IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Колеги импулсчето при златото,за което писах по-рано вече е факт.Ще видим дали това сега е просто откат от движението надолу или то е било просто по-малко.
    Евро/долар мисля,че 1.3165 сега е важно ниво.Бием ли го се отваря път към 1.3080/70.
    Не мислиш ли, че първо ще мине над 1.32?

Коментар

• ))))))тук се заформил купон бре хора ))не смесвайте алкохола с търговията!!!

Коментар

• Колеги импулсчето при златото,за което писах по-рано вече е факт.Ще видим дали това сега е просто откат от движението надолу или то е било просто по-малко.
        Евро/долар мисля,че 1.3165 сега е важно ниво.Бием ли го се отваря път към 1.3080/70.

Коментар

• imame probit flag i aza pak ne zatvariam i dorismeniam stopa na 1.3145 , eto kolko sam ubeden v tova koeto mislia !!
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• samo leko otvarim nai-goliamite specove tuka

1 . ako ne biem 1.3150 koeto e 61.8 fibo na 1.3080 - 1.3258 - zna4i - praivim nov vryh nema da vi otvariam kade , nali gi znaete rabotite - 1.3415 - za6to tam - tia dni 6te vidim .

2. az vse pak o4qakvam i variant , ZA KOITO GOVIRRIA OT 10 DNI za double top na 1.3290 - ot tam ako go napravim 6te extra , ama mai nema da stane taka , za6to - utre 6te obesnia podrobno !!!!

3. 6totoo vsi4ki sa tehnici ve4e na toz pazar a az ne sam i sam po -skoro realist !ve4e ! sam slojil t.p na kusata ot 1.3205 na 1.3205 ve4e daje na 1.3206 zaradi - swapa . taka 4e eto kakvo 6te stane overnight nema da ima korekcia na jpy taka 4e 6te mi udari t.p to na +1 pip i posle double bottom i se celiame v 1.3255 - mnogo vajno nivo se okaza - za6to e vajno ??? za6toto pazi 1.3290 pazi go 6toto utre moje bi ili next week 6te probie nad 1.3260 i tolkova ribki 6te idat da si kupiat tam 4e tova koeto gi 4aka za men e mnogo zabavno !

4. ako az si vzema zagubata toziii week , tova ne zna4i 4e ne razsyjdavam a pazara i sy6to taka ne zna4i 4e niakoi moje da se podigrava s tazi zaguba ! napravete go i polu4avate goliamite specove , koito mnogo znaiat kato doide trend !!!!!!! DAVAI NATAM SME, ABE NA MAGISTRALATA KATO SI -- KADE E POSOKATA , DALI DA SPRA DA PITAM NEKOI ????????????

uSPEHI jelaia na vsi4ki i mnogo profiti

Коментар

• Kire pil li si neshto ) az sum kus pri auda ot 0.7920 i sum mnoog dovolen ....zverski kus )

Коментар

• пише ти се, кирчо.

почини до утре и ние ще починем до утре и да видиш пак как ще правим пари

хайде лека.

Коментар

• pi6eme i sega za pazara dnes - HAIDE DA SE NAMERI NEKOI KOITO DA POZNAVA TAKYV PAZAR BE ,

DALI JPY 6TE SE ZASILI 1 -2 FIGURI ??????????????? KAK A NEMA INFO KASMET , TEZI KOITO IGRAIT JPY DYLGI OT KOGATO IMA SIGNALI EVALA IM PRAVIA

VIDA LI 114.50 PRI USD/JPY 6TE PRAVIA DYLGI , DORI OT 115.50 -

DRUGOTO SI E IGRA NA DREBNO

DNES Spored men pri /paund/jpy videhme dokosvane do trend liniata - pri tazi dvoika - OT TUK MIN 10 FUGIRI - 229.60- DA VYRNEM 2-3- NADOLU NO TOVA NE E PROBLEM - DOKATO NE MINEM PO GRAFIKATA VIE SAMO VIJDATE KAKVO

PISANAAAAAAA MIIIIIIIIII, NEKA DA DOIDE UTRE I 6TE SI MISLIA PAK ZA VAS , dali mi se pi6e tuka

Коментар

• 6te smeniam stopa mejdu drugoto kolkoto si iskam , dori moga da kaza syvsem otgovorno 4e pazara e dinami4no ne6to i vsiako dvijenie tribva da se izpolzva.

gre6kata koiato napravih dnes be6e da smenia stopa ot 1.3185 na dylgata ot 1.3205 sas drugi cifri , smenih do na 1.3170 ot 1.3185 - posel na 1.3170 , posle na 1.000000000000 - bez stop !!! 4e tova sa si moi pari be pravia si kakvoto si iskam s teh . NE SYVETVAM NIKOI DA PRAVI TAKA ,no e fakt 4e ako biah na stop 1.3160 6th da sam na zaguba a v monenta paza ne go znam kak e to4no za pipsove govoria , no imame perfektno izpylnena korekcia koito 6te se otigrae , kak 6te si pi6a poziciite ute

a sega leka

Коментар

• povtariam pak novia trading plan / IMA GO PO DOLU / , koito imam i ne se gradi na H4, D1 I W1 I MESE4NI GRAFIKI , sam go posnal po-dolu - az za razlika ot xoskata niama da postna nito edna grafika , za6toto tova e drud - KOITO 90 % OT HORATA TUKA NE ZASLUJAVAT

