IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mackata
    Ох, добре......успокоих се.
    Ааааа....ама каде ми е единия пост бре ?
    Мисля, че постнах позициите си с джапанки.
    А да намерих си поста........
    Цитирам:
    "И ей така да съм в играта оупен лонги долар/джапанки на 115.85 и евро/джапанки 151.77"
    Нещо не те разбрах купувай йени, не обратното....:P

Коментар

• Ох, добре......успокоих се.
      Ааааа....ама каде ми е единия пост бре ?
      Мисля, че постнах позициите си с джапанки.
      А да намерих си поста........
      Цитирам:
      "И ей така да съм в играта оупен лонги долар/джапанки на 115.85 и евро/джапанки 151.77"
      Закона на 5 П
      Перфектната
      Подготовка
      Предотвратява
      Провала на
      Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
        Извинен си, но да не се повтаря...хехехехехехе
        Ко ще прайм с джапанките само не ми е ясно.
        Баййййй на джапанката или сиреч bay JPY

Коментар

• Извинен си, но да не се повтаря...хехехехехехе
          Ко ще прайм с джапанките само не ми е ясно.
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            Първоначално изпратено от Mackata
            Изпълнен ордер купува 3090 с което ми закрива позициите едната от 14.02 - 3140 и 02.03 - 3194 и ми открива дълги на 3090.
            Кенгурата още ги оставям, там съм шорт 7830.
            После ще правим сметките.
            До тук + 1540
            Та да се върнем на теорията ми......няма губещи сделки, има дисциплина и търпение.
            Както е видно ми излезе късото евро 3140.

Очаквам още едно връщане към 1.3080, откъдето 1.3125-1.3150

Успех
            Сбърках с 3 пипа. Сори.

Коментар

• Емос, разбрах те. Караиванов не е прав с това, че се опитва всячески да се рекламира, но кво да се прави...всеки се бори за пачре хляб
              Сега относно озито. Струва ми се че около текущите нива 0.77-0.7740 трябва да се формира консолидационна зона или пък корекция, но коснолидацията за мен е по-вероятна, след което ще следва слизане към 0.765 като начало. Това слизане до голяма степен ще зависи и от движението на еврото, което очаквам да спре (може би временно) спада си в зоната 1.3030 макс или около 1.3050. Но от друга страна гледайки еур/ауд положението ми се вижда като за доста нагоре, като начало 1.71, което означава че озито може да не спре а направо да потъне или пък еврото да скокне, което засега е малко вероятно тъй като ще се чака изявлението след решението за лихвите, които пък са прайснати отдавна от пазара
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Седмицата наистина започна мощно в полза на йената!
                Сега е момента за корекция на фондовия пазар.Но навярно видяхме върховете и сега само трябва да търсим входове за шорт....

Коментар

• Крителин , изпратих ти лс

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    Емос, притеснявай се само за себе си. Другите ги остави да мислят с главите си, от притеснение нищо не става...само грешки. Аз се радвам да чета чужди мнения, макар и понякога в разрез с моето лично. На теб ако не ти харесва, защо четеш форуми? А ако имаш нещо лично към г-н Караиванов, не е тук мястото да го показваш, а като мъж му го кажи на 4ри очи и си решете проблема. Това е към всички, които постоянно напад и обиждат някой, който и да е!
                    Aз също ги чета с удоволствие,но ми е трудничко да приема сарказма към платените прогнози.Колкото до Караиванов нищо лично и никога не съм отричал качествата му като търговец на този пазар
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Емос, притеснявай се само за себе си. Другите ги остави да мислят с главите си, от притеснение нищо не става...само грешки. Аз се радвам да чета чужди мнения, макар и понякога в разрез с моето лично. На теб ако не ти харесва, защо четеш форуми? А ако имаш нещо лично към г-н Караиванов, не е тук мястото да го показваш, а като мъж му го кажи на 4ри очи и си решете проблема. Това е към всички, които постоянно напад и обиждат някой, който и да е!
                      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        emos - вярно е че няма.
                        Вярно е също така,че поста беше от сутринта и не 1 а 2 пъти , при това с голям успех отиграх движението. (лирично отклонение)
                        В момента съм къс с 80К в GBP/JPY със ср.цена 223.39 :-) - тези позициии са само от последните 2часа.
                        И немога да разбера - за мен ли си се притеснил нещо,за парите ми ли?
                        Не Петре притеснявам се за тези които ползват чужди БЕЗПЛАТНИ сигнали
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Аз с никой не се ебавам

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Както казва бат Пешо един безплатен сигнал и от мен.
                            sell aud/usd @ 0.7717 tp 0.7691 при пробив tp 0.7616,0.7569.
                            Недейте да се е....вате с бат Пешо нито с бат Хос, за да не ви споходи техния успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo
                              macka kolkoto i da mi e ma4no E/$ do petak e za 1.29 taka 4e uspeh
                              За мен ли ти е мъчно ?
                              Трогнат съм братиньо, ама от какви батаци съм излизал, че от 1.2900 ли няма.
                              Споко и дишай дълбоко.......
                              Докато отиде до там колко още двойни толупа и тройни аксели ще направи и смятам да ги прибера.
                              Ти си пусни една къса от текущи нива да ти е мирна главата.....хехехехехеехех

И успех разбира се.
                              Закона на 5 П
                              Перфектната
                              Подготовка
                              Предотвратява
                              Провала на

Коментар

• Както казва бат Пешо един безплатен сигнал и от мен.
                                sell aud/usd @ 0.7717 tp 0.7691 при пробив tp 0.7616,0.7569.

Коментар

Working...
                                X