IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Отука бай на GBP
    каде биха ти бели стопа и таргета ако купиш тук?/2.0116/

Коментар

• 7 са за вдигане на лихвата 2 против!

Коментар

• Отука бай на GBP

Коментар

• я обяснете какво стана

Коментар

• lol 8-1 е за вдигане на лихват лол каде ще го търсим кабела ако това е вярно ??
            след 5 мин резултатите

Коментар

• И най-голямото движение започва на 1 минутна графика . Имаме дивергенция тройно дъно и т.н.

Коментар

• Колеги мисля че след бюлетина от заседанието на АЦБ ни очаква движение от 100-на пипса при кабела

Коментар

• Първоначално изпратено от Yulian A

Ще скъсявам когато първо има дивергенция и второ когато има първа вълна надолу и откат поне 50 %,иначе не пипам
                  Аз все пак не си играя на 20 пипса оттук,оттам - това може да е успешна тактика , но според мене очаквам (когато почне ) дълга вълна С надолу,така че месеци наред ще бъда на селл.....
                  Колега, за какво тогава беше това заяждане.
                  Ето и ти ще влезеш в позиция чак когато получиш потвърждение на дивергенцията (първа с откат). Разликата е, че по различен начин квалифицираме дивергенциите, и второ, за мен дивергенцията е такава, чак когато се потвърди, а ти наричаш дивергенция самата предпоставка за това. Въпрос на възприемане.

Само за информация - 4 години използвам и изучавам дивергенциите. И последния глупак да бях, все нещо щеше да ми влезе в главата. Така че, задръж моля те сарказма за себе си.
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                    Първоначално изпратено от Yulian A
                    Първоначално изпратено от Happy68
                    Първоначално изпратено от uwscsi
                    Добро утро колеги и успешен ден! Ники, като гледам долара е загубил 1% от стойността си към еврото за последните 4 дни. Германия засега не дава сигнали, че курса на еврото е висок. Не така стоят нещата при Франция, Испания, Ирландия, Португалия. Ако забеляза изказването на Трише на пресконфенецията беше доста балансирано и по-меко. Явно натиска започва. Кога тренда ще обърне идея си нямам. Посления път когато кабела е бил на 2,00++ е смъкнал за 3 месеца над 50 фигури. Малко ирационално, но това е пазара. Много пипсове днес. Мирише ми на тест на 1,3667 днес.
                    Добро утро и успешен ден!

В последните дни доста хора си задават въпроса - докога? Особено за кабела. Според мен, не е свършило:

1. На дневна графика - предните два пъти, когато цената е била на това ниво, MACD (както и всички други индикатори) дават ясни сигнали (дивергенции), че дневното движение е приключило. За момента при нас няма такива сигнали. А без това, импулс няма как да приключи. То даже на 4ч още не са започнали.

2. На месечна - за разлика от предните два пъти, сега се намираме в съвсем различна графична ситуация - линия с втори опит за пробив. Но тази линия не оформя тренд, нито фигура, което на мен ми говори, че може би няма да е толкова важна. Просто едно психологично ниво.

3. На месечна - намираме се във възходящо движение след двойно дъно, чиято цел е някъде на 2,1000. Предполагам, че в момента точно това отиграваме.
                    Браточка,къде учи тех. анализ ? И на дневна,и на седмична,и на месечна имаме дивергенции по МАCD,че и по RSI.A докъде ще стигне движението почакай малко с прогнозите - ще видим какво ще стане.
                    Движението е доста интересно,но и започва да придобива завършен вид от гледна точка на EWA.
                    Айде чао че пак трябва да купувам швейцарец!
                    И какво не ти харесва на моя анализ? Щом като имаш дивергенции, скъсявай. Лошо няма. За мен обаче още няма, да не говорим, че дори да има наченки на такива, те трябва да бъдат и задействани, за да има ефект.
                    А за прогнозите - както споменавам в поста си, ако индикаторите подадат ясен сигнал, таргета ще отпадне. Но за момента си седи. За разлика от много колеги аз реагирам на това, което ми показва пазара, а не се опитвам да предполагам какво би направил.
                    Ще скъсявам когато първо има дивергенция и второ когато има първа вълна надолу и откат поне 50 %,иначе не пипам
                    Аз все пак не си играя на 20 пипса оттук,оттам - това може да е успешна тактика , но според мене очаквам (когато почне ) дълга вълна С надолу,така че месеци наред ще бъда на селл.....

Коментар

• В англия тепърва предстой да се спука реал естате балона.
                      Ако лихвите станат 5.5 -5.75 картинката ще бъде точно като тази в щатите само че не знам, доколко англииската икономика има резерви да се справи с това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yulian A
                        Първоначално изпратено от Happy68
                        Добро утро колеги и успешен ден! Ники, като гледам долара е загубил 1% от стойността си към еврото за последните 4 дни. Германия засега не дава сигнали, че курса на еврото е висок. Не така стоят нещата при Франция, Испания, Ирландия, Португалия. Ако забеляза изказването на Трише на пресконфенецията беше доста балансирано и по-меко. Явно натиска започва. Кога тренда ще обърне идея си нямам. Посления път когато кабела е бил на 2,00++ е смъкнал за 3 месеца над 50 фигури. Малко ирационално, но това е пазара. Много пипсове днес. Мирише ми на тест на 1,3667 днес.

В последните дни доста хора си задават въпроса - докога? Особено за кабела. Според мен, не е свършило:

1. На дневна графика - предните два пъти, когато цената е била на това ниво, MACD (както и всички други индикатори) дават ясни сигнали (дивергенции), че дневното движение е приключило. За момента при нас няма такива сигнали. А без това, импулс няма как да приключи. То даже на 4ч още не са започнали.

2. На месечна - за разлика от предните два пъти, сега се намираме в съвсем различна графична ситуация - линия с втори опит за пробив. Но тази линия не оформя тренд, нито фигура, което на мен ми говори, че може би няма да е толкова важна. Просто едно психологично ниво.

3. На месечна - намираме се във възходящо движение след двойно дъно, чиято цел е някъде на 2,1000. Предполагам, че в момента точно това отиграваме.
                        Браточка,къде учи тех. анализ ? И на дневна,и на седмична,и на месечна имаме дивергенции по МАCD,че и по RSI.A докъде ще стигне движението почакай малко с прогнозите - ще видим какво ще стане.
                        Движението е доста интересно,но и започва да придобива завършен вид от гледна точка на EWA.
                        И какво не ти харесва на моя анализ? Щом като имаш дивергенции, скъсявай. Лошо няма. За мен обаче още няма, да не говорим, че дори да има наченки на такива, те трябва да бъдат и задействани, за да има ефект.
                        А за прогнозите - както споменавам в поста си, ако индикаторите подадат ясен сигнал, таргета ще отпадне. Но за момента си седи. За разлика от много колеги аз реагирам на това, което ми показва пазара, а не се опитвам да предполагам какво би направил.
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Lele male! Pak ste zaposvhnali s grozotiite iz foruma. Uspokoite se malko, bez napadki i obidi. ako naistina ne vi izdarjat nervite smenete profesiqta
                          Happy68 dava dosta obektiwno mnenie shto se kasae do 2.10. Veroqtna parva spirka - 2.02 no naistina s tezi niva nad 2 polojenieto nikak ne e stabilno i normalno. V angliq i bez tova e dosta po-skapo ot amerika, a tezi niva nikak ne vliqqt dobre na trade-a dokolkoto ima takav mejdu dvete strani. No angliq v momenta ima edno golqmo predimstvo - real estate marketa e stabilen, dokato v usa se chustva seriozno naprejenie i edin spad v ikonomicheskoto razvitie, ne tochno recesiq, tai kato Greenspan ako pomnite utochni che vazmojnostite za recesiq sa edva 30%, no edno ukrotqvane na rzvitieto i vremenen spad bi dovel do silen spad pri imotite napodobqvasht na spukvane na balona, koeto shte otprishti tarseneto na evropeiski i angliiski finansovi instrumenti i ottam evroto spokoino moje da se zadarji traino na niva 1.35-1.40 a kabela da si stoi v reindja 2-2.1. Naistina e vajno kude shte prekarame letniq reindj, ako e v posochenito toku-shto niva, to amerika shte trqbva da pocherpi zashtoto vanshnata i targoviq shte procafti a na sredniq amerikanec ne mu puka kakva e cenata na 1 dolar, interesuva go samo kakva e lihvata po koqto si plashta kushtata, kolata, televizora... zatova i ochakvanoto namalqvane na lihvite shte zadovoli hamerikanosite. V kraina smetka ot vsichko kazano dotuk tezi niva che i po-nagore shta zadovolqt v golqma stepen shtatite, a zashto ne i evropa ako gledame targoviqta i s kitai... tuk ostavqm malko pole za razmisal...
                          I vse pak ne pretendiram che razbiram mnogo, prosto razmishlqvam pred vas.
                          Sorry za latinica, v momenta ne moga na kirilica.
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Мариян Йорданов

Ха аз го продадох с цел отбрана обаче дано ти потръгне.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                                Първоначално изпратено от PLP
                                Марияне какво става с предаването нещо няма връзка .
                                за какво предаване? аз не участвам в предавания
                                вероятно ме бъркаш с някой друг

така и така пиша да си кажа
                                преди малко купих usd/chf от 1.2060
                                ще призная, че се опитвам да хвана средносрочен връх
                                стоп - 1.15
                                Грешка.Сори .Имах в предвид Петър .

Коментар

Working...
                                X