IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://lekiosque.finances.gouv.fr/Ap...hiffre_PDF.pdf
    Това са данните за външната търговия на Франция. На френски е, но числата са си числа. Около 50% от външната търговия на Франция е с страни-членки на евро-зоната.
    Стига толкова за днес. Лека и до утре.

Коментар

• UW, eto tova e posledniq report koito namerih, nqma i sleda ot vreda na trade balance-a, naprotiv, EU exportira vse poviche i importira po-malko!

http://www.eubusiness.com/Factsfig/external-trade.98/
      http://epp.eurostat.ec.europa.eu/pls...2007-EN-AP.PDF

Коментар

• ..... our trade also goes primarily to other EU countries: 64% of French exports go to them and 61% of our imports come from them.....

Коментар

• Що се отнася до процента, който споменаваш ми се вижда доста нисък. Имайки предвид, че търгуват активно с Русия, Азиа и Африка, процентът по скоро ще около 35%.

Коментар

• То аз заключения не правя, само споделям какво чух докато го интервюираха. То за Европа ще стане по-интересно като ЕЦБ дигнат лихвата. Тогава ще имат по-големи проблеми. Не се притеснявай внимавам какво играя и с какви суми влизам. Иначе тест на 1,36+ ще има доста скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
              Тъкмо слушам Никола Саркози по ТВ5 - токущо оплю еврото, че било прекалено скъпо, за разлика от долара, йената, юана и тн. Трябвало да се предприемат мерки за защита на френските износители и потребители и тн.
              UW, mnogo kritika kam teb!!! EU targuvat pomejdu si samo 10% ot targoviqta izliza ot EU. Opravi si cifrite i zakliucheniqta!

Francia ima otricatelen targovski balance zaradi importite ot Germania, koito sa edna golqma chast - moje bi polovinata ot vsichki importi na Francia. Kakvo ima tuk obshto silno ili slabo evro???

Sarkozy zashto gorori gluposti ne znam, ama ima li smisal da se vqrva na Sarkozy ili na Paulson s "strong dollar".

Коментар

Биен сюр, мусю Форексов! Няма грижи - ще я чакам. Мисля да удължа долар/кад пък да видим дали и нея няма да я чакам после. Долар/швейк май е в същата ситуация. Дали и там да не удължа? Ти следиш ли го?
                В момента швейцареца е този, който ми дава най-голям сигнал за продължаване на спада в долара. Ако утре бъде пробито нивото 1.2050 ситуацията мое да стане доста грозна и долара да задълбочи още спада, което ще се отрази в еврото с цифричката 1.3660 и кабела 2.02. а за ози и киви не ми се мисли, там най-вероятно протичат някакви процеси на прехвърляне на големи активи, най-вероятно сега най-актуалните керита са нзд/йен и ауд/йен...положението в този регион за мен е непонятно, затова ако има добри макроикономисти със познания относно тези две икономики и евентуалните причини за това рали в тези двойки, нека да сподели с нас...
                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• успех на мечките в кабела и дано са дебели мечки..2.0180 може би ще е нивото на което аз ще стана мечка без да видя сигнал на обръщане.

Коментар

• Тъкмо слушам Никола Саркози по ТВ5 - токущо оплю еврото, че било прекалено скъпо, за разлика от долара, йената, юана и тн. Трябвало да се предприемат мерки за защита на френските износители и потребители и тн.

Коментар

• Биен сюр, мусю Форексов! Няма грижи - ще я чакам. Мисля да удължа долар/кад пък да видим дали и нея няма да я чакам после. Долар/швейк май е в същата ситуация. Дали и там да не удължа? Ти следиш ли го?

Коментар

Абсолютно си прав колега Крителин. За момента инвестираме в бъдещето, щом като не става в настоящето! :-) Че нивата са доста измислени, то си е ясно, но са факт. Още малко и ще дойде и танца на мечките. Долар/кад няма силица за север и май си има още път надолу. Имам една дълга още от 1,1537. Ще си я почакам явно.

дългата от 1.1537 няма да излезе сега но сме били пирона на доларкад

Крит, шприхст ду дойч?

:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Абе колеги :-) днеска пак голямо шоу стана.Събрали сме се тука 10-20 мечки и един друг се надъхваме и все аха да стане и не става :lol:
                          Като му дойде времето да обръща кабела никой няма да разбере повярвайте ми ..просто тогава трябва да се пускат всички по лавината,защото ще е лавина определено.Същото важи и за паунд/йена и за евро/долар и за кивито и т.н.
                          Щом се качват има само едно логично обяснение - все още има големи интереси и се прави пара от това.Падането ще е от високо и бързо,защото като почнат да си прибират печалбите ще се разхвърчат пеперуди,лястовици,Фибоначи ще брои зайци,а Елиът ще брои вълни в несвяст,а тези които трябва пак ще си пълнят джоба и без да им се привиждат сложни триизмерни животни и измислени нива :lol:
                          Ей човече - ти си единственото нещо днес което ме накара да се смея от сърце!!!

Коментар

• Абсолютно си прав колега Крителин. За момента инвестираме в бъдещето, щом като не става в настоящето! :-) Че нивата са доста измислени, то си е ясно, но са факт. Още малко и ще дойде и танца на мечките. Долар/кад няма силица за север и май си има още път надолу. Имам една дълга още от 1,1537. Ще си я почакам явно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Първоначално изпратено от $tambeto
                              Първоначално изпратено от eledjik
                              Малко да навие кабела и сел
                              след 100-150 пипа спокойно може да се скъсява,ако не се оплете нещо до тогава де.
                              Абе я всеки да си мисли за кабела, според мен утре след 11:30 е яко за селл, аз и днес добавих в къса и не ми се мисли ако се обърка нещо....
                              Ти мен ако питаш и сега си е за sell стига да можеш да добавиш следващите 200-300 пипса ако ги стигнем без корекция и да не ти пречи

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                Абе колеги :-) днеска пак голямо шоу стана.Събрали сме се тука 10-20 мечки и един друг се надъхваме и все аха да стане и не става :lol:
                                Като му дойде времето да обръща кабела никой няма да разбере повярвайте ми ..просто тогава трябва да се пускат всички по лавината,защото ще е лавина определено.Същото важи и за паунд/йена и за евро/долар и за кивито и т.н.
                                Щом се качват има само едно логично обяснение - все още има големи интереси и се прави пара от това.Падането ще е от високо и бързо,защото като почнат да си прибират печалбите ще се разхвърчат пеперуди,лястовици,Фибоначи ще брои зайци,а Елиът ще брои вълни в несвяст,а тези които трябва пак ще си пълнят джоба и без да им се привиждат сложни триизмерни животни и измислени нива :lol:

Така е колега, но и кабела и еврото са свръхкупени и почне ли корекция, ОНИЯ(мафията) няма да мислят за 100 пипа(както някой овчици тук) а за поне 400-700 и почне ли доларов тренд да не си му насреща, защото всеки тогава се сеща че $ е N1....:lol: :lol: :lol:

Коментар

Working...
                                X