IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ne si само ти , аз имам една дълга от почти 3 години от 104 , ама чакам 125,така че и аз съ м прескочен.

Коментар

• Всички гледам сте с профит. Само мене ли ме прескочи йената

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
        Dneska sam stotina pipa po-bogat obache ako daljinata na jivota se izmervashe v pipove sigurno sam si go sakratil sas pone 1000 Boli me qkata glavata, dori i golqma vodka nepomaga...

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
          Dneska sam stotina pipa po-bogat obache ako daljinata na jivota se izmervashe v pipove sigurno sam si go sakratil sas pone 1000 Boli me qkata glavata, dori i golqma vodka nepomaga...

Utre shte ostana v cisto bqla staq bez ostri predmeti, sas samo edno dalgo
          zlato ot 661 i shte slusham klasicheska muzika i shte se rahozdam v parka
          На мен голяма водка и голям Tullamore не ми оправиха главоболието та незнам Ама и аз съм си по-добре днес де Късото евро го постнах по-рано днес. Приятна почивка утре колега.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Dneska sam stotina pipa po-bogat obache ako daljinata na jivota se izmervashe v pipove sigurno sam si go sakratil sas pone 1000 Boli me qkata glavata, dori i golqma vodka nepomaga...

Utre shte ostana v cisto bqla staq bez ostri predmeti, sas samo edno dalgo
            zlato ot 661 i shte slusham klasicheska muzika i shte se rahozdam v parka

Коментар

• Перфектен флаг по H4 на еврото целите сериозен уп Да видим какво ще стане кирчо123 май само спечели от това размотаване тъй като до колкото разбрах е с добавка. За сега всичко изкристализира. Идея за трейд къс долар/франк. Успех. Оставам за през ноща с една дълга долар/йена от 120.68 и лимит бай на 116.78. Бих се радвал да ми закачи лимита много ще ми олесни задачата. При задействан лимит слагам тейк профит на 118.60 па да видим.

За да не бъда голословен ето ви картинка на флагчето таргета на първо четене отива към 1.33 ама понеже съм много изморен ще го сметна точно утре.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Han Krum, той и Опасния трябва да виси с къси от 1,19/нереализирани печалби/, пък и на всеки две фигури на север. Затуй асоциирам с Хоската.
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                  Еххх, ама как здраво си чешете езиците. Ако тази енергия беше насочена към нещо ползотворно...малееее
                  аз бегах отворения по-рано нзд/усд със скромни 10 пипса и спокойно мога да се отдам на други забавления. Лека вечер на всички

ами пазара спокоен - малко почивка тука не е излишна

http://zip.bg/user/?id=3003 - моя zip.bg профил

http://www.signalsfx.net - forex signals, дневно обновяване na резултатите

Коментар

• OPASEN, следя те и в другия форум. Кажи ми само тримесечна или шестмесечна рекапитолация на твоята система. Понякога се опасявам че с Хоската сте една и съща персона. Само без НЕРЕАЛИЗИРАНИ ПЕЧАЛБИ, или ЗАГУБИ!!! Такива термини аз не ползувам!!!

Коментар

• Еххх, ама как здраво си чешете езиците. Ако тази енергия беше насочена към нещо ползотворно...малееее
                      аз бегах отворения по-рано нзд/усд със скромни 10 пипса и спокойно мога да се отдам на други забавления. Лека вечер на всички
                      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                        ако си следил форума от по-отдавна щеше да знаеш, че не е единствения. Дон Карлос е живия пример, който може да ти покажа и разкаже как се прави този номер, който толкова "ненавиждате".
                        Нито има какво да ми разказва нито показва за това как се прави салто мортале!

Самият факт, че скоро човекът не е писал тука е достатъчно красноречив. Последният път когато е правил "този номер" резултатът се е оказал фатален за акаунта му!

Коментар

• Хоската, та Хоската, оставете го тоя ПАЛЯЧО, а нека ние си гледаме търговията, а относно него аз мисля:
                          1. Не е сигурно дали не играе само на демо
                          2. Ако играе риъл есента се изгуби защото явно си загуби тогавашния акаун, появи се преди 1-2 седмици и пак е аут - ясно защо - занулява втора сметка......

Толкова за него, а сега идей за търговия, че засега и аз съм излезнал от пазара за днес(доволно)....

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                            при Хоската наи важно според мен е влизането с някакква сума съобразена с акаунта поне 15 фигури на минус даже и повече и това е всичко друго е само търпение все някога ще качи 3 фигури нали иначе успех му пожелавам всички които са без стопове са контрили тренд даже и сега съм на тва дередже ама търпение му е маиката
                            Хоската обърква новобранците и ги тласка към фалит!!!

Това е основната причина да се закачаме с него ;-)

PS: Аз играя по подобен начин, но разликата между нас е мноооооого голяма!!!

Коментар

• Това, че Хоската предлага нещо непечелившо не е причина да бъде задяван постоянно.

Ето днес и при мене се получи нещо, което си го отчитам като грешна преценка на моментната ситуация, но стратегически беше правилно:

Сутринта достигнах до +75 пипса в дълги usd/yen и eur/yen и моята преценка беше, че те ще успеят да завършат движенията и днес да ги затворим нагоре.
                              Но уви, преценката ми се оказа грешна, пазара беше волатилен, което (за мен правилно от стратегическа гледна точка) означаваше да не премествам стопа нагоре по посока входа.
                              Резултата беше минус 108 пипса от това решение.
                              Но спазих принципа си на търгуване, а не се поддадох на желанието да започна месеца добре. Е, опита ми показва че в случая реализирах загуба, но по-големи биха били загубите ако като кирчо123 (ще ме извиняваш, не те посочвам от лоши чуства, просто ти си ми много симпатичен, но си най-точния пример) се влияя от странични фактори и най-лошото - шесто чуство и усет.

В интерес на истината тази загуба беше компенсирана наполовина от успешна търговия в usd/chf (плюс 51 пипса) и отворената и в момента дълга позиция в кабела.

Има добри и лоши дни, важното е да не зависим от едно моментно тик-ване на пазара.

http://zip.bg/user/?id=3003 - моя zip.bg профил

http://www.signalsfx.net - forex signals, дневно обновяване na резултатите

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                Едно не ми ясно, защо все гледате в паницата на другите, в случая Хоската?
                                Поради една единствена особеност, в случая Хоската.

Хоската е единствения екземпляр когото познавам, който се радва когато курсът върви срещу неговата позиция... защото можел да си купува на промоционални цени.
                                Усещам че Хоската просто се опитва да провокира. А всички останали балъци се надпреварваме да му доказваме че не е прав. Е, лесно е да отсееш рационалните от профанизираните постове, и да намериш оптимално поведение за пазара.

Коментар

Working...
                                X