IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bnight
    Първоначално изпратено от PLP
    Колеги днес е първия петък от новия месец не би ли трябвало днес да има NFP или съм в грешка.
    Грешка си НФП е другатаседмица. То е първият петък след първият понеделник от месеца. Успех.
    Благодарско.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
      Колеги днес е първия петък от новия месец не би ли трябвало днес да има NFP или съм в грешка.
      Грешка си НФП е другатаседмица. То е първият петък след първият понеделник от месеца. Успех.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Колеги днес е първия петък от новия месец не би ли трябвало днес да има NFP или съм в грешка.

Коментар

• За еврото ме пиши и мен Коколино, ако може разбира се.
          За кенгуруто си оставам така за днес като ще гледам повече да продавам и по малко да купувам, но ще си цъкам цял ден и накрая ще си остана къс.
          С една дума ме убеди.
          хехехех
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на
          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Така сега приключих успешно с платените сигнали но ми се иска да продължа ако имам време с начало следващата седмица, нова заигравка - Какво животно е това трейдинг плана и как се разработва, ще хвана еврото тоя път - това ще е безплатно и чисто теоретично но този път аз ще избера няколко човека само с които да го обсъждаме.
            Веднага се записвам за следващата седмица С удоволствие ще помагам с каквото мога да демонстрираме как точно се изгражда трейдинг план и защо. Успех.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
              Първоначално изпратено от bnight
              Първоначално изпратено от kiril123
              e dobre , za6to tribva da zatvoria pozicia na 40 pipa ili 50 zaguba kato vijdash 4e sme v trend - vyzhodiasht , celite i pri teb sa nad 1.32 . Kazi mi za6to ????? 6to tribva da se gubi , kato moje da ne se gubi . Ne otri4am 4e ne hvanah dvijenieto vyreki 4e go prognozirah o6te v4era sutrinta .

haide uspeh i na tebe

mislia dnes da ne Vi pi6a i da vi drazna s tazi latinica , ama kakvo da se napravi ne moga da pi6a na kirilica
              Пиши защото твойте разсъждения и отигравания са полезни не само на мен но и на много други. По-принцип си прав че няма смисъл да затварящ загуба но ползването на стоп има някой хубави моменти. Ти си беше пласирал стоп-а за първи път на 1.3185 ако ти го беше ударило сега щеше да си си изместил входната цена с 15 ако последваш моят вход от 1.3170. А 1.3205-0.0015=1.3190 което съгласи се е по-добре. И като си сложиш таргета както в момента на 1.3206 щеше да си с плюс 16 пипс-а. Стопа е именно за това. Той не е враг на трейдъра напротив на първо време му казва тука нещо бъркаш на второ време му помага да си ограничи загубите и освен това му дава възможност да си подобри входа. Успех колега.
              прав си за стопа , обаче последните ми 3 стопа които са ми ударени , са за 1 писп , ако искаш ми вярвай , направо полудявам от това . даже само пипва стопа и продължаваме натам. Наистина смених стопа защото очаквах да го купят еврото някъде между 1.3180 и 90 - но данните за щатите в 17 излезнаха доста добри . Днес като цяло - имаме опции които изтичат в нивата над 1.3250 и може би отново ще си променя плана .

затвариам на 1.3206 таси дълга , там късо с таргет 20 пипа и удъжавам за 1.3255 , но ще видим !

хайде успех
              kiril-е какво става? пишеш на кирилица???

Коментар

• Така сега приключих успешно с платените сигнали но ми се иска да продължа ако имам време с начало следващата седмица, нова заигравка - Какво животно е това трейдинг плана и как се разработва, ще хвана еврото тоя път - това ще е безплатно и чисто теоретично но този път аз ще избера няколко човека само с които да го обсъждаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                  Не знам Коколино.....на седмична си е по баира нагоре.
                  Индикациите са за надолу, но на мен ми е баирно.
                  Няма да оставям тия дни такива отворени позиции по 15 дена.
                  Днес ще разцъквам през 10 пипса, десетина сделки и закривам огъня.
                  Ще мисля седмично в понеделник.
                  На седмична сме яко даун брат със цел 73 ниво погледни трейдинг плана който ти бях пуснал, единствената грешка в него е че очаквах връх на 7915 а той стана 30на пипа нагоре но това не променя нещата

Коментар

• Не знам Коколино.....на седмична си е по баира нагоре.
                    Индикациите са за надолу, но на мен ми е баирно.
                    Няма да оставям тия дни такива отворени позиции по 15 дена.
                    Днес ще разцъквам през 10 пипса, десетина сделки и закривам огъня.
                    Ще мисля седмично в понеделник.
                    Закона на 5 П
                    Перфектната
                    Подготовка
                    Предотвратява
                    Провала на

