If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честно казано, днес петък ако така завърши, ще е 3-я пореден петък в който нама големи движения, но да видим , ако до 19:00 не почне някакво, падане на кабела и еврото, значи пак ще си райнджиме в текущите нива..
Здравейте.
Ако искате да ме направите разноглед като пишете на латиница,
да ви кажа че няма да се получи, защото не я чета.
Извинявайте те ама .....
Успех на всички
Nikoi ne kara i da 4etesh bre.
Специално за Митака ми никой не те кара да го четеш това си е лично твое виждане какво да четеш и какво не. По принцип и мен не ме кефи маймуницата но да предположим че на карабите нямат кирилица или в съседна Румъния не виждам защо трябва да отбелязваш че точно ти не я четеш. Идеята на форума е да споделяме виждания и мнения от който всеки да си прави изводи за себе си- а не драги ти да го четеш, от това че ти не четеш пропускаш гледните точки на различни хора към дадена ситуация а в общия случай ситуацията е форекс
mersi....ste proverq za tqh...ako sa 'market maker' ne znam obache, ili vzimat ploska komisionna
Не ми е ясно какво е "плоска комисионна" ,но сигурно Делта сток не са маркетмейкъри като се има предвид нивото на пазара в БГ !
Все пак се държат много прилично и с този Л2 и тяхна платформа просто избиха конкуренцията в страната /според мен/ ...,а май такова нещо няма и никъде по света т.е. да играеш Л2 и брокера да ти е винаги страна по сделката ,което значи ,че ако не можеш вътре в спреда да си купиш/продадеш то поне гарантирано ще ти изпълнят поръчката на нивото на курс купува/продава !
На сайта пишат ,че откриват и офиси в Румъния така ,че доста агресивно напредват вече като мултинационална компания ,ама знае ли човек ...никога не е късно да се омажат !
Препоръчвам ти да се замислиш и върху търговия ,която може да съчетае техният Л2 /игра в спреда/ и обикновена търговия със спред ... ,което както казах е на една платформа ! /много е важно това/ Мисля ,че имам голям потенциял ,стига да не се усетят нещо и да не прецакат работата !
Днеска си купих едно сладко кюлче злато, съвсем в натура и сего ще
си търся дърво под което да си го закопая ) Килото заедно с таксите ми
излезе 16 050 евро, като чисто курса във Франция където живея е
15670 днес в 1130 часа. Сейфа в BNP Paribas който и така вече плащам
ми струва 80 евро на година като тук влиза и застраховката на макс
стойност 35000. Дано курса падне към 10-12000 че да мога да добавя
още но никак не ми се вярва да стане. Всяка година ще добавям към
купчинката по малко като има пад в цената. Здравословно е човек да
държи 5-10% от активате си в злато, като 1/3 може да бъде gold
stocks. Мислете по въпроса!
Коментар