IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ....

Първоначално изпратено от supertrader
    Вече ми мина мерака да продавам евра...
    На мен пък взе да ми минава мерака да пиша в инвестора... Много мразим да ми трият постовете ОСОБЕНО когато няма никакви причини за това!!! Не съм споменал нито конкурентния сайт нито съм сложил линк към него... Дори цензурата трябва да е с мярка. Толкова ли сте изплашени???

От тук насетне, всяко подобно триене на пост ще води до 10 /десет/ дневен бойкот на сайта на инвестора от моя страна. Ако тенденцията продължи ще бъда "спечелен" от вашия кокурент изцяло. Правете си сметката!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
      Имам една идея да сложа две отложени поръчки на бай и сел на 15-тина пипа от текущата цена в 15,25 часа с изтичане в 15,40 часа, без стопове и таргети от 20 пипа. Друг път съм го правил, но при кабела и в 80% от случаите се е получавало. Какво ще кажете?
      ti na demo li si cakash ? struva mi se che malko kato toto go karash !

Коментар

• Имам една идея да сложа две отложени поръчки на бай и сел на 15-тина пипа от текущата цена в 15,25 часа с изтичане в 15,40 часа, без стопове и таргети от 20 пипа. Друг път съм го правил, но при кабела и в 80% от случаите се е получавало. Какво ще кажете?

Коментар

• ....

Вече ми мина мерака да продавам евра трябваше да се е случило до сега но така и не мръдна да дадат по хубава цена всички чакат и никой не иска да търгува.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Една прогноза от мен за днес.

След данните ще тества 1,3375/85 и след това ще го засилят за нов тест и/или минимален пробив на 1,3440. След това предстои грозната част - пробив на... 1,3370! Ще приключи на 1,3380. Както виждате няма да има големи движения...

Приятна почивка на всички.

Коментар

• Niki_Chepel

Хеджиране е силно казано просто с подаването на поръчката имам друга премерно ако е купува съм тготов с продава ако цената отиде на някалко само пипса срещу мен навръзвал съм ги така много пъти се е случвало , хубавото е че като се вържат си чакаш момент да си ги оправиш - затвориш една и после другата пък в друга конкретна пазарна ситуация казус и си става да се измъкнеш пък ако не се вържат викаш - оле! Това имам в предвид.
              D.Y.F-091066

Коментар

• ST - bi li obisnil po podrobno kakwo imas predwid? Tova za hedhga ne mislia ce gi shvastam.

Otnosno NFP-to za koeto edin kolega spomena: Az tgava biah dalag w ewra, posle izlezoha kofti novini za $ i trygna w mojta posoka 30-50 pipa, poslewirna i otide s figura i nesto na sewer a w sedwastite dini oste 2 figuri w sastata posoka. Kofti pocti falirah togava triabvase da ko cakam celi 2-3 sedmici dokato wirne na nivo na koeto da sym na nula. Taka stana.

sSega polozenieto e dosta podobno zatvorih kasite kabli ot nacaloto na sedmicata na 20 pipa profit. W momenta imam samo edna otvorena pozicia e/$ sys sredna cena 1.3363. Ekspoziciata mi e malko golima no mislia ce ste moga da dobavia w neja na 4-5 piguri protiv v mene bez da mi e mnogo diskonfortno. Ako otide v mojata posoka po skoro bih ja zatvoril na malka pecalba. Ste sym online wyw wtornik i nama da moga da ja sledia zatova mislia da ja zatworia ako moga!

ps: mezdu drugoto paunhienata mi izleze na 234.35 tazi nost, i 79 oste ne. Wsicko zawisi ot NFP-to zatova ako niakoj go igrae da si slozi nulevia stop ako e zabrawil.

USPEH !!!

Коментар

• Prizraka na kymonizma vitae v investora mi se stryva za6to istrihte informaciiata na Karaivanov spomniam si septemvri 2005 kogato triehte na poraziia vseki link pysnat vuv foryma ako ne si spomniate kakvo stana togava vigte istoriiata na 4ata im6e okolo edno mnenie na tri dni

Коментар

• Петър Караиванов

Мислиш ли че ако се даде негативен сигнал на инвеститорите те ще се насочат към друга инвестиция от подобен сорт пак у нас. Аз знам един чака на една компания да и се качат акциите и му казвах гледай те всичките в купом на всички компании падат , а той ми вика мен другите не ме интересуват аз моята гледам , а още гледа само. Негативните сигнали дето ги излъчваш като пишеш това са и за теб негативни и за тези които са се отделили вие се качете на един общ влак пък ако ще вътре единия да се движи към опашката а другия в обратната посока ако не стигнете до една и съща гара комплект ме заплюй.Що не вземете да си ограничите арсенала до привличане на интерес с позитивни сигнали , услуги и добра работа.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy
                      Първоначално изпратено от Форекс Форексов

2. Спомнете си един друг такъв петък в края на ноември 2006г. Тогава ФАЛИРАХА много хора без стопове.

Успешен ден
                      Форексов,
                      Ако може да направя нЕкои уточнения:

1. Също и на голяма част от тези които са били със стопове не им е било весело

2. Тези без стоповете са фалирали, защото са били алчни и са влезли в позиция със 30-40 и повече процента от сметката си
                      Ами хайде и аз да направя някои уточнения. Някои които бяхме без стопове не сме фалирали и си чакаме търпеливо, но защото риска ми е 10% от сметката и сега имам средна цена 1.2940 и си мисля че идва скоро денят когато ще я закрия на +

Коментар

• http://www.akmos.ru/main/market/news/art162539.html

Коментар

• Колеги ето една идея от мене.Ако НФП-то днеска е добро Dow Jones ще отвори в понеделник с гап,който ще дръпне кери-тата нагоре.
                          Аз лично мисля да нацвъкам бай ордерчета при керитата за понеделник малко преди да затворим :lol:

Коментар

• neee

По И-Си -Ен - ите има обеми , Л2 както го наричат още всичко е относително разбира се.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Форекс Форексов

Първоначално изпратено от supertrader
                              Какви стопове ще го дебнем за 5п. стоп-хедж плитко много плитко то 5п. стоп е като спред нищо не е.

да, това е другия вариант за стоп-с хедж 1/1 или 2/1

Коментар

• В зависимост какви ще излязат данните или ще тестваме 1,3480 или 1,3350. Абе шоу ни чака! От скука удължих в долар/швейк от текущо ниво.

Коментар

Working...
                                X