IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от uwscsi
    Сега да чакаме П.К. да каже 1,75. Вчера съвсем беше отписал щатите. Днес какъв коментар ще даде? Може и на другото място щото тука не пише.
    Дон Пепи е голям майтапчия, не му се връзвайте, че беше казал в понеделник нещо от сорта 1.37, ама да си ги чака...

Коментар

• Сега да чакаме П.К. да каже 1,75. Вчера съвсем беше отписал щатите. Днес какъв коментар ще даде? Може и на другото място щото тука не пише.

Коментар

• Паунд-йена перфекто ми ривърсна, на от 234,40 - на "Варчев", като си направих 50-ина п.На паунд-долар влязох шорт 3мин. преди новините с плитък стоп и се получиха други 50п.Сега оставам за дни шорт на паун-йена.
        Този път всичко си излезе според прогнозите и липсваха обичайните обири първо в обратна на новината посока.
        Приятна почивка, колеги и весели празници!

Коментар

• Мен ако питате еврото където го видят ще го продават отвсякъде. Аз лично държа от вчера 250к къси от 1.3403, отделно имам и 130к къси в кабела ама там съм от 1.9530, обаче и там ще излязат, няма къде да ходят...:lol:

Коментар

• Han Krum

Да де аз казвам на 36 да ни го продадат съгласен съм нищо против нямам ама го зашиха тука за 2 секунди.Има един виц писали във весника че излиза постановление на министерски съвет за всяко дете ще дават по още една заплата , един прочел вестника и веднага се сетил че има едно извънбрачно и хукнал да си го вземе връща се в къщи с детето и жена му го пита какво е това дете. Той казал ами във вестника пише така и така и реших да си го взема , ама гледа в къщи неговите две ги няма и веднага попитал жена си- Къде са децата? Тя отговорила че и другите чатат вестници! Те сега мислят как да ни приберат доларите дето ги имаме , пък ние се надяваме още да ни продадат по евтини.От тук сме си на 32 че пуши.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
              Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от индианец
              Напротив, сега е момента за 1.35 ако вярваш в мафията. Нямам намерение да участвам ..
              Ако иде на 1.35, което не го изключвам след това ще има 3 фигури надолу за 1 час , бъди сигурен...:lol:
              Нещо подобно имам наум, но точната чифра нагоре не я прогнозирам по никакъв начин
              кой да купува евра при тия новини?най вероятно и ГДП -то ще им е добро каквато и мафия да има то ще е за кратко според мен.
              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• EURCHF sell na 6346!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Първоначално изпратено от индианец
                  Напротив, сега е момента за 1.35 ако вярваш в мафията. Нямам намерение да участвам ..
                  Ако иде на 1.35, което не го изключвам след това ще има 3 фигури надолу за 1 час , бъди сигурен...:lol:
                  Нещо подобно имам наум, но точната чифра нагоре не я прогнозирам по никакъв начин

Коментар

• Какъвто и сценарий да са ни поготвили, аз казвам затваряне под 1.33...:lol:

Коментар

• Има голяма вероятност според мене сега да тръгне да прави тест на 1.3440 и да го бие, нищо че данните са толкова силни
                      ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Безработица 4.4%
                        Запалащането нагоре с 0.3%
                        Забравете за намаляване на лихвите.
                        Нещо интересно е че строителството е добавило най много нови работни места.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Евро биковете живи ще ги удерът след час..:lol:
                            Han Krume, sled edin chas sme obratno nad 3400

Коментар

• Напротив, сега е момента за 1.35 ако вярваш в мафията. Нямам намерение да участвам ..

Коментар

• Евро биковете живи ще ги удерът след час..:lol:

Коментар

Working...
                                X