IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eto predlojenie ot men , sell limit 1.3110-15 , stop 1.3135 , t.p 1.3055 . ako ne probie 1.3080 , zatvorete na profit na 1.3100 .

otdolu buy limit 1.3055 , t.p 1.3170 , stop 1.3020 .

pozdravi i uspe6en den
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от miro
      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Kiyosi Ito - по тази логика е лошо да се рекламира всяка една компания. Само погледни колко теми с линкове има в този форум за сигнали,анализи на компании с имена на анлизатори.
      Аз пиша кратко,точно и ясно относно позициите които съм отворил,не подавам линкове не афиширам сайтове и компании.
      Всеки сам си решава какво да ползва,чие мнение е от интерес за него или не,всеки може да е съгласен или несъгласен с дадено мнение и така на татък.
      Не виждам какъв е проблема,но явно има такъв за много хора.
      Успех на всички Спекуланти.

П.С. - скоро няма и да се налага да си пишем - ще се слушаме в ефир.

Да не би да започваш работа в новата бизнес телевизия дето се готви.
      Питам защото ми е интересно, какво ще предсавлява.
      Аз пък за Форекс-радио си помислих - преди време имаше една такава идея във форума и може някой да е решил да я осъществи. Не че ще стана абонат на каквото и да е, но пожелавам успех на Петър Караиванов!

Коментар

• Понеже става въпрос за нещо което касае и мен, а не ми се чете какво съм пропуснал - относно платените сигнали:
        Не мисля, че ангажирам някого с нещо, освен със мнението си тук.
        Което също не ангажира никого.

Поздрави.

Коментар

• Аз не виждам нищо лошо в рекламата естествено когато тя е в разумни граници. Това че колегата предлага платени прогнози не ангажира никого да си ги купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Kiyosi Ito - по тази логика е лошо да се рекламира всяка една компания. Само погледни колко теми с линкове има в този форум за сигнали,анализи на компании с имена на анлизатори.
            Аз пиша кратко,точно и ясно относно позициите които съм отворил,не подавам линкове не афиширам сайтове и компании.
            Всеки сам си решава какво да ползва,чие мнение е от интерес за него или не,всеки може да е съгласен или несъгласен с дадено мнение и така на татък.

Да не би да започваш работа в новата бизнес телевизия дето се готви.
            Питам защото ми е интересно, какво ще предсавлява.

Коментар

• Kiyosi Ito - по тази логика е лошо да се рекламира всяка една компания. Само погледни колко теми с линкове има в този форум за сигнали,анализи на компании с имена на анлизатори.

Коментар

• loshoto e che se opitvash da si pravish reklama, a tova ne e mnogo korektno.
                sry za latinica
                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                  Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                  Емос, притеснявай се само за себе си. Другите ги остави да мислят с главите си, от притеснение нищо не става...само грешки. Аз се радвам да чета чужди мнения, макар и понякога в разрез с моето лично. На теб ако не ти харесва, защо четеш форуми? А ако имаш нещо лично към г-н Караиванов, не е тук мястото да го показваш, а като мъж му го кажи на 4ри очи и си решете проблема. Това е към всички, които постоянно напад и обиждат някой, който и да е!
                  Aз също ги чета с удоволствие,но ми е трудничко да приема сарказма към платените прогнози.Колкото до Караиванов нищо лично и никога не съм отричал качествата му като търговец на този пазар
                  Няма никакъв сарказъм към платени прогнози.Всеки ден публикувам ежедневен бюлетин с технически анализ и идеи за търговия които са платени.Това че съм лаконичен не означава че съм саркастичен.

Коментар

• Японската валута се понижи спрямо долара и еврото днес най-много за последните три месеца. Йената стигна до нива от 152.41 за евро тази нощ в Токио. Вчера тя достигна 150.76 йени за евро.

--------

tova e citat ot Statiata na Front page-a na IBG
                    - EURJPY i USDJPY, kakto i vsichki drugi YEN cross-ove sa vertikalni padashti nojove - no tova e likvidacia na carry trades i e povraten moment v dulgoto prodavane na YEN - suotvetno v momenta YEN POVISHAVA svoiata stoinost - az razbiram che tuk vsichki go znaete tova no prosto se chudia zashto na IBG na 1 str ima podobna greshka?

