IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dobro utro i uspe6en den!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
      Благодаря, Вал!Ще дойде и силния долар, но защо да го бързаме.....Нека минат отчетите на компаниите през април и тогава ще видим или 1,36+, или път към 1,26, поне.
      а аз не бързам за никъде, ама наближава Велик ден.........и като гледам тези седмично, месечно, годишни дъна двойни ........може и да има някаки изненади ей така за разнообразие........

Коментар

• Благодаря, Вал!Ще дойде и силния долар, но защо да го бързаме.....Нека минат отчетите на компаниите през април и тогава ще видим или 1,36+, или път към 1,26, поне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
          Колеги, закърпих фронта.За три дни елиминирах 40% под нулата на Behcmark и си направих 300% на "Варчев" от долар-йена и Насдак100.Ще я карам оттук по-полека, но очаквам Насдак100 да тества скоро годишните дъна.Май много хора вече се разбързаха за силен долар, но мисля, че още е рано.
          Плам, погледни Долар индекс !!!!

Успех и извинявай, че не ти се обадих, ама пак тичках по БГ

Коментар

• Колеги, закърпих фронта.За три дни елиминирах 40% под нулата на Behcmark и си направих 300% на "Варчев" от долар-йена и Насдак100.Ще я карам оттук по-полека, но очаквам Насдак100 да тества скоро годишните дъна.Май много хора вече се разбързаха за силен долар, но мисля, че още е рано.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Много скоро мисля,че ще се озовем под 1.33 в 12:00 може да сме на 1.3293 и ще стане прекрасно
              Айде да не е тъй... Тъкмо ми се задейства ордера на 3310, да не стане след малко и стопа да се задейства, хехе...

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                Много скоро мисля,че ще се озовем под 1.33 в 12:00 може да сме на 1.3293 и ще стане прекрасно
                А при кабела утре не ми се мисли...1.9450-70 някъде..

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                  Първоначално изпратено от Jay Gould
                  то дъно ще видим на 29 между 6 и 10 сутринта.
                  Дъното за седмицата или за месеца??
                  Az, dovolen ! [/b]
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Много скоро мисля,че ще се озовем под 1.33 в 12:00 може да сме на 1.3293 и ще стане прекрасно

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                      EURCHF otlichni vazmojnosti. Nadolu 50 i nagore 50 pipa za edin den.

Sell Limirt Ordera mi na 6217 e fetchnat, sega shte zatvora i zalagam sledvasht pak tam.

Aide oshte edin zakachih na 6217 - heh ama i vata pati na tochen pip ucelvam varha

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                        забравих да добавя... пазара дне ни показа че доларбиковете харесаха изявата на ънкъл Бен и резултата го видяхме това допълнително зсилва доларовия ми оптимизъм поне за утре хехехех ще опитам селл от 1.3330/40 и при кабела от 1.96.
                        Лека и умната. Премислете добре нещата!
                        При евро/долар ако затворим към 1.31 месеца аз в никакъв случай няма да гледам нагоре.

Коментар

• забравих да добавя... пазара дне ни показа че доларбиковете харесаха изявата на ънкъл Бен и резултата го видяхме това допълнително зсилва доларовия ми оптимизъм поне за утре хехехех ще опитам селл от 1.3330/40 и при кабела от 1.96.
                          Лека и умната. Премислете добре нещата!
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Zlatceto dneska napravi $7 nagore $5 nadolu, kak da se oplache chovek, shte zaredq edin Sell Limit na 676.15 za utre

Коментар

• Отново се загледах в картинките
                              Положението е доста в полза на долара за следващите дни и по-конкретно утре Еврото утре, още повече пък е и четвъртък - волатилен ден (а и статистиката показва че около 70% ако не се лъжа от четвъртъците са доларови) та еврото има голяма вероятност да пробва отново това 1.3252 и при пробив целта спомената от коко към 1.3180 става съвсем реална за петък. Засега имам селл сигнал на Н4 а ако затоврим около текущи нива се появява и сигнал на дневна което още ще засили увереността ми.
                              Подрепа виждам и при кабела където вече на Н4 имам доста силен селл сигнал но вероятно ще го удовлетворя утре ако въобще го направя та там един пробив на 1.96 даже може 1.9590 ще откара двойката първо на 1.9550 да тестнем МА100 и оттам вероятно по-силно надолу, но евентуални цели бих прецизирал когато видим 1.9550.
                              Франка, ами франка трябва да бие 1.2230 и ще стане едно размито 1-2-3 и ще подкрепи здраво долара.
                              С две думи съм продоларово настроен, а отиграванията ще ги прецизирам през деня. Успех и на вас!
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• EURCHF otlichni vazmojnosti. Nadolu 50 i nagore 50 pipa za edin den.

Sell Limirt Ordera mi na 6217 e fetchnat, sega shte zatvora i zalagam sledvasht pak tam.

Коментар

Working...
                                X