IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bnight
    Първоначално изпратено от Mitac
    Добро утро.Някъде от месец и половина се заразих с "Форекс".Много ми се искааше да си отворя реален акаунт, защото с демото е малко не на истина.Днес обаче се замислям дали да не си спестя евентуални ГОЛЕМИ нервни разстройства и главоболия.Нямам още необходимите знания в тази материя, за тънкости да не говорим.Ако ми въздейства като на Киро, мерси.Не искам да се излагам като него.Искам да попитам трейдърите с опит.Как стои въпросът с нервите при вас.То е ясно че без болка няма удоволствие, но не съм мазохист.

Успех на всички.
    Ще ти разкажа на кратко как протекоха първите ми няколко седмици на реална сметка. В началото беше страхотна зарибявка и постояно следих сметката. Вечер като си лягах сънувах графики и ставах посреднощ за да си видя позициите и пазара. Случвало се е даже да сънувам кошмари. Имах пристапи на дежа ву. В общи линии през първата седмица на реална търговия реализирах 450$ печалба. Благодарение на г-н Петър Караиванов. Още в понеделник на втората седмица обаче 390$ от тази печалба бяха история. Няма да забравя и най-голямата си загуба. Първата породена от липса на стоп 680$ за един ден. Тогава това беше повече от половината ми акаунт. В последствие това затваряне се оказа грешка. Днес връщайки се три години назад ми се струва че всичко това са толкова дребни неща и си е струвало всичко . Контактите който направих хората с който се запознах, парите и удоволствието опита. За мен си струваше това упражнение. Тук искам да благодаря на Петър Караиванов и най-вече на КОКО за помоща им през тези години. За нервите всеки си намира начини да тушира напрежението по някакв начин. Но когато натрупаш опит и навиции на пазара всичко ще става почти автоматично търговията няма да ти отнема много време и ще се чудиш какво да правиш многото си свободно време. Пътят е дълъг но ако решиш да тръгнеш по него се подготви за много стремителни върхове и болезнени падения. На този пазар безсмъртни няма. Дори най-добрите бъркат в еденични сделки. Понякога една грешка е достатъчна да съсипе години на труд и неоморна търговия. Но най-добрите се придържат към поговорката която цитирах малко по-рано:
    "Седем пъти падни, Осем пъти стани"
    Форекса не е за всеки, но за нас това е начин на живот. Ако искаш и ти да сънуваш графики. Да следиш пазара. Да играеш и най-вече да печелиш. Е бъди наш гост и се забавлявай. Защото Кефа цена няма. Сам видя само от еденична сделка колко спечелих вчера. Дали днес ще съм напред или не няма значение. За мен форекса е начин на живот. Успех. Ако искаш да питаш нещо пиши ми личен.
    само бих добавил :
    Следи си винаги нивата!
    Следвай твоето мнение и се предържай към него и едва тогава го сравни с останалите какво мислят !
    Ползвай винаги най много 10 %
    не се нахвърляй на много сделки /различни кросове/
    ако не ти е ясен каде ти е стопа по добре не влизай
    и за последно както казваха някой хора
    работиш когато искаш почиваш когато можеш
    успехи

Коментар

• Колеги, аз искам да се похваля че месецът ми с платени сигнали приключи успешно и към момента ние имаме над 100% реализирана доходност както обещах. Но не за това исках да се похваля а за демонстрираната перфектна търговия. 1 валутна двойка, игра на дневна с максимата "план йор трейд енд трейд йор план", работа само за 15м - толкова ни отне да разположим отложени ордери със стопове и ТП ти, никакво зомбиране пред монитора, просто слагаш ордерите и след един месец сметката дабъл хехе. 23 човека имах като клиенти и се надявам да са доволни - никога не съм си позволявал през този месец да променям трейдинг плана който си създадохме

Искам да благодаря на клиентите си и да им пожелая успехи в бъдеще

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
        Добро утро.Някъде от месец и половина се заразих с "Форекс".Много ми се искааше да си отворя реален акаунт, защото с демото е малко не на истина.Днес обаче се замислям дали да не си спестя евентуални ГОЛЕМИ нервни разстройства и главоболия.Нямам още необходимите знания в тази материя, за тънкости да не говорим.Ако ми въздейства като на Киро, мерси.Не искам да се излагам като него.Искам да попитам трейдърите с опит.Как стои въпросът с нервите при вас.То е ясно че без болка няма удоволствие, но не съм мазохист.

