Колеги втората цел на дългите долар/швейк е достигната.Възможно е още днес да видим и 1.2260.Този импулс при евро/долар много ми напомня на миналогодишния импулс нагоре,когато стигнахме до 1.33+ така че е много вероятно според мен от тук да слезем направо до 1.27
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Така е никак не е случайно и причината за масовата гибел на пчелите е Буш и управлението му , през Невада от месеци не може да се мине от обгазяванията причинени от опитите - ученията на военните , който мине 2-3 дена не може да се възтанови здравословно , те много лесно могат да я открият прината. Този Буш след като му се изтъркаля мандата със сигурност ще разкрият че по негово време са се развили маса афери. Високата цена на петрола която им е много голям уж проблем за изборите Полсън точно за два часа я срути , а преди това все твърдяха че не можели и тънко прекарваха версията че петрола още ще поскъпва. Буш , "Ало президенте" - Чавес , Путин и олигарсите в Лондон , защото те руските пари и олигарсите им са там , арабите и там разни полу ходжи - полу шейхове - Всичките са комбина и доят яко света! Буш вече ги е обърнал на полигон Щатите , а и Иранските ходжи и те са в играта това умишлено да създават предпоставки за война - работа за военната машина на Буш никак няма да е случайно явление.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOПървоначално изпратено от kiril123probi se triygylnika otdolu , dava cel 50 pipa pod 1.3100 - toest 1.3050 , ama ne znam , za 1 pip mi izdyrja stopa , 6te 4akam pyk polse pak 6te kupia na 1.3055 ako vidim .
taka 4e next target 1.3145 , poneje praim divergencii , mislia 4e ot tam t6e zlezem do 1.3105 , otkydeto 6te idem za 1.3160 - ot tam ve4e o4akvam test na dne6noto dynio , ako e uspe6en 1.3055 , ako ne e 1.3190 , koeto e 61.8 fibo na spada ot 1.3255 do 1.3085 . , ot tam ve4e posleden opit za podkrepata pri 1.3050 , kato 6te ima probv na stopovete pod 1.3080 i sme gotovi da se celim v 1.3255 , kydeto ako probiem otivame na 1.3300 , ako ne probiem otivame na 1.2710 .
eto go gore dolu kak go vijdamForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123probi se triygylnika otdolu , dava cel 50 pipa pod 1.3100 - toest 1.3050 , ama ne znam , za 1 pip mi izdyrja stopa , 6te 4akam pyk polse pak 6te kupia na 1.3055 ako vidim .Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Изпълнен ордер купува 3090 с което ми закрива позициите едната от 14.02 - 3140 и 02.03 - 3194 и ми открива дълги на 3090.
Кенгурата още ги оставям, там съм шорт 7830.
После ще правим сметките.
До тук + 1540
Та да се върнем на теорията ми......няма губещи сделки, има дисциплина и търпение.
Както е видно ми излезе късото евро 3140.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOето и мойта заигравка.малко опасничка но вече е факт.
дълги от 1.3092 стоп 1.3060 таргет 1.3160+
http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.JPGForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
ето и мойта заигравка.малко опасничка но вече е факт.
дълги от 1.3092 стоп 1.3060 таргет 1.3160+
http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.JPGНе е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовВижте:
Загадъчната гибел на пчелите в САЩ може да предизвика катастрофални последици за икономиката на страната.
По последни данни на територията на 20 щата през зимата са загинали 80% от всички пчели, като причината за това явление все още не е установена."Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Форекс Форексов
Вижте:
Загадъчната гибел на пчелите в САЩ може да предизвика катастрофални последици за икономиката на страната.
По последни данни на територията на 20 щата през зимата са загинали 80% от всички пчели, като причината за това явление все още не е установена.
Около 90 от основните селскостопански култури в САЩ са напълно зависими от пчелите и както смятат специалистите "трудовата дейност" на тези насекоми осигурява на американската икономика около 14 млрд. долара годишно.
"Разбираемо е безпокойството около тази ситуация - пише New York Times, цитиран от Money.bg - Засега всичко изглежда като на кино и никой не разбира последиците от тази заплаха", коментира изданието.
Според вестника масовата гибел на пчелите означава не просто недостиг на мед. "Всъщност икономическата ценност на меда, восъка и другите пчелни продукти е съвършено незначителна в сравнение с обема от "услуги", които оказват пчелите при опрашването на селскостопанските култури".
По сметки на специалистите хранителният режим на средния американец (за около 1/3 от тях) се състои от продукти, резултат от дейността на пчелите.
Учените вече се опитват да установят причините за изчезването на насекомите. Като възможни варианти се приемат болест или прекомерното използване на пестициди.
В същото време, пише вестникът, пчелите изчезват с невероятно бързи темпове, а министерството на селското стопанство на САЩ дори не успява да направи необходимата статистика.
Вестникът предупреждава, че явлението може да се превърне в сбъдване на кошмар от най-песимистичните научно-фантастични филми.
Коментар
Коментар