Първоначално изпратено от PLP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от steve_bgПървоначално изпратено от ROTOПървоначално изпратено от steve_bgUSD/CAD mi dyrji 20 pips spread..ujas...
Не ти се бъркам , но на Л2 на Делтите спреда можеш да си го докараш и под един пип ... От както написа горното ,нещата не са се променили /наблюдавах спецялно Л2-котировките/ и можеш да си продаваш и купуваш в спреда колкото си искаш !
Нужно ли е да губиш толкова голями суми при търговия ?
Ако не те затруднява би ли ми обяснил ,че може и аз да не разбирам нещо ... !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki_ChepelAz licno ocekavam silen impuls nagore w blizkite niakolko chasa pri kabela i e/$ syotwetno 1.9790/815 i 1.3520/40.
Ima li niakoj na mojto mnenie.
1. Nenormalno niski sa tezi niwa za zatwariane.
2. W petak se kashirat pechalbi i obikonovenno w kysnia sledobed trygva w obratnata posoka na predisnite(poslednite) dni ot sedmicata. (Estestweno stiga da ima jasno izrazena posoka.)
USPEH !!!i da li sme stignali do duno za da ima hod na gore ako ne shte se produljava da se nakopuva dokato svurshi bufera
Pri jpy mi donese 110 pipsa toq variant no i dosta me izpoti sega pone vsi4ki sredsta sa free i sa naso4eni kum eur/usd! Za hora s malak bufer ne go preporu4vam tozi variant
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex72Здравейте колеги,
Ако някои е наясно със селските номера на ИП може ли да ми каже дали при движението в 15.30 на USD/CAD е нормално да се изпълни ордер със слипидж при положение, че не виждам отваряне с гап на бара на М1. С две думи Селстоп на 1.0944 изпълнен на 1.0932.
Коментар
-
Az licno ocekavam silen impuls nagore w blizkite niakolko chasa pri kabela i e/$ syotwetno 1.9790/815 i 1.3520/40.
Ima li niakoj na mojto mnenie.
1. Nenormalno niski sa tezi niwa za zatwariane.
2. W petak se kashirat pechalbi i obikonovenno w kysnia sledobed trygva w obratnata posoka na predisnite(poslednite) dni ot sedmicata. (Estestweno stiga da ima jasno izrazena posoka.)
USPEH !!!
Коментар
-
usd/cad лично за мен е опасно понеже виждам стратното дъно и ако тръгне на нагореще е с голяма сила а и не се знае достигнало ли е дъното за отваряне на къси. Там пазара ми е доста груп с тия канадци не е за всеки точно в момента поне според мен. може би някакви дълги за 30 пипса ама не си струва риска
Коментар
Коментар