Успех на всички.
        Ще ти разкажа на кратко как протекоха първите ми няколко седмици на реална сметка. В началото беше страхотна зарибявка и постояно следих сметката. Вечер като си лягах сънувах графики и ставах посреднощ за да си видя позициите и пазара. Случвало се е даже да сънувам кошмари. Имах пристапи на дежа ву. В общи линии през първата седмица на реална търговия реализирах 450$ печалба. Благодарение на г-н Петър Караиванов. Още в понеделник на втората седмица обаче 390$ от тази печалба бяха история. Няма да забравя и най-голямата си загуба. Първата породена от липса на стоп 680$ за един ден. Тогава това беше повече от половината ми акаунт. В последствие това затваряне се оказа грешка. Днес връщайки се три години назад ми се струва че всичко това са толкова дребни неща и си е струвало всичко . Контактите който направих хората с който се запознах, парите и удоволствието опита. За мен си струваше това упражнение. Тук искам да благодаря на Петър Караиванов и най-вече на КОКО за помоща им през тези години. За нервите всеки си намира начини да тушира напрежението по някакв начин. Но когато натрупаш опит и навиции на пазара всичко ще става почти автоматично търговията няма да ти отнема много време и ще се чудиш какво да правиш многото си свободно време. Пътят е дълъг но ако решиш да тръгнеш по него се подготви за много стремителни върхове и болезнени падения. На този пазар безсмъртни няма. Дори най-добрите бъркат в еденични сделки. Понякога една грешка е достатъчна да съсипе години на труд и неоморна търговия. Но най-добрите се придържат към поговорката която цитирах малко по-рано:
        "Седем пъти падни, Осем пъти стани"
        Форекса не е за всеки, но за нас това е начин на живот. Ако искаш и ти да сънуваш графики. Да следиш пазара. Да играеш и най-вече да печелиш. Е бъди наш гост и се забавлявай. Защото Кефа цена няма. Сам видя само от еденична сделка колко спечелих вчера. Дали днес ще съм напред или не няма значение. За мен форекса е начин на живот. Успех. Ако искаш да питаш нещо пиши ми личен.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Facts,извинявам се че се намесвам.Има логика в думите ти и аз съм почти съгласен.Не съм съгласен с процентите.Понякога има и други причини освен споменатите и те не са малко.

Коментар

• CAD/CHF има двойно дъно на дневна.Оттук поне 5 фигури поне до 1.0950.Ако някой играе тази двойка,моля нека сподели виждането си.

Коментар

• Добро утро.Някъде от месец и половина се заразих с "Форекс".Много ми се искааше да си отворя реален акаунт, защото с демото е малко не на истина.Днес обаче се замислям дали да не си спестя евентуални ГОЛЕМИ нервни разстройства и главоболия.Нямам още необходимите знания в тази материя, за тънкости да не говорим.Ако ми въздейства като на Киро, мерси.Не искам да се излагам като него.Искам да попитам трейдърите с опит.Как стои въпросът с нервите при вас.То е ясно че без болка няма удоволствие, но не съм мазохист.

Успех на всички.
              Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Re: ЕВРО

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                ЗА Facts:

Колега, ти откъде черпиш информация, че последния път, когато съм
                "правил този номер" резултатът е бил фатален за акаунта ми?
                Проста статистика, колега!

В 99,9% от случаите когато някой печели пуска по 1000 поста на ден във форума. Когато издуха акаунта се умълчава като малко детенце направило белята и не можеш да видиш нищо писано от него в течение на седмици и месеци. Ако е прекалено пристрастен към форума най-много да пише под друг ник. Има доста такива случаи в този форум съдейки по стила на писане и прилаганите "стратегии".

Коментар

• Здрасти дружина,
                  Както вече писах:
                  Имах 3 отворени позиции с по 10 минилота от 14 и 15 февруари - съответно къси евра на 1,3140, които още чакаля, дълги паунди на 233 закрити на 234,2 и къси кенгура на 0,7856 закрити на 0,7836.
                  Това беше за тези които не вярват, че пазара е цикличен.
                  Няма значение колко ще чакаш, въпроса е да си на +.
                  Това не значи естественно, ако не виждаш връщане в твойта посока да стош кат Гюро Михайлов.
                  Отворих дълги на Коколиновата двойка 7833.
                  Имам и продадени евро/джапанки на 156,539 които мисля за закривам, че нещо ми подпарва под лъжичката.
                  Мнения ?
                  Закона на 5 П
                  Перфектната
                  Подготовка
                  Предотвратява
                  Провала на
                  Представлението/Престъплението

Коментар

• здражеите и успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                      e dobre , za6to tribva da zatvoria pozicia na 40 pipa ili 50 zaguba kato vijdash 4e sme v trend - vyzhodiasht , celite i pri teb sa nad 1.32 . Kazi mi za6to ????? 6to tribva da se gubi , kato moje da ne se gubi . Ne otri4am 4e ne hvanah dvijenieto vyreki 4e go prognozirah o6te v4era sutrinta .

