IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нова добавка на къси кабели 1.9771, усещам как ще бъдат подлъгани биците..

Коментар

• Честно казано, днес петък ако така завърши, ще е 3-я пореден петък в който нама големи движения, но да видим , ако до 19:00 не почне някакво, падане на кабела и еврото, значи пак ще си райнджиме в текущите нива..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
        Здравейте.
        Ако искате да ме направите разноглед като пишете на латиница,
        да ви кажа че няма да се получи, защото не я чета.
        Извинявайте те ама .....

Успех на всички
        Nikoi ne kara i da 4etesh bre.

Специално за Митака ми никой не те кара да го четеш това си е лично твое виждане какво да четеш и какво не. По принцип и мен не ме кефи маймуницата но да предположим че на карабите нямат кирилица или в съседна Румъния не виждам защо трябва да отбелязваш че точно ти не я четеш. Идеята на форума е да споделяме виждания и мнения от който всеки да си прави изводи за себе си- а не драги ти да го четеш, от това че ти не четеш пропускаш гледните точки на различни хора към дадена ситуация а в общия случай ситуацията е форекс

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          Първоначално изпратено от karakondjul
          Първоначално изпратено от Han Krum
          Първоначално изпратено от paci
          канадеца удари дъно от 78г. май
          Не дъно, а връх...
          Канадеца нищо не прави, само долара пропада )
          Напротив само спрямо канадеца, долара пада в момента, ти не гледаш ли бе..
          То златото замъглява погледа .Майтап .

Коментар

• Първоначално изпратено от steve_bg
            mersi....ste proverq za tqh...ako sa 'market maker' ne znam obache, ili vzimat ploska komisionna
            Не ми е ясно какво е "плоска комисионна" ,но сигурно Делта сток не са маркетмейкъри като се има предвид нивото на пазара в БГ !

Все пак се държат много прилично и с този Л2 и тяхна платформа просто избиха конкуренцията в страната /според мен/ ...,а май такова нещо няма и никъде по света т.е. да играеш Л2 и брокера да ти е винаги страна по сделката ,което значи ,че ако не можеш вътре в спреда да си купиш/продадеш то поне гарантирано ще ти изпълнят поръчката на нивото на курс купува/продава !
            На сайта пишат ,че откриват и офиси в Румъния така ,че доста агресивно напредват вече като мултинационална компания ,ама знае ли човек ...никога не е късно да се омажат !

Препоръчвам ти да се замислиш и върху търговия ,която може да съчетае техният Л2 /игра в спреда/ и обикновена търговия със спред ... ,което както казах е на една платформа ! /много е важно това/ Мисля ,че имам голям потенциял ,стига да не се усетят нещо и да не прецакат работата !

Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
              Първоначално изпратено от Han Krum
              Не дъно, а връх...
              Напротив само спрямо канадеца, долара пада в момента, ти не гледаш ли бе..

Коментар

• Първоначално изпратено от Viktor
                Първоначално изпратено от PLP
                Да не кажете че не съм казал -сложете ордери бай на 1.0660 и запомнете този пост
                PLP И колко трябва да стане нефта според теб за да се реализира прогнозата ти ??
                А колко беше той когато курса преди месеци стигна 1.1870

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Не дъно, а връх...

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                    Първоначално изпратено от PLP
                    Да не кажете че не съм казал -сложете ордери бай на 1.0660 и запомнете този пост
                    А дотам какво да правим? - да гледаме отстрани ли
                    Не но е рисковано защото лично аз очаквам корекция и след това 1.0650-60

Коментар

• Първоначално изпратено от paci
                      Не дъно, а връх...

Коментар

• канадеца удари дъно от 78г. май

Коментар

• Първоначално изпратено от million
                          Първоначално изпратено от steve_bg
                          ok..ste vliaza kysa ot nivo 1.0960 i T/P 1.0905 kato za nachalo
                          Eeeee, най - накрая един човек да отвори позиция по тренда! Браво и успех
                          Айде честито

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                            PLP И колко трябва да стане нефта според теб за да се реализира прогнозата ти ??

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                              А дотам какво да правим? - да гледаме отстрани ли
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Днеска си купих едно сладко кюлче злато, съвсем в натура и сего ще
                                си търся дърво под което да си го закопая ) Килото заедно с таксите ми
                                излезе 16 050 евро, като чисто курса във Франция където живея е
                                15670 днес в 1130 часа. Сейфа в BNP Paribas който и така вече плащам
                                ми струва 80 евро на година като тук влиза и застраховката на макс
                                стойност 35000. Дано курса падне към 10-12000 че да мога да добавя
                                още но никак не ми се вярва да стане. Всяка година ще добавям към
                                купчинката по малко като има пад в цената. Здравословно е човек да
                                държи 5-10% от активате си в злато, като 1/3 може да бъде gold
                                stocks. Мислете по въпроса!

Коментар

Working...
                                X