PRAVIM LI MESE4N ANALIZ A ??? NEKOI BANKA LI SME ,

ABE POMISLETE SI KOI SME NIE NA TOZI PAZAR NIKOI - HAIDE IGRAITE DE , AMA SAMO NEKOI SI PI6AT ORDERITE TUKA , DRUGITE IDVAT V NEKOI MOMENT I PI6AT -
                      AZ NAPRAVIH TOVA I TOVA , AMI neka dano da si na pe4alba, ama az imam 190 pipa samo v eur/usd tozi week , i ne zabraviai 4e tova e ako mi udari stopa na 1.3150 , a ako mi se izpyni plana 6te vidsh 4e tvoite 12.50 procenta dohodnost za 1 wekk sa sme6ni za hora koito se zanimavat s tova ot godini !

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

zdraveite i ot men , po-rano dnes postah edni orderi ! o4akva da se izpylniat , no zasega tozi post neka sedi taka , 4e predi malko se pomy4ih 20-30 mi s edno ne6to i mi se iztri . iskam da popitam slednite ne6ta Bnight

1 vo , kade ti e sell ordera za kabela . za6to se hvali6 s trygovia koiato e prosto sme6na . OTGOVARIAM TI DNES PO-RANO OPISAH KARTINATA NA GRAFIKATA - 1 VO IMAME TRIYGYLNIK , PRI PROBIVA NAKOITO SE CELIM V 1.3115 . tova 4e az igraia dvijenito na pazara vav vsi4kite mu dvijenie si e moia problem . opisah probiv dolu kakvo zna4i , o4akvah sled infoto za novite niva za pokupku ot baki daq zadyrjim 1.3160-70 - kakto vide napravihme zaradi jpy niva koito ne sa za tuka . DNES PAZARA NE BE6E NELOGi4EN , IMA6E MNOGO SLOJNI SITUACII
                        , KAKTO I DA E TOVA E TYRGOVIATA

iskam da ti kaza na teb specialno , 4e ti si 4ovek , koito moje da pomaga tuka , neka go napravim neka sporim , neka si napravim 4at , neka stane zabavno !

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                          OPASEN, следя те и в другия форум. Кажи ми само тримесечна или шестмесечна рекапитолация на твоята система. Понякога се опасявам че с Хоската сте една и съща персона. Само без НЕРЕАЛИЗИРАНИ ПЕЧАЛБИ, или ЗАГУБИ!!! Такива термини аз не ползувам!!!
                          Не са един и същ човек,гарантирам Пък и те коренно се различават по начин на изразяване и начин на търгуване.Единственото по което може да се каже че са еднакви е незатварянето на загуба.

Коментар

• Лонг паунд-йена от 230.36 - ТП - 230.98, СЛ-229.97

Коментар

• ЕВРО

Колеги, добър вечер!

Ако позволите едно мнение: струва ми се, че относително скоро
                              еврото ще изпадне в криза. Преценявам шансовете за това на около
                              70 %.

ЗА Facts:

Колега, ти откъде черпиш информация, че последния път, когато съм
                              "правил този номер" резултатът е бил фатален за акаунта ми? Аз нито
                              съм чувал, нито зная за такъв случай.

Накратко:

1. В момента поддържам 8 /осем/ акаунта.
                              2. През последните няколко години имам САМО ЕДНА ПОЗИЦИЯ,
                              затворена на минус. Всичките останали съм затворил на плюс. Така че,
                              дори и теоретически не е възможно да съм имал сделка с фатален
                              за акаунта /акаунтите/ ми изход.
                              3. Много важна точка!!! Не си спомням да съм ти показвал или
                              разказвал /точно на тебе/ как се прави салто мортале. Нито горя от
                              нетърпение да го направя.
                              4. Една от основните причини да не пиша са необосновано и с нищо
                              непредизвикано от мене злобно подмятане на такива като тебе.
                              5. Не си спомням някога да съм ти изял третото. Ако бъркам, поправи ме.

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                                OPASEN, следя те и в другия форум. Кажи ми само тримесечна или шестмесечна рекапитолация на твоята система. Понякога се опасявам че с Хоската сте една и съща персона. Само без НЕРЕАЛИЗИРАНИ ПЕЧАЛБИ, или ЗАГУБИ!!! Такива термини аз не ползувам!!!
                                хехех ... сакън - не съм Хоската!!! :-)

Ако си ме чел в другия форум ще знаеш, че съблюдавам много сериозен ММ, въпреки, че играя без стопове ;-)
                                Освен това съм избрал консервативна двойка (GBPJPY е бая палава ;-) ) и залагам на това, че там често сме в рейндж и изобщо няма голяма волатилност! Рейнджът е оазис за системката ми ;-)

След първия тренд срещу мен имаше дълъг рейндж, в който излязох на солидна печалба (!), но след това еврото пак дръпна, та сега съм с лека загуба, въпреки, че имам къси от 1.1883, 1.1914 и т.н. :-)
                                Та, сега ако рейнджиме ще съм напред, а ако трендиме - надявам се да нямаме трети евро-импулс, защото целта ще се удължи времево :-( Ако доларът дръпне с няколко фигури ще направя рекапитулацията ;-)

Успехи! :-)

Коментар

Working...
                                X