IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от Han Krum
    Въпросът е ще имаме ли затваряне при кабела под 1.9600..
    Мдааа няма сила долара да пробие и това си е.....
    ще пробие споко ако не днес утре заради суапа е

Коментар

• Изпълнена ми е покупката на USD/CHF на 1.2165 , слагам стоп на 1.2070. Успех.

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum
        Според мен по-важното е, че не ходи нагоре. Вече два пъти прави опити да се задържи над 1.97 и двата неуспешни, което ми дава надежди, че по-скоро ще е надолу. Ще видим, какво ще стане тези два дни.

Коментар

• Прекрасен начин да завършим възходящото движение при кивито -> evening star.От тук 0.69 на пъро време За по-нататък ще видим

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
              мааму стара ядосвам се за кривокраките на Стоичков, моели да са толокова смотани,пфу...
              Толкова могат момчетата...

Еврото днес взе по- малка от нужната засилка, за да пробие 3385 ключовото ниво. Близките бай зони остават същите - 3310 и 3280/90, но рисковете за евентуално даун движение се увеличават. Все още е рано да коментираме слизане към 3140/80; знак за подобен сценарий ще е пробив под 3280.

Коментар

• Първоначално изпратено от tommy
                Първоначално изпратено от Ajax4o
                Първоначално изпратено от nass
                мааму стара ядосвам се за кривокраките на Стоичков, моели да са толокова смотани,пфу...
                :!:
                Истината е, че толкова можем. Стенли в Астън Вила не е направил мач от сътворението на света. Марто като го няма, Пеев ли ще го замести?!?! Янков е световно не известен в Германия... а отзад ми сложили Вагнер... дип, че тия не нападаха, че майката щяха да ни ***
                Няма такива мухльовци! Ние албанците щом не можахме да бием, за какво да ходим на това Европейско? Да ставаме пак за резил ли? И този Янкович докога ще го пуска Стоичков? На инат ли прави - не знам!
                На какво европейско бре? Ние първо трябва да се класира ме, което ще стане ако Власите и Холандия им се блъснат самолетите
                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                  Първоначално изпратено от nass
                  Истината е, че толкова можем. Стенли в Астън Вила не е направил мач от сътворението на света. Марто като го няма, Пеев ли ще го замести?!?! Янков е световно не известен в Германия... а отзад ми сложили Вагнер... дип, че тия не нападаха, че майката щяха да ни ***
                  Няма такива мухльовци! Ние албанците щом не можахме да бием, за какво да ходим на това Европейско? Да ставаме пак за резил ли? И този Янкович докога ще го пуска Стоичков? На инат ли прави - не знам!

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

• мааму стара ядосвам се за кривокраките на Стоичков, моели да са толокова смотани,пфу...

Коментар

• [quote="koko
                        абе вече не помня къде съм бил и какво съм правил,то не бяха трендовемрендове,
                        Успех на всички!

Коментар

• Отделно че все още се задържа над трендлинията си и формира триъгълник с цел около 9770

Коментар

• Кабела според мен плаче за ретест на върха .Иаз съм къс по отдолу но това не трябва да пропуснем и тази възможност.

Коментар

• Успех колега.
                              Звукозаписно студио

Коментар

И за секунда не изпускам поглед от там защото това е много важен
                                момент както за мен (заради позицията ми ) , така и за самата валутна двойка .. Аз лично очаквам пробив на 1.9600 и съответно затваряне под тази цена а от там нататък си знам аз работата

Държа да уточня...Начинаещ съм , но на реална сметка , малка но все пак реална .... Така че не ме слушайте много много

Коментар

Working...
                                X