If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако си абониран за ежедневия анализ,значи не си го чел още,а там ясно съм написал какво рзавитие очаквам в Е/$,че и цели и нива на подкрепа и съпротива има даже - за интрадей.
по-скоро вече всичко е спекулация тъй като големите развързвания на керита бяха миналата седмица (говоря предимно за йената
Това пък как го разбра?
Не виждам нищо спекулативно при паунд/йена под 200. По-скоро спекулация бе да иде на 240, сега просто е payday за тази спекулация.
Още тази седмица ще видим 215. Възстановяването едва ли ще иде над 227 преди по-голямата спирка на 205/211. Кабелът ще го видим под 1,90 преди всичко вследствие на натиска в паунд/шв. Еврото ще е относително неутрално тази седмица с интерес за продаване над 1,3170. Така и смятам да ги отигравам движенията.
Бравос, колега, ха така! Виждам, че ти продължаваш да ръсиш
знания и да просвещаваш неуките си колеги. Бравос, тъй трябва!
Нямало нищо спекулативно при паунд/йена! Каква спекула, какви пет
лева? Какви са тези мръсни, гадни капиталистически спекули?! Само
така, колега, смърт на фашизма!
Пък и няма спекула, щом не можеш да я видиш ти. Ама как ще я видиш, като всичко ти е пълна мъгла.
БЪЛГАРСКИ ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК, четвърто издание, 1994 г. стр.912:
"спекула - Користна търговска дейност, насочена към бърза и лесна
печалба
спекулант - редовен участник в борсите...."
Поздравления, колега, ти току що откри, че курсовете на валутите се
движат от извънземни, а не от търговци и тяхната спекула /търговия/.
Поздравления и за откритието, че кабелът падал вследствие на
натиска върху паунд/шв.
Този крос колега няма собствен живот, моментния му курс се получава
от умножаването на моментните курсове на кабела по долар/шв. Не че
и в този крос не се извършват сделки, но обемите спрямо мейджърите
са пренебрежимо малки и тези сделки не могат съществено да влияят
на курса на основните двойки. Точно обратното е - спада при
паунд/шв. се дължи на спада при мейджърите, ама карай!
Иначе си компетентен, спор няма. Преди няколко дена ми издуха
акаунта на базата на предположения или "проста статистика", както
се изрази. А малко по-късно получи прозрение, че ако имаш достатъчно пари, за какво ти е да се напъваш с форекс? И наистина,
валутната търговия е само за бедни клошари като Бъфет, Сорос и
компания. Нали трябва да изкарат за коричка хляб, горките...
Колега, да беше се поспрял малко, че толкова бисери си изръсил, че... Ама иначе пък си забавен.
Колеги мисля,че и кивито е на път да изпълни прогнозата :-)
Дългата ми при долар/швейк вече е защетена със стоп на нула,а кивито имам поръчка купува на 0.66.
А евро не може ли да продадем така за само една фигурка поне , прекърши се един път и кажи селл. евро.
Ако си абониран за ежедневия анализ,значи не си го чел още,а там ясно съм написал какво рзавитие очаквам в Е/$,че и цели и нива на подкрепа и съпротива има даже - за интрадей.
А евро не може ли да продадем така за само една фигурка поне , прекърши се един път и кажи селл. евро.
Фактс , може и утре да купя GBP/JPY , но USD/JPY ще купя малко на 115.00 ако отиде с цел 116.80- 117.20 . Никой не ми е опрял пистолет но не мога да стоя настрани . Сега ще се разходя до 15.00 и ще следя за покупка , естествено с малко количество .
Успех.
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Facts
Първоначално изпратено от ppppp
защото така или иначе ще се купува .
Защо, да не ти е опрял някой пощов в главата?
промоцията ще продължи докъм 217, малко почивка -----> 202
Ей да не се сърдиш за традекс-.. , тогава такова ни беше мнението за тях не за теб , пък ти като искаш ще търсиш и ще намериш начин да работиш със сериозни хора дето да направиш имидж с тях , не те да видят сметката на твоя.
Super utre ve4er kam 2200 BGT 6te te tarsq na chata v tvoqta WEB 4e iskam da te pitam ne6to..
Leka sedmica Amigo
Ей да не се сърдиш за традекс-.. , тогава такова ни беше мнението за тях не за теб , пък ти като искаш ще търсиш и ще намериш начин да работиш със сериозни хора дето да направиш имидж с тях , не те да видят сметката на твоя.
Сега само чакам зелен сигнал на дневна и да се включа.Тук лихвата е добра и при покупка на нормално количество не виждам никакъв проблем.
Консултирай се за всеки случай с Хоската!
Не мога да се консултирам с Хоската , защото той се крие , което ме навява на мисълта , че е фалирал. Хоска ако си там дай някакви сигнали за покупка, защото така или иначе ще се купува .
Коментар