IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP
    Да не кажете че не съм казал -сложете ордери бай на 1.0660 и запомнете този пост
    Минем ли 1.08 според мен ще има сили дори за 1.04 и от там ще мислим за дълги .Естествено това е лично мнение .

Коментар

• mersi....ste proverq za tqh...ako sa 'market maker' ne znam obache, ili vzimat ploska komisionna

Коментар

• Първоначално изпратено от steve_bg
        Първоначално изпратено от ROTO
        Първоначално изпратено от steve_bg
        USD/CAD mi dyrji 20 pips spread..ujas...
        Колега как така 20 пипа спред ? При кой брокер ?
        ne e bg..interbankfx e moq broker..
        Благодаря за отговора !
        Не ти се бъркам , но на Л2 на Делтите спреда можеш да си го докараш и под един пип ... От както написа горното ,нещата не са се променили /наблюдавах спецялно Л2-котировките/ и можеш да си продаваш и купуваш в спреда колкото си искаш !
        Нужно ли е да губиш толкова голями суми при търговия ?
        Ако не те затруднява би ли ми обяснил ,че може и аз да не разбирам нещо ... !

Коментар

• то и аз не я чета
          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Здравейте.
            Ако искате да ме направите разноглед като пишете на латиница,
            да ви кажа че няма да се получи, защото не я чета.
            Извинявайте те ама .....

Успех на всички
            Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от ROTO
              Първоначално изпратено от steve_bg
              ne e bg..interbankfx e moq broker..

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                Az licno ocekavam silen impuls nagore w blizkite niakolko chasa pri kabela i e/$ syotwetno 1.9790/815 i 1.3520/40.

Ima li niakoj na mojto mnenie.

1. Nenormalno niski sa tezi niwa za zatwariane.
                2. W petak se kashirat pechalbi i obikonovenno w kysnia sledobed trygva w obratnata posoka na predisnite(poslednite) dni ot sedmicata. (Estestweno stiga da ima jasno izrazena posoka.)

USPEH !!!
                az ot 20 4asa nakopuvam eur prez 15 pipsa kato vsqka sledvashta pokupka e po x2 i sum s sredna cena ot 1,3490 no o4akvam hod kum 1,355 i nagore no vuprosa e tozi hod dneska li shte se razvie ili sledvashta sedmica. No se uspokoqvam s niskiq saympa pri dulag euro usd i da li sme stignali do duno za da ima hod na gore ako ne shte se produljava da se nakopuva dokato svurshi bufera

Pri jpy mi donese 110 pipsa toq variant no i dosta me izpoti sega pone vsi4ki sredsta sa free i sa naso4eni kum eur/usd! Za hora s malak bufer ne go preporu4vam tozi variant

Коментар

• Първоначално изпратено от steve_bg

Коментар

• Лично аз виждам края на мечия тренд в двойката USD/CAD след около 2 месеца и бичи тренд около октомври.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex72
                      Здравейте колеги,

Ако някои е наясно със селските номера на ИП може ли да ми каже дали при движението в 15.30 на USD/CAD е нормално да се изпълни ордер със слипидж при положение, че не виждам отваряне с гап на бара на М1. С две думи Селстоп на 1.0944 изпълнен на 1.0932.
                      mi normalno e da po vreme na novini, posle se normalizira...pone pri tebe e bilo 12 pips..pri men celi 20!!! no za smetka na tova q otvorih kysata ot nivo 1.0960.....

Коментар

• Az licno ocekavam silen impuls nagore w blizkite niakolko chasa pri kabela i e/$ syotwetno 1.9790/815 i 1.3520/40.

Ima li niakoj na mojto mnenie.

1. Nenormalno niski sa tezi niwa za zatwariane.
                        2. W petak se kashirat pechalbi i obikonovenno w kysnia sledobed trygva w obratnata posoka na predisnite(poslednite) dni ot sedmicata. (Estestweno stiga da ima jasno izrazena posoka.)

USPEH !!!

Коментар

• Да не кажете че не съм казал -сложете ордери бай на 1.0660 и запомнете този пост

Коментар

• usd/cad лично за мен е опасно понеже виждам стратното дъно и ако тръгне на нагореще е с голяма сила а и не се знае достигнало ли е дъното за отваряне на къси. Там пазара ми е доста груп с тия канадци не е за всеки точно в момента поне според мен. може би някакви дълги за 30 пипса ама не си струва риска

Коментар

• Здравейте колеги,

Ако някои е наясно със селските номера на ИП може ли да ми каже дали при движението в 15.30 на USD/CAD е нормално да се изпълни ордер със слипидж при положение, че не виждам отваряне с гап на бара на М1. С две думи Селстоп на 1.0944 изпълнен на 1.0932.

Коментар

• Може да е станало дума вече - в USD/CAD имаме преодолян абсолютен минимум преди малко.

Коментар

Working...
                                X