IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ppppp
    Сега само чакам зелен сигнал на дневна и да се включа.Тук лихвата е добра и при покупка на нормално количество не виждам никакъв проблем.
    Консултирай се за всеки случай с Хоската!

Коментар

• Ето и от мен 2 БЕЗПЛАТНИ сигнала.

Продажба на GBP/JPY от 222.40/70 Стоп на 22300/30 цели 222.10, 221.60,220.50
      Продажба на EUR/JPY от 151.80/90 Стоп 152.20/40 цели 151.10,15050,149.70
      Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
        Първоначално изпратено от MIK
        Прави ли на мякой впечатление засилването на chf-особено в кросовете?Дали не е предвесник на нова криза на фондовия пазар?.
        Ако някой има мнение нека сподели?Успех на всички тази седмица и
        пазете нервите.
        Точно на голяма криза на фондовия пазар мирише от една седмица.По цял свят!!!!
        Успешна седмица на всички и от мен
        Някой може ли да каже , какво точно става с франка ,защото се движи напълно нелогично . Нивото 1,2130 за франка беше при нива 1,33 при еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          buy limit 1.3110 - target 1.3150 stop 1.3080
          buy limit 1.3090 t.p 1.3175 stop 1.3050 ,
          buy limit 1.3055 t.p 1.3255 , stop 1.2920 .
          Vijdam che zapochvash sedmicata izpalnen s optimizam I az imam parvite 2 orderi, no chestno kazano ne im vqrvam. 6-to chuvstvo

Uspeh!

Коментар

• При долар - иена още сега поставям покупка на 115.00 .
            Тук риска е още по- малък.

Коментар

• Извинявам се не къс, а дълъг.

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
                Прави ли на мякой впечатление засилването на chf-особено в кросовете?Дали не е предвесник на нова криза на фондовия пазар?.
                Ако някой има мнение нека сподели?Успех на всички тази седмица и
                пазете нервите.
                Точно на голяма криза на фондовия пазар мирише от една седмица.По цял свят!!!!

Коментар

• Здравейте,
                  По моите изчисления прозорецът който се получи на седмична графика трябва да бъде затворен , което означава , че със сигорност един ден ще имаме нива над 227.00 . Добре , че това нещо се случи през нощта , защото днес и аз щях да съм къс от 225-224.00 . Сега само чакам зелен сигнал на дневна и да се включа.Тук лихвата е добра и при покупка на нормално количество не виждам никакъв проблем.
                  Успех на всички.

Коментар

• поздравления и от мен . Моето зануляване все още е блян...

Първоначално изпратено от stamat699
                    Първоначално изпратено от rider
                    я чакай и аз да се похваля.
                    след близо година борба на реал днес закрих всички позиций и вече съм на нула/без ба съм губил сметка/
                    за някой може да е смешно но аз съм много доволен

преди време имах допирна точка с един евреин и се пънех,а тои ми каза че нулата е голям резултат за съжаление много късно разбах думите му
                    Успех на всички
                    Сега стратегията ти ще е - не откриваш позиции и догодина си пак на фитка!

Шегувам се. Наистина е успех.
                    При сметка от 2к никога не съм бил на позиций с повече от 5% от сметката и пак съм стигал до -60%
                    като сам пробвал уж различни стратегий
                    така че ако някой иска мога да му докажа че от форекс може да се губи и то много ,а дали може да се печели това за мен е въпроса................

Коментар

• ето и новото ми виждане за пазара след като , взехме някои пипс от предишното .

buy limit 1.3110 - target 1.3150 stop 1.3080
                      sell limit 1.3150 t.p 1.3090 , stop 1.3180 ,
                      buy limit 1.3090 t.p 1.3175 stop 1.3050 ,
                      sell limit 1.3175 t.p 1.3055 stop 1.3205 .

buy limit 1.3055 t.p 1.3255 , stop 1.2920 .

tova si mislia 4e 6te se slu4i v blizkite dni , no ako pazara dnes i dinami4en moje da go vidim i dnes , bez poslednia estestveno

Haide mnogo pozdravi i uspehi ot mene
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Добър ден и успешна седмица.
                        Коко май много се изложи с тези дълги паундйени. 200 пипса от ударен стоп за нула време отидоха във великите ловни полета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                          по-скоро вече всичко е спекулация тъй като големите развързвания на керита бяха миналата седмица (говоря предимно за йената
                          Това пък как го разбра?

Не виждам нищо спекулативно при паунд/йена под 200. По-скоро спекулация бе да иде на 240, сега просто е payday за тази спекулация.

Още тази седмица ще видим 215. Възстановяването едва ли ще иде над 227 преди по-голямата спирка на 205/211. Кабелът ще го видим под 1,90 преди всичко вследствие на натиска в паунд/шв. Еврото ще е относително неутрално тази седмица с интерес за продаване над 1,3170. Така и смятам да ги отигравам движенията.

Коментар

• Първоначално изпратено от stamat699
                            Първоначално изпратено от rider
                            след близо година борба на реал днес закрих всички позиций и вече съм на нула/без ба съм губил сметка/

преди време имах допирна точка с един евреин и се пънех,а тои ми каза че нулата е голям резултат за съжаление много късно разбах думите му
                            Успех на всички

При сметка от 2к никога не съм бил на позиций с повече от 5% от сметката и пак съм стигал до -60%
                            така че ако някой иска мога да му докажа че от форекс може да се губи и то много ,а дали може да се печели това за мен е въпроса................
                            Като начало поздравления за доброто постижение. Дали може да се печели от форекс ?
                            Да може. Само че за целта трябва да си отделиш цялото време само за това за търговия. Трябва да дишаш с пазара да живееш с него. А това повярвай ми е трудно. Говорим за начин на мислене и работа. Реално трябва винаги да си на пазара ако искаш да печелиш. Във форекса има толкова много правила който трябва да се спазват. Една грешка може да струва цял акаунт. Понякога дори повече. Все пак това е най-опасния бизнес в света. Но си и е игра на търпение. Преди време един колега ми даде две правила за търгуване на форекса ще си позволя да го цитирам:
                            Правило 1: Винаги си пази капитала.
                            Правило 2: Никога не нарушавай правило 1.

Научи се да правиш това и няма да имаш проблеми с форекса. Желая ти много успехи от тук нататък.
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Здравейте!
                              Явно керитата с пълна сила се развързват или по-скоро вече всичко е спекулация тъй като големите развързвания на керита бяха миналата седмица (говоря предимно за йената), би трябвало и гигантските стопове да са отлетяли и да следва едно затишие под формата на консолидация. В такива момента е най-добре да се почива. За тези, който няма почивка - най-добрия показател в такива размирни времена е волатилността. Графиката и цената нямат значение volatility is what matters
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от rider

Успех на всички

Коментар

Working...
                                X