If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да бе да насс ти мисля че присъства ако не бъркам на онлине дискусиите и курса на македонското момче я си припомни какъв беше консенсуса тогава http://www.freewebs.com/waveid/video/usdjpyp1.html
и тнт
Е каза,че инфлацията си остава висока и за мен това означава,че няма да свалят лихвите.За това си мисля,че 1.36 може и да не го видим скоро време.
nass: 118 преди 114.60 особено ако затворим над 117 днеска,ако пък не ще трупам суап :-)
Хайде аз изчезвам за сега
Успех на всички
Караконджул - защо съдиш за еврото по еврошв като можеш да гледаш чистото евро - същата логика е и за долара той си има индекс
Koko долар/йена вече е за бай според мен.Иначе с бирата какво стана ?
Бернанке най-накрая да каже нещо свястно.Доларът ще се засили тази седмица доста
Бирата е спечелена, бат Бен внимателно четох три пъти що е казал и нищо не разбрах или аз съм тъп или той типично за него нищо съществено не е казал. За засилване на долара тази седмица съм съгласен, мисля че края на 6 месец ще сме свидетели на връх просто чакам малко да порасне долара някъде 3184 ще затворя късите спрямо евро и ще почна да градя дълги евра спрямо долара - тоест ще бъда къс в долар тогава някъде около 70% като планувам да удължа долар спрямо кад с цел 1.19 а при еврото ще гоня брейк на 1.366 като време казах края на 6ти мисиц като ниво малко над 1.40 може би и от там къс за 1.13 но това е доста дългосрочно, краткосрочно чакам 1.3184 да го видя пипна или каквото щеш му казвай, паундйена безапелативно съм за 234 поне и там ще мисля за къса доларйена 120-119 и тнттнтнттннтннттнт
Мисля,че днеска ще затворим над 117 и това ще отвори път за 118 до края на седмицата.
Много гот постепенно почна да си катери..само да не го избомбят пак надолу,че да се разхвърчим всичките удължили.
Аз съм дълъг вече с цел 118 на първо време
Успех на всички
Мачът още не е свършил.Рано е да се каже че сме на долу лира йена .
По вероятно е да се върнем.Когато лирата и еврото слязат надолу тогава е края на операцията.
:-)
Ne znam zashto se chuvstvam zadaljen da otgovorq na vseki
Tova koeto kazvash e 100% tohno, dokazatelstvoto e EURCHF kadeto nqma nikakav pad >30 pipa. Toest evroto darpa qko nagore, dori i sled komentara na Heliben za inflaciqtq (koeto udari zdravo zlatoto po glavata).
Zabelezete che Heliben se e uplashil ot tova koeto stana s dolara minaliq pat i zatova sega se pravi na draj mi shapkata. Siituaciqta e mnogo delikatna
По принцип да. Дълга паундйена 229.29 моето любимо ниво стоп под дъното таргет 234
Явно феновете на Хоската край нямат... :lol:
Сривът в паунд/йена ще продължи още 2 дена минимум. Досега бе поради силата на йената, от тук насетне ще бъде предимно (но не само) поради слабостта на паунда!
Фактс признавам си сгреших - тия търговиики днес наистина бяха против техническата логика ............но имам шесто чувство аз ала Хоската продължавам да купувам паундйена и за разлика от теб очаквам тоя ръст на кроса да се дължи на спад в йената тоест доларйена къде 119-120 и това до края на седмицата - в еврото съм яко къс със средна цена 1.3317 горе затворих дългите си и добавих една къса - втората не ми задейста ако беше щях да съм някъде 3350 но не съм за съжаление а нямам мотиви да я оставя за това я изтрих.
Аз Само ще обобщя какво очаквам тая седбмица
1. Евро- 1.3184
2. Доларйена 119 ниво
3. Паундйена 234
По принцип да. Дълга паундйена 229.29 моето любимо ниво стоп под дъното таргет 234
Сривът в паунд/йена ще продължи още 2 дена минимум. Досега бе поради силата на йената, от тук насетне ще бъде предимно (но не само) поради слабостта на паунда!
Това което видяхме беше отслабване на долара а не сила на паунда.
Мачът още не е свършил.Рано е да се каже че сме на долу лира йена .
По вероятно е да се върнем.Когато лирата и еврото слязат надолу тогава е края на операцията.
:-)
Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Mnogo sam saglasen. Ima novini ot Japon utre - konsensusa e mnogo dobar - tova govori po sebe si. No ako biem nqkoi ot ochakvaniqtq yenata shte napravi edno show kato tova v nachaloto na meseca meseca
Коко ти си много опитен и си давал ценни съвети -Искам да те попитам не виждаш ли флага на дненна на паундйена .Какви са мотивите ти за дълги .Просто питам .
Коментар