Първоначално изпратено от Han Krum
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Han KrumВъпросът е ще имаме ли затваряне при кабела под 1.9600..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nassмааму стара ядосвам се за кривокраките на Стоичков, моели да са толокова смотани,пфу...
Еврото днес взе по- малка от нужната засилка, за да пробие 3385 ключовото ниво. Близките бай зони остават същите - 3310 и 3280/90, но рисковете за евентуално даун движение се увеличават. Все още е рано да коментираме слизане към 3140/80; знак за подобен сценарий ще е пробив под 3280.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tommyПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от nassмааму стара ядосвам се за кривокраките на Стоичков, моели да са толокова смотани,пфу...
Истината е, че толкова можем. Стенли в Астън Вила не е направил мач от сътворението на света. Марто като го няма, Пеев ли ще го замести?!?! Янков е световно не известен в Германия... а отзад ми сложили Вагнер... дип, че тия не нападаха, че майката щяха да ни ***From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от nassмааму стара ядосвам се за кривокраките на Стоичков, моели да са толокова смотани,пфу...
Истината е, че толкова можем. Стенли в Астън Вила не е направил мач от сътворението на света. Марто като го няма, Пеев ли ще го замести?!?! Янков е световно не известен в Германия... а отзад ми сложили Вагнер... дип, че тия не нападаха, че майката щяха да ни ***
Коментар
-
Първоначално изпратено от nassмааму стара ядосвам се за кривокраките на Стоичков, моели да са толокова смотани,пфу...
Истината е, че толкова можем. Стенли в Астън Вила не е направил мач от сътворението на света. Марто като го няма, Пеев ли ще го замести?!?! Янков е световно не известен в Германия... а отзад ми сложили Вагнер... дип, че тия не нападаха, че майката щяха да ни ***From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumВъпросът е ще имаме ли затваряне при кабела под 1.9600..
момент както за мен (заради позицията ми ), така и за самата валутна двойка .. Аз лично очаквам пробив на 1.9600 и съответно затваряне под тази цена а от там нататък си знам аз работата
Държа да уточня...Начинаещ съм , но на реална сметка , малка но все пак реална .... Така че не ме слушайте много много
Коментар
Коментар