If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, ако искаш да купуваш злато мога да ти уредя всяка седмица по 2кг. италианско злато 18к. на цена 13 500 евро/кг.
( XAU-Spot / EURUSD ) * 32.15
прави цена 566 как е възможно??? - много интересно предложение!
едва ли, стига да знаеш че се котира тройунция, която птк е равна на 33гр, ама образовайте се колеги, това е част от форекса и не само, част е от финансовите пазари, а именно пораждат много въпроси и знания стига да искаш отговори и да учиш...
Една тройумция е равна на 31.3гр за да сме коректни.
Цената я дадох на килограм за да е по-лесно за смятане.
Колега, ако искаш да купуваш злато мога да ти уредя всяка седмица по 2кг. италианско злато 18к. на цена 13 500 евро/кг.
( XAU-Spot / EURUSD ) * 32.15
прави цена 566 как е възможно??? - много интересно предложение!
едва ли, стига да знаеш че се котира тройунция, която птк е равна на 33гр, ама образовайте се колеги, това е част от форекса и не само, част е от финансовите пазари, а именно пораждат много въпроси и знания стига да искаш отговори и да учиш...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Днеска си купих едно сладко кюлче злато, съвсем в натура и сего ще
си търся дърво под което да си го закопая ) Килото заедно с таксите ми
излезе 16 050 евро, като чисто курса във Франция където живея е
15670 днес в 1130 часа. Сейфа в BNP Paribas който и така вече плащам
ми струва 80 евро на година като тук влиза и застраховката на макс
стойност 35000. Дано курса падне към 10-12000 че да мога да добавя
още но никак не ми се вярва да стане. Всяка година ще добавям към
купчинката по малко като има пад в цената. Здравословно е човек да
държи 5-10% от активате си в злато, като 1/3 може да бъде gold
stocks. Мислете по въпроса!
Toва е доста добра идея. Но предполагам повече от 50% от хората който пишат в форума играят с около 15 до 20% от активите по сметката си въпреки неписаните правила за около 1%-3%. Въпреки че когато влизам влизам с около 1% процент докато круса дойде на моето мнение вкарвам почти около 30-40% от целия буфер и става доста нервна ситуация. Ако има нещо заделено в Голд Стокс може би било доста по приятно.
www.trader.bg им се срина платформичката от 15 минути рестарт и неможе да се логне човек.
Вход за РЕАЛНИ сметки
Системата в момента не получава котировки!
Моля опитайте по-късно!
Добре че не е между 15.00 и 16,00 и да си някой скалпиор 4е ще ти иде цялото салдо.
След 22 минути отново успях да надникна в собствената си сметка голяма радост.
Верно че се случва за първи път но все пак ако беше по друго време можеше да е доста фатално
Нова добавка на къси кабели 1.9771, усещам как ще бъдат подлъгани биците..
Hane, kabela ima rabota nagore po 4h na 1.9833 i 1.9848 a na dnewna 1.9880 predi da potegli nadolu.
Sega golemia mi problem e dali da ne takeprofitna(pone chasticno) stoto wliazoh s 1/3 ot smetkata.
wyw wseki slicaj mislia da prodawam kabel drugata sedmica na niva nad 1,98 ma ajde da dojde i sa widim targeta mi ste e 1.95/96. Ot tezi niwa mislia che ste obyrne i ste atakuva wyrha na 2.02
Za e/$ misla che mova ste e kym 1.3515/40 moze i po nagore sled koeto ste ima downmove kum 1.3380 tam lislia da pocna da go kupuvam s cel 1,37 ++ ma da widim.
Днеска си купих едно сладко кюлче злато, съвсем в натура и сего ще
си търся дърво под което да си го закопая ) Килото заедно с таксите ми
излезе 16 050 евро, като чисто курса във Франция където живея е
15670 днес в 1130 часа. Сейфа в BNP Paribas който и така вече плащам
ми струва 80 евро на година като тук влиза и застраховката на макс
стойност 35000. Дано курса падне към 10-12000 че да мога да добавя
още но никак не ми се вярва да стане. Всяка година ще добавям към
купчинката по малко като има пад в цената. Здравословно е човек да
държи 5-10% от активате си в злато, като 1/3 може да бъде gold
stocks. Мислете по въпроса!
Toва е доста добра идея. Но предполагам повече от 50% от хората който пишат в форума играят с около 15 до 20% от активите по сметката си въпреки неписаните правила за около 1%-3%. Въпреки че когато влизам влизам с около 1% процент докато круса дойде на моето мнение вкарвам почти около 30-40% от целия буфер и става доста нервна ситуация. Ако има нещо заделено в Голд Стокс може би било доста по приятно.
Коментар