IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 180 000

Коментар

• :lol:

Коментар

• Re: supertrader

Първоначално изпратено от Дон Карлос
        Здравей! То никой и не търгува в момента, борсите са затворени.
        Мисля, че дори и арабите днес имат почивен ден. Що се отнася до
        електронната търговия, струва ми се, че дори ИП, които не работят
        "на тефтер", едва ли си правят труда да пускат поръчки по веригата
        днес. По-скоро разчитат на насрещни поръчки на клиентите си.
        Виж, ако някой направи някаква крупна сделка...
        Маркетмейкърите, доколкото работят днес, също дремят и набират сили за 15:30 ч.
        Когато отворят американските борси ще бъде друго, сигурно ще има
        движения. И не трябва да се забравя, че поради малкия обем днес,
        в която и посока да тръгнат сделките, движенията ще бъдат дълги и
        резки. Има и друг вариант - настроенията и вижданията да са
        разнопосочни в зависимост от данните и сделките взаимно да се
        покрият. Във всеки случай вероятността някой да си изплете
        кошничката днес никак не е малка.
        Успех!
        ПП. Последните движения в кабела са доста многозначителни. Явно
        някой губи хладнокръвие или пък го е страх да не го изпреварят.
        За кабела е така но в момента еврото и кабела дават различни индикации. Това си го обеснявам с факта че след вчера кабела е по уязвим. А с еврото са свурзани повече положителни нагласи отнасящи се до лихвената политика на ЕЦБ.

Коментар

• http://danskeresearch.danskebank.com/link/EURflowjan07/$file/EUR_flow_jan07.pdf

Tova razbira se e za nechiq smetka - chiq??? ))

Коментар

• Re: ....

Първоначално изпратено от YNM
            Първоначално изпратено от Facts
            Първоначално изпратено от supertrader
            Вече ми мина мерака да продавам евра...
            На мен пък взе да ми минава мерака да пиша в инвестора... Много мразим да ми трият постовете ОСОБЕНО когато няма никакви причини за това!!! Не съм споменал нито конкурентния сайт нито съм сложил линк към него... Дори цензурата трябва да е с мярка. Толкова ли сте изплашени???

От тук насетне, всяко подобно триене на пост ще води до 10 /десет/ дневен бойкот на сайта на инвестора от моя страна. Ако тенденцията продължи ще бъда "спечелен" от вашия кокурент изцяло. Правете си сметката!!!
            за годините през които посещавам този форум са минали много хора не забелязвам липсата на някого да е съдбоносна писането тук и там не е по задължение .
            Това е мое наблюдение не е заяждане или обида.
            Аз мисля,че за обожатели и фенове на цензурата трябва да има отделен форум за да се събират сродни души и се кефят на еднаквите си мнения..."Това е мое наблюдение не е заяждане или обида"

Коментар

• supertrader

Здравей! То никой и не търгува в момента, борсите са затворени.
              Мисля, че дори и арабите днес имат почивен ден. Що се отнася до
              електронната търговия, струва ми се, че дори ИП, които не работят
              "на тефтер", едва ли си правят труда да пускат поръчки по веригата
              днес. По-скоро разчитат на насрещни поръчки на клиентите си.
              Виж, ако някой направи някаква крупна сделка...
              Маркетмейкърите, доколкото работят днес, също дремят и набират сили за 15:30 ч.
              Когато отворят американските борси ще бъде друго, сигурно ще има
              движения. И не трябва да се забравя, че поради малкия обем днес,
              в която и посока да тръгнат сделките, движенията ще бъдат дълги и
              резки. Има и друг вариант - настроенията и вижданията да са
              разнопосочни в зависимост от данните и сделките взаимно да се
              покрият. Във всеки случай вероятността някой да си изплете
              кошничката днес никак не е малка.
              Успех!
              ПП. Последните движения в кабела са доста многозначителни. Явно
              някой губи хладнокръвие или пък го е страх да не го изпреварят.

Коментар

• Успех на всички в рулетката след 20 минути.
                Днес най голямата изненада ще е ако няма изненади.

Коментар

На мен пък взе да ми минава мерака да пиша в инвестора... Много мразим да ми трият постовете ОСОБЕНО когато няма никакви причини за това!!! Не съм споменал нито конкурентния сайт нито съм сложил линк към него... Дори цензурата трябва да е с мярка. Толкова ли сте изплашени???

От тук насетне, всяко подобно триене на пост ще води до 10 /десет/ дневен бойкот на сайта на инвестора от моя страна. Ако тенденцията продължи ще бъда "спечелен" от вашия кокурент изцяло. Правете си сметката!!!
                  за годините през които посещавам този форум са минали много хора не забелязвам липсата на някого да е съдбоносна писането тук и там не е по задължение .
                  Това е мое наблюдение не е заяждане или обида.
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• AUD/USD

AUD/USD вижда зор около 10-годишния връх. Май е време за лек short с цел около 0,8000. Ако днес излязат хубави данни за заетостта и USD се дигне малко и срещу EUR, GPB и JPY, това ще натисне и златото, оттам ще смъкне и австралиеца, и канадеца, и кивито... Две фигурки може и да се хванат.
                    Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
                      И моето желание Ники е същото, но като незнаем накъде ще се запъти, а вероятността засега е 50/50 се чудя дали нещо неможе да се измисли и понеже ще избие в едната посока затова си напъвам сивите клетки да измисля нещо сравнително по-ниско рисково. Нещо от сорта предложи супертрейдър, но не го схванах добре. Зелен съм още.
                      ako nqmash pozicii saveta i e ne vlizai , principno mnenieto mi e che nqma da ima golqmo dvijenie poneje dnesa usa pochivat no ima veroqtnost hienite da nego potvardqt i da igraqt qko

Коментар

• И моето желание Ники е същото, но като незнаем накъде ще се запъти, а вероятността засега е 50/50 се чудя дали нещо неможе да се измисли и понеже ще избие в едната посока затова си напъвам сивите клетки да измисля нещо сравнително по-ниско рисково. Нещо от сорта предложи супертрейдър, но не го схванах добре. Зелен съм още.

Коментар

• kolegi sabiram prognozi za macha utre

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
                            Ако беше демо щях да съм доста по-смел и нямаше да питам ами щях да действам. А ако тръгне силно в която и да е посока ще те питам как ще отвориш позиция, като ти дава нова цена всяка част от секундата. А ако имаш инфо, достоверно де, накъде ще се запъти курса, моля да споделиш!
                            bih spodelil s udovolstvie no spored men samo mafiqta zane planovete az imam jelaniq za nadolo no sa samo jelaniq koeto e dosta razlichno ot realnoto dvijenie

Коментар

No kakvo e tova? Kakav skandal!!! Investora trie postove?

Коментар

• Ако беше демо щях да съм доста по-смел и нямаше да питам ами щях да действам. А ако тръгне силно в която и да е посока ще те питам как ще отвориш позиция, като ти дава нова цена всяка част от секундата. А ако имаш инфо, достоверно де, накъде ще се запъти курса, моля да споделиш!

Коментар

Working...
                                X