IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• момчета едно скромно мнение...
    тука е за покупка..точно опряхме долната линия на канала
    а стопа под 1.3280
    пръв сел сигнал..пробива на 1.3280
    Успех
    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• eledjik
      нещо много те кефи как пиша
      Иначе, това ниво тука е за покупка!
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• предполагам господ е чул молитвите ми
        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Здравейте колеги
          Еврото пак ни изненада.В момента очаквам пробив на възходящият клин и при спад под 1,3285 се открива сел зона с крайна цел 1,3080
          Успех

Коментар

• [/quote]Пуснато на: 17:15:59 ч. | 22.03 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ajax4o написа:
            CrazyHorse написа:
            eledjik написа:
            sell
            pri edna takva preporyka predi godini poslu6ah edin priqtel...i o6te mi dalji pari
            Аз на твое място, ще го пребия
            А ти ебаси куцата акция... казват, че при спад 90% от акциите падат, е хубаво ама Оракъл пък бяха от другите 10%, а и ти КАК ПОДЯВОЛИТЕ ДОРИ НЕПОГЛЕДНА ГРАФИКА?!
            П.С.
            Никога не казвайте "Продавай!!!"

С поздрави за Емо мустанга!
            http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
              Колеги, каква е тая волатилност по никое време? Нямаше ме за час и тука са ставали чудеса...
              Някаква новина?

http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                Колеги, каква е тая волатилност по никое време? Нямаше ме за час и тука са ставали чудеса...
                Някаква новина?
                Завъртях два-три телефона,защото нали стана спор дали евро/долар ще качва още много

Коментар

• Колеги, каква е тая волатилност по никое време? Нямаше ме за час и тука са ставали чудеса...
                  Някаква новина?
                  From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                  България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от kritelin
                    Ами сигурно доста хора удължиха и може да се окаже капан и да последва яко разСЕЛЛване...
                    Круме ти си къс в кабела теб те знам
                    Алсолютли....и не питай откъде....
                    Дано да е по-нагоре от мене
                    Едва ли 1.9410...

Коментар

• $

Колега, поздравления за статията, която си постнал. Дава ни богат материал за изводи,
                      размисъл и сравнения.
                      Всъщност сравненията се налагат сами. Сегашната ситуация е твърде подобна на
                      тогавашната - това имах предвид в поста си от последните часове на 20 март, със
                      заглавие "ФЕД ПРЕД ТРУДНО РЕШЕНИЕ".
                      Там предположих и един изход от създалата се сутуация. Силен долар. Нищо ново под
                      слънцето, тогава също политиката на силен долар е била лекарството, което е "извадило"
                      икономиката.
                      Но да надникнем към фактите.
                      1 ян. 1999 г. - въвежда се еврото при курс евро/долар 1.18.
                      Силен инфлационен натиск в САЩ. ФЕД вдига лихвите, като през юни 2000 г. /по памет/
                      лихвения процент е вече 6.5 %. През есента курсът достига до ниво 0.8252.
                      ФЕД прекратява вдгането на лихвите, въпреки бушуващата инфлация, поради чувствително
                      забавяне на икономическия растеж. Курсът евро/долар се покачва.
                      Март 2001 г. - започва рецесията при курс 0.94. ФЕД е в безизходица и заема очаквателна
                      позиция.
                      Тогава се намесват евреите - американските финансови гении. Те просто не могат да си
                      оставят магарето в калта и милиардите им да бъдат застрашени. Още през лятото доларът
                      поскъпва до 0.83+. При рецесия, инфлация и бездействие на ФЕД накуп.
                      Хоризонтът бавно започва да се прояснява, лихвите започват да ги свалят, инфлацията
                      бавно отстъпва.
                      Януари 2003. Всичко е наред. Евро/долар отива към паритет.
                      По-късно икономическия растеж достига до впечатляващите 6.5 % ! Или дори май 6.7 бяха,
                      не ми се рови сега.
                      Някой да каже, че историята не е колело?
                      По-важното е обаче да помним уроците на историята.

Успех!

ПП. Следващи кандидати? Паундът и еврото, разбира се. Ако еврото въобще го бъде.
                      Италианците са с единия крак навън, следват французи, холандци....Следва ефекта на
                      доминото.
                      А хитрите японци няма защо да ги мислим...
                      Някой ще попита какво ще стане с екзотиките, като техните лихви са още по-високи. Тях
                      също да не ги мислим, златото е тяхно, а това е достатъчна гаранция. Природа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от kritelin
                        Ами сигурно доста хора удължиха и може да се окаже капан и да последва яко разСЕЛЛване...
                        Дано да е по-нагоре от мене

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Коментар

• Това му беше за днес на еврото. Утре 3290/3300. Поведението на двойката там ще даде повече информация дали ще видим тест на 3220/50 зоната и евентуално в последствие на широкия буфер 3140/80 или директно отцепваме пак нагоре. Жалко, че вчера ми дрънна стопа... хехе.

Коментар

• Ами сигурно доста хора удължиха и може да се окаже капан и да последва яко разСЕЛЛване...

Коментар

Working...
                                X