haide uspeh i na tebe

mislia dnes da ne Vi pi6a i da vi drazna s tazi latinica , ama kakvo da se napravi ne moga da pi6a na kirilica
                      Пиши защото твойте разсъждения и отигравания са полезни не само на мен но и на много други. По-принцип си прав че няма смисъл да затварящ загуба но ползването на стоп има някой хубави моменти. Ти си беше пласирал стоп-а за първи път на 1.3185 ако ти го беше ударило сега щеше да си си изместил входната цена с 15 ако последваш моят вход от 1.3170. А 1.3205-0.0015=1.3190 което съгласи се е по-добре. И като си сложиш таргета както в момента на 1.3206 щеше да си с плюс 16 пипс-а. Стопа е именно за това. Той не е враг на трейдъра напротив на първо време му казва тука нещо бъркаш на второ време му помага да си ограничи загубите и освен това му дава възможност да си подобри входа. Успех колега.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• e dobre , za6to tribva da zatvoria pozicia na 40 pipa ili 50 zaguba kato vijdash 4e sme v trend - vyzhodiasht , celite i pri teb sa nad 1.32 . Kazi mi za6to ????? 6to tribva da se gubi , kato moje da ne se gubi . Ne otri4am 4e ne hvanah dvijenieto vyreki 4e go prognozirah o6te v4era sutrinta .

haide uspeh i na tebe

mislia dnes da ne Vi pi6a i da vi drazna s tazi latinica , ama kakvo da se napravi ne moga da pi6a na kirilica
                        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                          zdraveite i ot men , po-rano dnes postah edni orderi ! o4akva da se izpylniat , no zasega tozi post neka sedi taka , 4e predi malko se pomy4ih 20-30 mi s edno ne6to i mi se iztri . iskam da popitam slednite ne6ta Bnight

1 vo , kade ti e sell ordera za kabela . za6to se hvali6 s trygovia koiato e prosto sme6na . OTGOVARIAM TI DNES PO-RANO OPISAH KARTINATA NA GRAFIKATA - 1 VO IMAME TRIYGYLNIK , PRI PROBIVA NAKOITO SE CELIM V 1.3115 . tova 4e az igraia dvijenito na pazara vav vsi4kite mu dvijenie si e moia problem . opisah probiv dolu kakvo zna4i , o4akvah sled infoto za novite niva za pokupku ot baki daq zadyrjim 1.3160-70 - kakto vide napravihme zaradi jpy niva koito ne sa za tuka . DNES PAZARA NE BE6E NELOGi4EN , IMA6E MNOGO SLOJNI SITUACII
                          , KAKTO I DA E TOVA E TYRGOVIATA

iskam da ti kaza na teb specialno , 4e ti si 4ovek , koito moje da pomaga tuka , neka go napravim neka sporim , neka si napravim 4at , neka stane zabavno !
                          Колега когато пиеш поне пиши на кирилица. Заклет чатър съм но толкова рано сутрин едвам разчетох какво си написъл. Позицията с която се похвалих виж момента на затварянето 1.3172 при дъно в момента 1.3169+3 пипс спред след това пазара прави откат 15 пипс до 1.3187. Казах че рядко поствам ордери. За доходноста ако мислиш че 10-15% за седмица са малко отвори едно акаунтче във worldtopinvestor и да те видя за една година каква доходност ще напаравиш. Писах ти още в предният пост че не се заяждам пазара всеки ден е труден и ние решаваме как ще играем. За съжеление понякога се случва нещата да не вървят за това има стопове и може да затворим когато искаме. Казах ти аз не обичам да губя и ти също. Но понякога се налага. А сега за пазара:
                          1. На 4H има флагче постнал съм графика.
                          2. Флагчето не е развалено с пробив на низходящата тренд линия за това ще го играем нормално.
                          3. Това за мен значи дълга от 1.3170 стоп 1.3140 и таргет 1.33.
                          4. Съотношение риск/печалба 30/130 или 1/4. Успех.

Коментар

• toku 6to zaredih dylgi kabeli - cena 1.9540 celi otvoreni 6te vidime posle. stop 1.9490 .

Haide pa da vidim kusi ili dylgi . 4akam o6te edin opit nadolu i posle 10 4asa up - sno6ti Vi pisah , ako 1 bira e alkohol , dobre niama da smesvam trading s alkohol - v na6ta dyrjava ne e pozvoleno da se kara kola na pove4e ot 1 bira

haide lek den i mnogo profit
                            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• успешен трейд, имали пострадали вчера, пак метнаха кросовете на япона , янко/йена държи. аз си чакам големия бой по еврото.

Коментар

• dobro utro na vsichki i uspeshen den

Коментар

Working...
                                X