Коментар

• Така паундйена почти достигна очакваната от мен цел, горе на 241 преди месец и писах че следващата цел е 229.29 и то бързо много хора тогава изразиха мнение че говоря утопии с цел да се заяждам с хоската, сега обаче виждат че това е факт.
                      При паундйена ще търся дълга от около 224-225 със цел 10 фигури и тогава ако Хоската е жив и здрав и оцелял - което ме съмнява при тия бързи фигури надолу, дано да греша, ще сме на едно мнение
                      Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                        Първоначално изпратено от bnight
                        e dobre , za6to tribva da zatvoria pozicia na 40 pipa ili 50 zaguba kato vijdash 4e sme v trend - vyzhodiasht , celite i pri teb sa nad 1.32 . Kazi mi za6to ????? 6to tribva da se gubi , kato moje da ne se gubi . Ne otri4am 4e ne hvanah dvijenieto vyreki 4e go prognozirah o6te v4era sutrinta .

haide uspeh i na tebe

mislia dnes da ne Vi pi6a i da vi drazna s tazi latinica , ama kakvo da se napravi ne moga da pi6a na kirilica
                        Пиши защото твойте разсъждения и отигравания са полезни не само на мен но и на много други. По-принцип си прав че няма смисъл да затварящ загуба но ползването на стоп има някой хубави моменти. Ти си беше пласирал стоп-а за първи път на 1.3185 ако ти го беше ударило сега щеше да си си изместил входната цена с 15 ако последваш моят вход от 1.3170. А 1.3205-0.0015=1.3190 което съгласи се е по-добре. И като си сложиш таргета както в момента на 1.3206 щеше да си с плюс 16 пипс-а. Стопа е именно за това. Той не е враг на трейдъра напротив на първо време му казва тука нещо бъркаш на второ време му помага да си ограничи загубите и освен това му дава възможност да си подобри входа. Успех колега.
                        прав си за стопа , обаче последните ми 3 стопа които са ми ударени , са за 1 писп , ако искаш ми вярвай , направо полудявам от това . даже само пипва стопа и продължаваме натам. Наистина смених стопа защото очаквах да го купят еврото някъде между 1.3180 и 90 - но данните за щатите в 17 излезнаха доста добри . Днес като цяло - имаме опции които изтичат в нивата над 1.3250 и може би отново ще си променя плана .

затвариам на 1.3206 таси дълга , там късо с таргет 20 пипа и удъжавам за 1.3255 , но ще видим !

хайде успех
                        Това е нещо друго Да и на мен ми се е случвало да ми перва стопове за един пипс и какво от това ? Трябва ли за един стоп да се лутам из пазара ? Удря го яд ме е хубаво. Преживавам го и тръгвам да търся начин за нова сделка. Ако има модел влизам ако няма стоя на страна. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight

haide uspeh i na tebe

хайде успех
                          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• При Ауд въпреки че успешно приключихме месеца трейдинг плана по който се движим още е на масата и там има целите към които се е устремило АУД, аз лично продължавам да се движа по него така че смятам че дългите в ауд са грешни и такава еретична мисъл би следвало да ви хрумне едва след около 200п надолу търсейки малка корекция което не е много удачно според мен, така че Мацката не съм съгласен с теб

Коментар

• Тренда си е ъп колега, а и днес съм из офиса и смятам да я следя изкъсо.......и ще скалпирам днес......
                              Петък еееее
                              Майсторски ден
                              А и утре празник.
                              Закона на 5 П
                              Перфектната
                              Подготовка
                              Предотвратява
                              Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                                Здрасти дружина,
                                Както вече писах:
                                Имах 3 отворени позиции с по 10 минилота от 14 и 15 февруари - съответно къси евра на 1,3140, които още чакаля, дълги паунди на 233 закрити на 234,2 и къси кенгура на 0,7856 закрити на 0,7836.
                                Това беше за тези които не вярват, че пазара е цикличен.
                                Няма значение колко ще чакаш, въпроса е да си на +.
                                Това не значи естественно, ако не виждаш връщане в твойта посока да стош кат Гюро Михайлов.
                                Отворих дълги на Коколиновата двойка 7833.
                                Имам и продадени евро/джапанки на 156,539 които мисля за закривам, че нещо ми подпарва под лъжичката.
                                Мнения ?
                                Колега мисля че бъркаш виж трендлинията на седмична натам май се е запътил ауда.Но може и да греша;Успех

Коментар

Working...
                                X