Първоначално изпратено от ppppp
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Plamen TanevПървоначално изпратено от MIKПрави ли на мякой впечатление засилването на chf-особено в кросовете?Дали не е предвесник на нова криза на фондовия пазар?.
Ако някой има мнение нека сподели?Успех на всички тази седмица и
пазете нервите.
Някой може ли да каже , какво точно става с франка ,защото се движи напълно нелогично . Нивото 1,2130 за франка беше при нива 1,33 при еврото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123buy limit 1.3110 - target 1.3150 stop 1.3080
buy limit 1.3090 t.p 1.3175 stop 1.3050 ,
buy limit 1.3055 t.p 1.3255 , stop 1.2920 .I az imam parvite 2 orderi, no chestno kazano ne im vqrvam. 6-to chuvstvo
Uspeh!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MIKПрави ли на мякой впечатление засилването на chf-особено в кросовете?Дали не е предвесник на нова криза на фондовия пазар?.
Ако някой има мнение нека сподели?Успех на всички тази седмица и
пазете нервите.
Коментар
-
Здравейте,
По моите изчисления прозорецът който се получи на седмична графика трябва да бъде затворен , което означава , че със сигорност един ден ще имаме нива над 227.00 . Добре , че това нещо се случи през нощта , защото днес и аз щях да съм къс от 225-224.00 . Сега само чакам зелен сигнал на дневна и да се включа.Тук лихвата е добра и при покупка на нормално количество не виждам никакъв проблем.
Успех на всички.
Коментар
-
поздравления и от мен . Моето зануляване все още е блян...
Първоначално изпратено от stamat699Първоначално изпратено от riderПървоначално изпратено от stamat699я чакай и аз да се похваля.
след близо година борба на реал днес закрих всички позиций и вече съм на нула/без ба съм губил сметка/
за някой може да е смешно но аз съм много доволен
преди време имах допирна точка с един евреин и се пънех,а тои ми каза че нулата е голям резултат за съжаление много късно разбах думите му
Успех на всички
Шегувам се. Наистина е успех.
като сам пробвал уж различни стратегий
така че ако някой иска мога да му докажа че от форекс може да се губи и то много ,а дали може да се печели това за мен е въпроса................
Коментар
-
ето и новото ми виждане за пазара след като , взехме някои пипс от предишното .
buy limit 1.3110 - target 1.3150 stop 1.3080
sell limit 1.3150 t.p 1.3090 , stop 1.3180 ,
buy limit 1.3090 t.p 1.3175 stop 1.3050 ,
sell limit 1.3175 t.p 1.3055 stop 1.3205 .
buy limit 1.3055 t.p 1.3255 , stop 1.2920 .
tova si mislia 4e 6te se slu4i v blizkite dni , no ako pazara dnes i dinami4en moje da go vidim i dnes , bez poslednia estestveno
Haide mnogo pozdravi i uspehi ot meneForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoпо-скоро вече всичко е спекулация тъй като големите развързвания на керита бяха миналата седмица (говоря предимно за йената
Не виждам нищо спекулативно при паунд/йена под 200. По-скоро спекулация бе да иде на 240, сега просто е payday за тази спекулация.
Още тази седмица ще видим 215. Възстановяването едва ли ще иде над 227 преди по-голямата спирка на 205/211. Кабелът ще го видим под 1,90 преди всичко вследствие на натиска в паунд/шв. Еврото ще е относително неутрално тази седмица с интерес за продаване над 1,3170. Така и смятам да ги отигравам движенията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stamat699Първоначално изпратено от riderПървоначално изпратено от stamat699я чакай и аз да се похваля.
след близо година борба на реал днес закрих всички позиций и вече съм на нула/без ба съм губил сметка/
преди време имах допирна точка с един евреин и се пънех,а тои ми каза че нулата е голям резултат за съжаление много късно разбах думите му
Успех на всички
така че ако някой иска мога да му докажа че от форекс може да се губи и то много ,а дали може да се печели това за мен е въпроса................
Да може. Само че за целта трябва да си отделиш цялото време само за това за търговия. Трябва да дишаш с пазара да живееш с него. А това повярвай ми е трудно. Говорим за начин на мислене и работа. Реално трябва винаги да си на пазара ако искаш да печелиш. Във форекса има толкова много правила който трябва да се спазват. Една грешка може да струва цял акаунт. Понякога дори повече. Все пак това е най-опасния бизнес в света. Но си и е игра на търпение. Преди време един колега ми даде две правила за търгуване на форекса ще си позволя да го цитирам:
Правило 1: Винаги си пази капитала.
Правило 2: Никога не нарушавай правило 1.
Научи се да правиш това и няма да имаш проблеми с форекса. Желая ти много успехи от тук нататък.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Здравейте!
Явно керитата с пълна сила се развързват или по-скоро вече всичко е спекулация тъй като големите развързвания на керита бяха миналата седмица (говоря предимно за йената), би трябвало и гигантските стопове да са отлетяли и да следва едно затишие под формата на консолидация. В такива момента е най-добре да се почива. За тези, който няма почивка - най-добрия показател в такива размирни времена е волатилността. Графиката и цената нямат значение volatility is what mattersТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riderПървоначално изпратено от stamat699я чакай и аз да се похваля.
Успех на всички
Коментар
Коментар