IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kiyosi Ito колега мисля,че с теб спорихме за зависимостта между индексите и йената.Погледни сега долар/йена,паунд/йена,евро/йена.
    ДОларът беше силен днес срещу всички валути единствено долар/йена не успя да излети във въздуха заради пропадането на Дау.Корелацията си личи много добре.

Коментар

• Тя е нова като идея.Даде ми инфо за нея един чужд колега,който е слушал на уебинар,като са я обяснявали.Имам pdf с подробна информация ако те интересува дай e-mail или скайп и ще ти пратя да погледнеш.

Коментар

• честно казано за пръв път чувам за формация абцд, за абц знам, за абцде знам, ама абцд не се сещам. би ли я интерпретирал и дал източник на информация за тази "формация".
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Ето я формацията.

Коментар

• Преди 2 дена пуснах една графика за AB=CD формация.Мисля,че всичко до тук е перфектно.Аз все още очаквам 1.3445 като евентуален край на корекцията

Коментар

• Днес, докато ме е нямало, се е случило това (да направим връзката с последното):

После се случи това (доживях си заветното 3470, хехе!):

Уиски тайм... пък каквото ще да става...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Някакви съвети - държа си късото злато от 686$ и му се чудя....
                Ах! Какво прови златцето на 667, Хан Круме аз пък вкарвам дълги!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                  от 1.35 трябва да се влезе с цял акаунт и с ръчен профит)струва ми се на 15 мин графика ка MAGD дава дивергенция пак мойе и да стане че не довиждам успех

Дано не си го направил. Че няма да има 221 пост

Коментар

• Абе като цяло може би си прав, но точно в тази ситуация нямаше да бързам да затварям на минимална печалба от страх. Де да бях алчен днес

Нищо.. утре щя съм по-алчен и ще си сърбам попарата тогава пък заради алчност.

Коментар

• Някакви съвети - държа си късото злато от 686$ и му се чудя....

Коментар

• Бат Пешо та Бат Пешо - Бат ни Пешо има огромен опит, достоен за уважение според някои - аз такъв опит не мога да уважавам предвид катастрофалните му предвиждания за пазара от много време насам, Коко се бъзикаше че чака Бат Пешо да каже нещо и да влезе наобратно, специално в паундйена и евро - аз ще отворя едно демо и ще влизам наобратно на Бат Пешо да видим кой ще бие това демо по доходност

Чао ви и успешна търговия, ще се видим след няколко седмици

Коментар

• алчноста е по страшна от страха

Коментар

• ей страха какво нещо е е*и му ма*ката

Коментар

• http://img442.imageshack.us/my.php?image=euro2wu5.png това ми беше плана за днес-и така го отиграх.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
                                Ей хубаво си бях запланувал целта 1.3450 ама Петър ме подлъга.

Той е виновен.
                                Щом те е подлъгал значи си му вярвал щом си му вярвал значи го смяташ за капацитет и по-добър от теб. Щом го смяташ за такъв защо го плюете. Освен това ти слушаш него, а не той теб, което значи че той си вярва а ти не си вярваш на себе си а на него и отново се връщаме към първа точка Това не е точно за теб Митак, а по принцип за всички. Признавам си и аз съм се повлиявал понякога от негови постове и положително и отрицателно, въпроса е да започнеш да си вярваш единствено и само на себе си, тогава идва резултатът. Всичко става със себенаблюдение и самооценка, така е най-добре и полезно, защото ако оценката бъде направена от друг следва психологическото "кой си ти че да ми кажеш" Съсредоточете се върху анализа на търговята, поведението си, управлението на риска!
                                Това се отнася за всички включяа мен!
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X