Dobro utro i uspe6en den!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Plamen TanevБлагодаря, Вал!Ще дойде и силния долар, но защо да го бързаме.....Нека минат отчетите на компаниите през април и тогава ще видим или 1,36+, или път към 1,26, поне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen TanevКолеги, закърпих фронта.За три дни елиминирах 40% под нулата на Behcmark и си направих 300% на "Варчев" от долар-йена и Насдак100.Ще я карам оттук по-полека, но очаквам Насдак100 да тества скоро годишните дъна.Май много хора вече се разбързаха за силен долар, но мисля, че още е рано.
Успех и извинявай, че не ти се обадих, ама пак тичках по БГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Jay Gouldто дъно ще видим на 29 между 6 и 10 сутринта.[/b]
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoзабравих да добавя... пазара дне ни показа че доларбиковетехаресаха изявата на ънкъл Бен
и резултата го видяхме
това допълнително зсилва доларовия ми оптимизъм поне за утре хехехех
ще опитам селл от 1.3330/40 и при кабела от 1.96.
Лека и умната. Премислете добре нещата!
Коментар
-
забравих да добавя... пазара дне ни показа че доларбиковетехаресаха изявата на ънкъл Бен
и резултата го видяхме
това допълнително зсилва доларовия ми оптимизъм поне за утре хехехех
ще опитам селл от 1.3330/40 и при кабела от 1.96.
Лека и умната. Премислете добре нещата!Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Отново се загледах в картинките
Положението е доста в полза на долара за следващите дни и по-конкретно утреЕврото утре, още повече пък е и четвъртък - волатилен ден (а и статистиката показва че около 70% ако не се лъжа от четвъртъците са доларови) та еврото има голяма вероятност да пробва отново това 1.3252 и при пробив целта спомената от коко към 1.3180 става съвсем реална за петък. Засега имам селл сигнал на Н4 а ако затоврим около текущи нива се появява и сигнал на дневна което още ще засили увереността ми.
Подрепа виждам и при кабела където вече на Н4 имам доста силен селл сигнал но вероятно ще го удовлетворя утре ако въобще го направята там един пробив на 1.96 даже може 1.9590 ще откара двойката първо на 1.9550 да тестнем МА100 и оттам вероятно по-силно надолу, но евентуални цели бих прецизирал когато видим 1.9550.
Франка, ами франка трябва да бие 1.2230 и ще стане едно размито 1-2-3 и ще подкрепи здраво долара.
С две думи съм продоларово настроен, а отиграванията ще ги прецизирам през деня. Успех и на вас!Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар