IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DannyBoy
    Lele kolko IDIOTI ima v tozi forum. EUR/USD shte stigne 1.40 do 1.42 July be tapanary!
    Добре! Там да е ще сподилите ли кое ви кара на тази мисъл?
    Смятатте да обявите война на САЩ или имате 2,34,5,65 атомни бомби и ще ги пускате много ще съм благодарен и на останлите колеги да споделят ако имат подобна информация, че да продавам каквото имам там /пак и най-малко не бих искал да съм в страна кадето пускат нещо.
    Благодаря може и лично съобщение да ми пуснеш ДанниБои

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
      Марияне какво става с предаването нещо няма връзка .
      за какво предаване? аз не участвам в предавания
      вероятно ме бъркаш с някой друг

така и така пиша да си кажа
      преди малко купих usd/chf от 1.2060
      ще призная, че се опитвам да хвана средносрочен връх
      стоп - 1.15

Коментар

• Марияне какво става с предаването нещо няма връзка .

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
          Доколкото знам през миналия уикенд на срещата на министрите на G7 никои не каза нищо по повод слабия долар така че невиждам причина за обръщане.Нападки имаше към Китаи и юана а не към долара.Моята прогноза е че в близък план може да докоснем 1.40 и около тези нива да има една по-дълбока корекция
          Да ама юана е вързан за долара(плава в ограничен диапазон) така че по-слаб долар спрямо еврото и др. означава и по слаб юан това от което се оплакваха на тазаи среща.
          Успех

Коментар

• Доколкото знам през миналия уикенд на срещата на министрите на G7 никои не каза нищо по повод слабия долар така че невиждам причина за обръщане.Нападки имаше към Китаи и юана а не към долара.Моята прогноза е че в близък план може да докоснем 1.40 и около тези нива да има една по-дълбока корекция

Коментар

• Така е колега! Прав си. Ще го следя.

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
                Тоест какъв е извода - здраво бай на кабела!?! :-)) Матафците и те така мислят само че целта им е по-скромна 2,04. Все пак може би е добре да се изчака Протокола в 11,30 и тогава да го мислим. Иначе задължително трябва да се ползва стоп, че ако тръгне да пада не е ясно кога ще се върне на тези нива отново - след 15 години! ;-)
                Колега, доколкото знам, матафците дават по-краткосрочни цели. Нищо не пречи да направим тяхната цел, да коригираме и след това да се върнем за 2,1. Естествено трябва да бъде наблюдавано, какво ще показват индикаторите. Може сигнала за обръщане да бъде подаден и на 2,04. Аз не мога да кажа това предварително.
                Иначе, за мен всичко това означава - бай при корекция на дневна (в никакъв случай на връх) и следене за обръщащ сигнал. Все пак действията на всеки са обусловени от собствения му начин на търгуване.
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Тоест какъв е извода - здраво бай на кабела!?! :-)) Матафците и те така мислят само че целта им е по-скромна 2,04. Все пак може би е добре да се изчака Протокола в 11,30 и тогава да го мислим. Иначе задължително трябва да се ползва стоп, че ако тръгне да пада не е ясно кога ще се върне на тези нива отново - след 15 години! ;-)

Коментар

Добро утро колеги и успешен ден! Ники, като гледам долара е загубил 1% от стойността си към еврото за последните 4 дни. Германия засега не дава сигнали, че курса на еврото е висок. Не така стоят нещата при Франция, Испания, Ирландия, Португалия. Ако забеляза изказването на Трише на пресконфенецията беше доста балансирано и по-меко. Явно натиска започва. Кога тренда ще обърне идея си нямам. Посления път когато кабела е бил на 2,00++ е смъкнал за 3 месеца над 50 фигури. Малко ирационално, но това е пазара. Много пипсове днес. Мирише ми на тест на 1,3667 днес.
                    Добро утро и успешен ден!

В последните дни доста хора си задават въпроса - докога? Особено за кабела. Според мен, не е свършило:

1. На дневна графика - предните два пъти, когато цената е била на това ниво, MACD (както и всички други индикатори) дават ясни сигнали (дивергенции), че дневното движение е приключило. За момента при нас няма такива сигнали. А без това, импулс няма как да приключи. То даже на 4ч още не са започнали.

2. На месечна - за разлика от предните два пъти, сега се намираме в съвсем различна графична ситуация - линия с втори опит за пробив. Но тази линия не оформя тренд, нито фигура, което на мен ми говори, че може би няма да е толкова важна. Просто едно психологично ниво.

3. На месечна - намираме се във възходящо движение след двойно дъно, чиято цел е някъде на 2,1000. Предполагам, че в момента точно това отиграваме.
                    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Добро утро на всички.

Първоначално изпратено от DannyBoy
                      Lele kolko IDIOTI ima v tozi forum. EUR/USD shte stigne 1.40 do 1.42 July be tapanary!

Я се скрий някъде бе нещастник.
                      Въпросът не е къде ще ходи еврото.
                      Целта на форумите е хората да споделят мнения и мисли.
                      Ти за какъв се мислиш да ги обиждаш така?
                      Засрами се!
                      Нямаш елементарно въспитание!
                      Прогнозите могат да бъдат само вероятности?
                      Така че с грозният ти пост, и при 1.70 през септември,
                      показваш че идиота си ти.
                      Аман вече от кретени.
                      Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Добро утро колеги и успешен ден! Ники, като гледам долара е загубил 1% от стойността си към еврото за последните 4 дни. Германия засега не дава сигнали, че курса на еврото е висок. Не така стоят нещата при Франция, Испания, Ирландия, Португалия. Ако забеляза изказването на Трише на пресконфенецията беше доста балансирано и по-меко. Явно натиска започва. Кога тренда ще обърне идея си нямам. Посления път когато кабела е бил на 2,00++ е смъкнал за 3 месеца над 50 фигури. Малко ирационално, но това е пазара. Много пипсове днес. Мирише ми на тест на 1,3667 днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от DannyBoy
                          ne ubijdai ami igrai kvoto iskash !!! tozi forum ne e za hora s niska kultura deto psuvat rabra li ? ako iskash da psuvash idi vav drug forum !!!

Коментар

То ефекта от силното евро ще се усети след няколко месеца. Знаеш, че договорите за доставка на суровини се сключват за определен период от време. Само едно ще ти спомена, например в нашата фирма, в износа е следната ситуация - продукт, който реално струва около 70щ.д. го продаваме под 60 щ.д., друг струва над 135-140 го предлагаме за 110-115 щото няма кои кои да го купи иначе. Фирмата ни има оборот над 1 млрд. лева. Искам да кажа, че не малка. Това е положението.
                            napalno sam saglasen s teb kolega , no vaprosa mi e do koga smqtash moje da se kara taka ? prosto da si sravnim mneniqta

Коментар

• Lele kolko IDIOTI ima v tozi forum. EUR/USD shte stigne 1.40 do 1.42 July be tapanary!

Коментар

• То ефекта от силното евро ще се усети след няколко месеца. Знаеш, че договорите за доставка на суровини се сключват за определен период от време. Само едно ще ти спомена, например в нашата фирма, в износа е следната ситуация - продукт, който реално струва около 70щ.д. го продаваме под 60 щ.д., друг струва над 135-140 го предлагаме за 110-115 щото няма кои кои да го купи иначе. Фирмата ни има оборот над 1 млрд. лева. Искам да кажа, че не малка. Това е положението.

Коментар

Working...
                                X