IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе колеги :-) днеска пак голямо шоу стана.Събрали сме се тука 10-20 мечки и един друг се надъхваме и все аха да стане и не става :lol:
    Като му дойде времето да обръща кабела никой няма да разбере повярвайте ми ..просто тогава трябва да се пускат всички по лавината,защото ще е лавина определено.Същото важи и за паунд/йена и за евро/долар и за кивито и т.н.
    Щом се качват има само едно логично обяснение - все още има големи интереси и се прави пара от това.Падането ще е от високо и бързо,защото като почнат да си прибират печалбите ще се разхвърчат пеперуди,лястовици,Фибоначи ще брои зайци,а Елиът ще брои вълни в несвяст,а тези които трябва пак ще си пълнят джоба и без да им се привиждат сложни триизмерни животни и измислени нива :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
      Първоначално изпратено от eledjik
      Малко да навие кабела и сел
      след 100-150 пипа спокойно може да се скъсява,ако не се оплете нещо до тогава де.
      Абе я всеки да си мисли за кабела, според мен утре след 11:30 е яко за селл, аз и днес добавих в къса и не ми се мисли ако се обърка нещо....

Коментар

• "да навие "- КОНСОЛИДАЦИЯ 10-на дни ,можеби ...
        http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Първоначално изпратено от eledjik
          Малко да навие кабела и сел
          след 100-150 пипа спокойно може да се скъсява,ако не се оплете нещо до тогава де.

Коментар

• Не бързайте с кабела. Лично мнение!!!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Малко да навие кабела и сел
              http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Първоначално изпратено от gerzan
                Първоначално изпратено от blqblq
                Първоначално изпратено от gerzan
                ZA si4ki sersemi , koito ne znaqt kvo e tva , da pro4etat ne6to za Gartley ot 1914 godina.
                Глей го как ме отряза... тц, тц... като Ван Гог ухото си...

Pi6em vav 2l. mn. 4. za6toto sme blagorodnik i imame sinq kruv.
                Ако, Ваша милост, се интересува от стари книги, имам два оригинала на "Под Игото" и можем да разменим нещо?
                Teoriqta na Gartly se osnovava na Fibona4i A TOI pilenze e po star metod
                Викаш от пеперудите да се върнем към зайците, а? Само пернатите не разбрах откъде ги намеси...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                  ZA si4ki sersemi , koito ne znaqt kvo e tva , da pro4etat ne6to za Gartley ot 1914 godina.

Ако, Ваша милост, се интересува от стари книги, имам два оригинала на "Под Игото" и можем да разменим нещо?
                  Teoriqta na Gartly se osnovava na Fibona4i A TOI pilenze e po star metod

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                    Първоначално изпратено от XY
                    Ще го селваме ли еврото сега ?
                    E/Y като4ели по-добре за сел според мен.
                    Леко на завоя! Пардон!! Още не се знае къде е завоя, на 37, 42 или по-насевер!!
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от gerzan

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                        E/Y като4ели по-добре за сел според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                          Kaкво ще селваш когато и да купиш евра те ще излязат дългите винаги излизат това трябва да ти е мото и да падне ще падне с 2,3 фигури и после уп нагоре то ще стане като кери треида при кабел иена винаги нагоре абе обезценката на долара си върви с пълна сила каккто и преди комаи бат Прото от фрее зоната ще се окаже прав за 1.47 а ние ще си пеем песента как ECB ще интервенира в полза на долара при еди какви си и еди що си нива но щом пиша тези неща дали вече не е необходимо да се влиза накъсо в еврото) успех колеги
                          Pip master

Коментар

• Ще го селваме ли еврото сега ?
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от 77
                              ZA si4ki sersemi , koito ne znaqt kvo e tva , da pro4etat ne6to za Gartley ot 1914 godina
                              Точно. Просто пеперуди и то добре направени. Ако се изпълни това което е начертано имаме ход до 241 и после под 216
                              razgledai po vnimatelno... variantite sa dva ako probie240 otiva na241.20 ako ne probie239.4 pada na231 .24 i po nisko-zavisi perioda e goliam

Коментар

• Форексов, благодаря ти за отговора. За съжаление, вчерашната графика вече я няма и не мога да видя положение на мувингите, но това не е толкова важно. Схванах идеята ти. А за входовете още снощи ми беше ясна идеята ти. А пък и не знаех, че 25п са добра печалба (нали чаках 100-те пипса)

И за канадеца ми се изясни. Не ми харесва много идеята, но ти си знаеш. Аз лично ще чакам нещо на дневна да видя и тогава евентуално мога да се включа. Все пак, както снощи споменах на друг колега, на месечна сме вече в рейндж и сегашното движение може да ни откара доста по-надолу (някъде 70-80% корекция на месечното движение).

Лека вечер на всички
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X