...............
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kurta007Спускането продължава,паунхиена кефи !!!
Да, и тук страха ще се отрази много нездравослновно на суапьорите - казвам го със съжаление щото Хоската взе да ми липсва, а балона на паундйената се спука в доста дългосрочен план
Коментар
-
токъ що видяхме колеги силата на 1.3480 и по-точно наредените под него ордери. за секунди цената падна с 15 пипа кеото показа как са били наредени стопове там. Аз както казах вече си купих т.е. ми се изпълни ордера за покупка на 1.3480, при това трендово и импулсно движение входът ми не бе добре преценен, защото си беше лимитиран ордер а не пазарна поръка, но лошо няма, сега ще се оглеждам за това как стои пазарът, колко е стабилен около тези нива и тогава ще реша дали да го затворя на лек профит или на висок ТП ордер или директно на загубапазара ще си каже всичко
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Форекс Форексов
Евротрендът свърши, което беше нормално предвид огромното количество дълги позиции и техническата картина. За беда няма да затворим на, нито над 1.3670, въпреки данните за дефицита от Щатско...
На пазара страха има много по-голяма тежест, отколкото дългосрочните фундаментално-никакви анализи.
Коментар
-
Мнението ми за джапанката.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2829640Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
Коментар