IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ToBeOr...InFX
    Пламен Танев , пожелавам ти да развееш българския флаг на финала на World Top Investor !!! Успех !
    Благодаря!Вчера нали постнах поръчка за шорт на евро-йена с цели:поне 240п......Само дето по технически причини затворих рано шорта....Но живота продължава!
    Желая успехи на всички колеги в този невероятно труден пазар!

Коментар

• крителин, вдигането на лихвата в япония не оказа грам влияние. Ако не помниш като вдигнаха лихвите йената падна, при изказванията след Г7 също никакъв резултат. Всичко започна от падането на азиатските пазари миналия понеделник или вторник когато само индекса в сингапур (ако помня точно) падна с 9% последвано от всички борсови индекси по света, а вече и от софикс и бг40 Та идеята е че инвеститорите вече се оглеждат за намаляне на риска и кешират, отделно вчера стана изцепка с хедж-фондовете и им притрябваха много, ама много йени, пък и приклщчва годината и се купуват йени, само дето вече може и скъпи да им идват хехех, едва ли Днес имаме три бели война (според кендълстика) освен това има висока волатилност и още нещо което ме кара да мисля че утре ще има лека корекция, а до края на седмицата може да видим 117....
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata

Ами може и тя/той да не прави разлика, ама на края на месеца кат броим жълтиците ша са обадя

Хане....не мисля, че ще се търкаляме още надолу.
        Йената си прави базик с основните валути, който няма да остане безнаказан.

Де не стане после да казвам трите най-омразни ми думи.
        Виж сега това не е бъзик,а логично стечение на обстоятелствата по 2 причини.Първата е,че бяха прекалено напомпани кросовете с йената и имаха нужда от разтоварване ( прибиране на печалби ),втората е заради вдигането на лихвите,което не беше калкулирано в цените.
        Ти се хващаш на най-изтъркания номер..да се замота пазара и всички да почнат да мислят,че спадът е приключил.Помисли сам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
          Седмицата наистина започна мощно в полза на йената!
          Сега е момента за корекция на фондовия пазар.Но навярно видяхме върховете и сега само трябва да търсим входове за шорт....
          Днес на сутрешния ребаунд си купих отново пут опции върху ES. Очаквам нива от 1326 за SPX преди движението надолу да приключи.

Успех на състезанието.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gancho
            Gancho, ако трябва да запомниш едно нещо за форекса то е следното: При такъв силен импулс никога, ама никога не отваряй в обратната посока. Резки обръщания стават много рядко и то са породени от някакви новини (крайни новини). Вероятността един тренд да продължи е много по-голяма от тази той да обърне.
            Това са най-важните неща, които трябва да научиш още преди да започнеш да се интересуваш от графики и т.н. Защото всичко се свежда до тези правила. Те фалират хората, не тяхното незнание!
            Аргумента ми е че това са нивата на 50% ритрейс ако гледаме от къде е тръгнал GBP/JPY.
            Дори да си прав, а това може да покаже единствено времето, то при такъв импулс първо е много по-вероятно да има консолидация отколкото рязко обръщане и второ след консолидацията обикновено тренда продължава. Умната ей!

Коментар

• Gancho, ако трябва да запомниш едно нещо за форекса то е следното: При такъв силен импулс никога, ама никога не отваряй в обратната посока. Резки обръщания стават много рядко и то са породени от някакви новини (крайни новини). Вероятността един тренд да продължи е много по-голяма от тази той да обърне.
              Това са най-важните неща, които трябва да научиш още преди да започнеш да се интересуваш от графики и т.н. Защото всичко се свежда до тези правила. Те фалират хората, не тяхното незнание!
              Аргумента ми е че това са нивата на 50% ритрейс ако гледаме от къде е тръгнал GBP/JPY.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                Както казва бат Пешо един безплатен сигнал и от мен.
                sell aud/usd @ 0.7717 tp 0.7691 при пробив tp 0.7616,0.7569.
                Местим стопа на нула и целта остава :-)
                Лека нощ на всички

Коментар

• Пламен Танев , пожелавам ти да развееш българския флаг на финала на World Top Investor !!! Успех !

Коментар

• Напазарувах малко от евтиния паунд-1,9206.СЛ-1,9164, доббавка на 1,9194 . ТП-1/2 на 1,9262 и 1/2 на 1,9306.

Коментар

• Gancho, ако трябва да запомниш едно нещо за форекса то е следното: При такъв силен импулс никога, ама никога не отваряй в обратната посока. Резки обръщания стават много рядко и то са породени от някакви новини (крайни новини). Вероятността един тренд да продължи е много по-голяма от тази той да обърне.

Коментар

• Мисля че е време за обрат в GBPJPY и AUDJPY

Коментар

• Извинявам се че не съм ъпдейтнал (на тези които следят резултатите в сайта ни), но много тежки задачи уикенда и експресен преход до Белград днес. Ще се опитам утре сутрин да обновя всичко.

Надявам се няма много пострадали от дроповете.

Поздрави

Коментар

• Ами може и тя/той да не прави разлика, ама на края на месеца кат броим жълтиците ша са обадя

Хане....не мисля, че ще се търкаляме още надолу.
                            Йената си прави базик с основните валути, който няма да остане безнаказан.

Де не стане после да казвам трите най-омразни ми думи.
                            Закона на 5 П
                            Перфектната
                            Подготовка
                            Предотвратява
                            Провала на
                            Представлението/Престъплението

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=316668

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от Mackata
                                Ох, добре......успокоих се.
                                Ааааа....ама каде ми е единия пост бре ?
                                Мисля, че постнах позициите си с джапанки.
                                А да намерих си поста........
                                Цитирам:
                                "И ей така да съм в играта оупен лонги долар/джапанки на 115.85 и евро/джапанки 151.77"
                                Нещо не те разбрах купувай йени, не обратното....:P
                                Той/Тя явно Маската/Мацката не прави разлика Всъщност на кой му пука

Коментар

Working...
                                X