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                      short sam na eurusd na 1.3125. Marketa mi dava raznoposochni signali, no zalagam na tova che EU GDP shte e malko po-nisko ot ochakvanoto.

Kato se ima predvid retail sales v GE i poslednite GDP news ot EU moje da se varnem obratno na 1.3080
                      Riskovete sa visoki, na 3115 izchistvam i chakam novinite...

Коментар

• short sam na eurusd na 1.3125. Marketa mi dava raznoposochni signali, no zalagam na tova che EU GDP shte e malko po-nisko ot ochakvanoto.

Kato se ima predvid retail sales v GE i poslednite GDP news ot EU moje da se varnem obratno na 1.3080

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Първоначално изпратено от Mackata

Ами може и тя/той да не прави разлика, ама на края на месеца кат броим жълтиците ша са обадя

Хане....не мисля, че ще се търкаляме още надолу.
                          Йената си прави базик с основните валути, който няма да остане безнаказан.

Де не стане после да казвам трите най-омразни ми думи.
                          Виж сега това не е бъзик,а логично стечение на обстоятелствата по 2 причини.Първата е,че бяха прекалено напомпани кросовете с йената и имаха нужда от разтоварване ( прибиране на печалби ),втората е заради вдигането на лихвите,което не беше калкулирано в цените.
                          Ти се хващаш на най-изтъркания номер..да се замота пазара и всички да почнат да мислят,че спадът е приключил.Помисли сам.
                          Колега, не знам аз дали съм се хванал или ти на корекцийка, но резултата е налице.
                          Клоуз на лонги и веднага оупън шорти на :
                          долар/джапанка - 116,32 от 115.85
                          евро/джапанка - 152.55 от 151.77
                          И за да е пълна картинката .......................
                          паунд/джапанка - 224.03
                          Както казах в преден пост джапанката ще прави аксели и толупи до припадък, въпроса е да усетиш движението.
                          Закона на 5 П
                          Перфектната
                          Подготовка
                          Предотвратява
                          Провала на
                          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                            Шорт на пауда от 1,9301, СЛ-1,9331, цели-първо 1,9251, после....може би около 1,9220.
                            Не може би, със сигурност чакай 1.90 и надолу...

Коментар

• Шорт на пауда от 1,9301, СЛ-1,9331, цели-първо 1,9251, после....може би около 1,9220.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                крителин, вдигането на лихвата в япония не оказа грам влияние. Ако не помниш като вдигнаха лихвите йената падна, при изказванията след Г7 също никакъв резултат. Всичко започна от падането на азиатските пазари миналия понеделник или вторник когато само индекса в сингапур (ако помня точно) падна с 9% последвано от всички борсови индекси по света, а вече и от софикс и бг40 Та идеята е че инвеститорите вече се оглеждат за намаляне на риска и кешират, отделно вчера стана изцепка с хедж-фондовете и им притрябваха много, ама много йени, пък и приклщчва годината и се купуват йени, само дето вече може и скъпи да им идват хехех, едва ли Днес имаме три бели война (според кендълстика) освен това има висока волатилност и още нещо което ме кара да мисля че утре ще има лека корекция, а до края на седмицата може да видим 117....
                                Това,че не е оказало влияние веднага не означава,че не е имало влияние изобщо според мен.Колко пъти до сега се е случвало при добра новина пазарът да тръгва в обратната посока ? Знам,че всичко почна при срива на азиатските пазари,но според мен всяко обстоятелство си има значение.Злополучния ден не падна и един чешки индекс ако не ме лъжа паметта.Трите бели война и аз ги забелязах..но някак си ме съмнява..въпреки,че съм голям фен на кендълите по принцип.Ще видим :-) аз за сега нямам позиции в двойкит е с йената,защото чакам още да ги разтоварят и да да открия по-отдолу дълги.Времето ще покаже както и нон-фарм продуктивността като излезе ще даде тласък на някъде.

Коментар

Working...
                                X