са такива каквито ги виждаш. Има различни гледни точки - за Китай трилион долара няма да е хубаво да загуби...но може и да го направят... всъщтност, те в момента се опитват да купят всичко което могат и има стойност! С други думи,чистят здраво планините от доларови хартийки...
                  А,стига че пак се разприказвах
                  И утре е ден! Ще поживееме,ще видим!

Успех и на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                    eur/chf 1,6214 до пип и сега направихме доста красив кендъл . Може би фалшив връх дивергенция с MACD и обръщаме. но аз ще изчакам лично още малко за къси, защото очаквам глава и рамене на 1Н, където вече имаме дивергенция.
                    Дениславе, в тая часова зона има всички шансове нищо на Н1 да сработи. Обемите са малки, САЩ по това време вилнеят на Уол Стриит - смарт мъни, а азиатците ще отворя след часове, а и да отворят не мърдат много пазара.
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                      Първоначално изпратено от Ajax4o
                      http://investor.bg/?id=48240 точно по темата за ФЕД
                      Само дето са пропуснали да споменат, че тези 12 частни банки са еврейски.
                      Както казах на въпросната даскалка от УНСС - те не са хора, те са евреи ;-)
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                        http://investor.bg/?id=48240 точно по темата за ФЕД
                        Само дето са пропуснали да споменат, че тези 12 частни банки са еврейски.
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• eur/chf 1,6214 до пип и сега направихме доста красив кендъл . Може би фалшив връх дивергенция с MACD и обръщаме. но аз ще изчакам лично още малко за къси, защото очаквам глава и рамене на 1Н, където вече имаме дивергенция.

Коментар

• за лека , да кажа; ако еврото задържи на тези нива около 1 г зоната ше има по-лош т.диф . от щатите.
                            днес лайняната дата пазара я игнорира обаче ,
                            не мисля че ще еа дълговреме.
                            да му мислят дългите.,
                            лека!

Коментар

• http://investor.bg/?id=48240 точно по темата за ФЕД
                              България Над Всичко

Коментар

• Дон Карлос,
                                Предпоследните ти два абзаца много ми харесаха А всъщност са и много верни.
                                Зимата ходих на курс към УНСС и с една даскалка един час си дръпнах ме дискусия точно по тоя въпрос /за смайване на невръстните дечица набор 89/ и стигнах ме до същия извод. ФЕД не е като другите централни банки. ФЕД е чисто и просто висши представители на най-големите банки в САЩ - света /Ситигруп, Джей Пи Морган, Голдман Саш, Морган Стенли, Мерил Линч, Леман брадър и Беар Стърнс/. И тия калпаци първо го мислят как банките им да имат сигурност след това всичко друго, а добре се зане, че има ли сигурна банкова система ... всичко е ОК.
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X