180 000
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: supertrader
Първоначално изпратено от Дон КарлосЗдравей! То никой и не търгува в момента, борсите са затворени.
Мисля, че дори и арабите днес имат почивен ден. Що се отнася до
електронната търговия, струва ми се, че дори ИП, които не работят
"на тефтер", едва ли си правят труда да пускат поръчки по веригата
днес. По-скоро разчитат на насрещни поръчки на клиентите си.
Виж, ако някой направи някаква крупна сделка...
Маркетмейкърите, доколкото работят днес, също дремят и набират сили за 15:30 ч.
Когато отворят американските борси ще бъде друго, сигурно ще има
движения. И не трябва да се забравя, че поради малкия обем днес,
в която и посока да тръгнат сделките, движенията ще бъдат дълги и
резки. Има и друг вариант - настроенията и вижданията да са
разнопосочни в зависимост от данните и сделките взаимно да се
покрият. Във всеки случай вероятността някой да си изплете
кошничката днес никак не е малка.
Успех!
ПП. Последните движения в кабела са доста многозначителни. Явно
някой губи хладнокръвие или пък го е страх да не го изпреварят.
Коментар
-
Re: ....
Първоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от supertraderВече ми мина мерака да продавам евра...
От тук насетне, всяко подобно триене на пост ще води до 10 /десет/ дневен бойкот на сайта на инвестора от моя страна. Ако тенденцията продължи ще бъда "спечелен" от вашия кокурент изцяло. Правете си сметката!!!
Това е мое наблюдение не е заяждане или обида.
Коментар
-
supertrader
Здравей! То никой и не търгува в момента, борсите са затворени.
Мисля, че дори и арабите днес имат почивен ден. Що се отнася до
електронната търговия, струва ми се, че дори ИП, които не работят
"на тефтер", едва ли си правят труда да пускат поръчки по веригата
днес. По-скоро разчитат на насрещни поръчки на клиентите си.
Виж, ако някой направи някаква крупна сделка...
Маркетмейкърите, доколкото работят днес, също дремят и набират сили за 15:30 ч.
Когато отворят американските борси ще бъде друго, сигурно ще има
движения. И не трябва да се забравя, че поради малкия обем днес,
в която и посока да тръгнат сделките, движенията ще бъдат дълги и
резки. Има и друг вариант - настроенията и вижданията да са
разнопосочни в зависимост от данните и сделките взаимно да се
покрият. Във всеки случай вероятността някой да си изплете
кошничката днес никак не е малка.
Успех!
ПП. Последните движения в кабела са доста многозначителни. Явно
някой губи хладнокръвие или пък го е страх да не го изпреварят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от supertraderВече ми мина мерака да продавам евра...
От тук насетне, всяко подобно триене на пост ще води до 10 /десет/ дневен бойкот на сайта на инвестора от моя страна. Ако тенденцията продължи ще бъда "спечелен" от вашия кокурент изцяло. Правете си сметката!!!
Това е мое наблюдение не е заяждане или обида."Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
AUD/USD
AUD/USD вижда зор около 10-годишния връх. Май е време за лек short с цел около 0,8000. Ако днес излязат хубави данни за заетостта и USD се дигне малко и срещу EUR, GPB и JPY, това ще натисне и златото, оттам ще смъкне и австралиеца, и канадеца, и кивито... Две фигурки може и да се хванат.Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен
Коментар
-
Първоначално изпратено от uwscsiИ моето желание Ники е същото, но като незнаем накъде ще се запъти, а вероятността засега е 50/50 се чудя дали нещо неможе да се измисли и понеже ще избие в едната посока затова си напъвам сивите клетки да измисля нещо сравнително по-ниско рисково. Нещо от сорта предложи супертрейдър, но не го схванах добре. Зелен съм още.
Коментар
-
И моето желание Ники е същото, но като незнаем накъде ще се запъти, а вероятността засега е 50/50 се чудя дали нещо неможе да се измисли и понеже ще избие в едната посока затова си напъвам сивите клетки да измисля нещо сравнително по-ниско рисково. Нещо от сорта предложи супертрейдър, но не го схванах добре. Зелен съм още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от uwscsiАко беше демо щях да съм доста по-смел и нямаше да питам ами щях да действам. А ако тръгне силно в която и да е посока ще те питам как ще отвориш позиция, като ти дава нова цена всяка част от секундата. А ако имаш инфо, достоверно де, накъде ще се запъти курса, моля да споделиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от supertraderВече ми мина мерака да продавам евра...
Коментар
Коментар