Първоначално изпратено от Mackata
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ох, добре......успокоих се.
Ааааа....ама каде ми е единия пост бре ?
Мисля, че постнах позициите си с джапанки.
А да намерих си поста........
Цитирам:
"И ей така да съм в играта оупен лонги долар/джапанки на 115.85 и евро/джапанки 151.77"Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от MackataИзпълнен ордер купува 3090 с което ми закрива позициите едната от 14.02 - 3140 и 02.03 - 3194 и ми открива дълги на 3090.
Кенгурата още ги оставям, там съм шорт 7830.
После ще правим сметките.
До тук + 1540
Та да се върнем на теорията ми......няма губещи сделки, има дисциплина и търпение.
Както е видно ми излезе късото евро 3140.
Очаквам още едно връщане към 1.3080, откъдето 1.3125-1.3150
Успех
Коментар
-
Емос, разбрах те. Караиванов не е прав с това, че се опитва всячески да се рекламира, но кво да се прави...всеки се бори за пачре хляб
Сега относно озито. Струва ми се че около текущите нива 0.77-0.7740 трябва да се формира консолидационна зона или пък корекция, но коснолидацията за мен е по-вероятна, след което ще следва слизане към 0.765 като начало. Това слизане до голяма степен ще зависи и от движението на еврото, което очаквам да спре (може би временно) спада си в зоната 1.3030 макс или около 1.3050. Но от друга страна гледайки еур/ауд положението ми се вижда като за доста нагоре, като начало 1.71, което означава че озито може да не спре а направо да потъне или пък еврото да скокне, което засега е малко вероятно тъй като ще се чака изявлението след решението за лихвите, които пък са прайснати отдавна от пазараТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoЕмос, притеснявай се само за себе си. Другите ги остави да мислят с главите си, от притеснение нищо не става...само грешки. Аз се радвам да чета чужди мнения, макар и понякога в разрез с моето лично. На теб ако не ти харесва, защо четеш форуми? А ако имаш нещо лично към г-н Караиванов, не е тук мястото да го показваш, а като мъж му го кажи на 4ри очи и си решете проблема. Това е към всички, които постоянно напад и обиждат някой, който и да е!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Емос, притеснявай се само за себе си. Другите ги остави да мислят с главите си, от притеснение нищо не става...само грешки. Аз се радвам да чета чужди мнения, макар и понякога в разрез с моето лично. На теб ако не ти харесва, защо четеш форуми? А ако имаш нещо лично към г-н Караиванов, не е тук мястото да го показваш, а като мъж му го кажи на 4ри очи и си решете проблема. Това е към всички, които постоянно напад и обиждат някой, който и да е!Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караивановemos - вярно е че няма.
Вярно е също така,че поста беше от сутринта и не 1 а 2 пъти , при това с голям успех отиграх движението. (лирично отклонение)
В момента съм къс с 80К в GBP/JPY със ср.цена 223.39 :-) - тези позициии са само от последните 2часа.
И немога да разбера - за мен ли си се притеснил нещо,за парите ми ли?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от meketomacka kolkoto i da mi e ma4no E/$ do petak e za 1.29 taka 4e uspeh
Трогнат съм братиньо, ама от какви батаци съм излизал, че от 1.2900 ли няма.
Споко и дишай дълбоко.......
Докато отиде до там колко още двойни толупа и тройни аксели ще направи и смятам да ги прибера.
Ти си пусни една къса от текущи нива да ти е мирна главата.....хехехехехеехех
И успех разбира се.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
Коментар