Първоначално изпратено от uwscsi
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Паунд-йена перфекто ми ривърсна, на от 234,40 - на "Варчев", като си направих 50-ина п.На паунд-долар влязох шорт 3мин. преди новините с плитък стоп и се получиха други 50п.Сега оставам за дни шорт на паун-йена.
Този път всичко си излезе според прогнозите и липсваха обичайните обири първо в обратна на новината посока.
Приятна почивка, колеги и весели празници!
Коментар
-
Han Krum
Да де аз казвам на 36 да ни го продадат съгласен съм нищо против нямам ама го зашиха тука за 2 секунди.Има един виц писали във весника че излиза постановление на министерски съвет за всяко дете ще дават по още една заплата , един прочел вестника и веднага се сетил че има едно извънбрачно и хукнал да си го вземе връща се в къщи с детето и жена му го пита какво е това дете. Той казал ами във вестника пише така и така и реших да си го взема , ама гледа в къщи неговите две ги няма и веднага попитал жена си- Къде са децата? Тя отговорила че и другите чатат вестници! Те сега мислят как да ни приберат доларите дето ги имаме , пък ние се надяваме още да ни продадат по евтини.От тук сме си на 32 че пуши.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианецПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от индианецНапротив, сега е момента за 1.35 ако вярваш в мафията. Нямам намерение да участвам ..Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от индианецНапротив, сега е момента за 1.35 ако вярваш в мафията. Нямам намерение да участвам ..
Коментар
Коментар