IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо не селнах DJ .Защо затворих рано Евро/долар.
    Заради новините .
    Така че Kiyosi Ito, Петър не е виновен решението си беше мое.
    Ако не беше писал нищо пак щях да затворя.Това което написах беше повечето като на шега.А иначе разбира се че го слушам все пак е професионалист и с материала е много напред, а пък от мен е много по-добър.Всеки има моменти когато изпуска леко ритъма когато има по осезателни промени на пазара.Слушам мисля, премислям в резултат приемам или не мненията на много хора.В крайна сметка правя каквото аз мисля и искам.Уважавам мненията на всички, дори и на зелените салати обаче заключенията са за мен.
    Винаги търся грешни мисли и разсъждения в идеите си.
    Когато ми дойде идея ,търся слабите и места да е грешна или неточна.
    Това само я прави по силна и гъвкава мисля.

Тези новини май бяха нарочно такива за да развалят сметките на хората.

Приятна почивка на всички.
    И да се напиете че трудна седмица ни чака.
    Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от toty
      .....лонг от 3504 и стопа е на 3489
      нека го изтряска барем ми дойде акъла )))
      Я, то ме избухало деа...
      сега ще чакам акъла

Коментар

• Kiyosi Ito

С дълги евра и кабел много трябва да се внимава ей това са върхове вземете се огледайте и много внимателно. Днешното нищо не е в сравнение с това което би могло да се развие под 34 всякакви дълги губят смисъл.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Точно за това я пуснах......просто е изпълнена.
          Утре ще видим тия от форекс ко ще измъдрят.
          Следя ги изкъсо....не се доверявам много на дейли постановки, но тук специално добре са го направили.
          Харесаха ми.
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на
          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
            май вече е остаряла и неактуална
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Лека прогнозка
              http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2831549
              Закона на 5 П
              Перфектната
              Подготовка
              Предотвратява
              Провала на

Коментар

• ...za dnes dolara nqmashe nikakvi osnovaniq da se zasili osven che marketite otreagiraha pesimistichno sprqmo pounda i evroto...ako v petyk DOW prodylji da pada ste ochakvame nova vylna na korekciq na crossovete na yenata, za men e stranno che usd/jpy ne padna s mnogo...sega za sega e poziciq na ochakvane, vsichko moje da si trygne ot tuk natatyk nakydeto si poiska, da ne govorim che v momenta sledva 'lov na stopove' i e nerazumno da se tyrguva...

Коментар

• Това днес и аз не го очаквах и поздравления Криси за добрия анализ.
                  Все пак днес маркета докато гледаше еврото и паунда долара се
                  налудува. Обаче истината е че днес имахме отвратителни новини за
                  долара. Но не оказаха никакво влияние.

U.S. Retailers' April Sales Dip on Earlier Easter (Update4)

By Heather Burke

May 10 (Bloomberg) -- U.S. retailers posted the biggest sales decline on record last month, trailing estimates that were already reduced as the coldest April in a decade curbed sales of lightweight clothing.

Wal-Mart Stores Inc., the world's largest retailer, said April sales fell 3.5 percent, trailing its forecast for a decline of at most 2 percent. Sales at stores open at least a year dropped at Federated Department Stores Inc. and Gap Inc.
                  http://www.bloomberg.com/apps/news?p...7A8&refer=home

Коментар

• Поставен и изпълнен дабъл ордер бай на 1.3470, т.е вече съм дълъг с цел около 3520/30.
                    Джапанката все още я държа накъсо и съм на мнение, че ще слезе още докато хъркам.....слагам и ТП на 119.49.
                    Едва ли ще го изпълни, но очаквам ниво сутринта към 08:30 119.70/80
                    Закона на 5 П
                    Перфектната
                    Подготовка
                    Предотвратява
                    Провала на

Коментар

• Kiyosi Ito добре,няма да споря повече,че ми се събраха доста спорове за днес :-) Аз си знам моето,ти твоето.Утре ще намеря подобно описание за корелацията и ще го постна във форума за да се аргументирам.
                      Лека вечер на всички и успех утре

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Добре дай ми тогава разумно обяснение,защо днес долар/йена не успя да пробие нагоре ? Доларът мачкаше във всички двойки,както сам може да видиш.
                        Малко странично мнение - франка и канадеца сега започнаха движенията си нагоре, а йената вече го приключва. Намира се на подходящо фибо, характеризиращо широкия рейндж, в който според мен се намира. Направи си едно 2В, и вече може да продължи надолу, демек, завърши.

А еврото и паунда са във съвсем друга фаза на движение. Самите графики го показват. Факта, че от началото на годината еврото дерзае нагоре, а франка се чуди как да не направи ново дъно, достатъчно говори за това.

Между другото, аз питах за корелацията между индексите и йената. И беше по повод на един постинг на Пламен.
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

Добре дай ми тогава разумно обяснение,защо днес долар/йена не успя да пробие нагоре ? Доларът мачкаше във всички двойки,както сам може да видиш.
                          Там е номера, не мачкаше долара, а еврото и паунда паднаха, ако не си усетил днес и в двете имаше новини които бяха прайснати отдавна, изчака се за изненади, нямаше и корекцията продължи. ако си чел и помниш от няколко дни виждаме корекция и бях обявил сигнали с цели. е, за момента сме на тях или поне при еврото че сега само него помня освен това паунд/йена бях обявил преди 2-3 дена че доста е натежала, намалена вола, много малки дневни барое и т.н. и селл и при положение че кабела пада и паунд/йена пада не остава нищо друго и на долар/йена да пада. Валутите са свързани и често по кросовете можеш да разбереш дали и коя валута поскъпва или друга поевтинява. за австралиеца и кивито да не говорим, там също си тече корекция или консолидация, а и златото днес поспадна "малко" и така...

Коментар

• Добре дай ми тогава разумно обяснение,защо днес долар/йена не успя да пробие нагоре ? Доларът мачкаше във всички двойки,както сам може да видиш.

Коментар

Kiyosi Ito колега мисля,че с теб спорихме за зависимостта между индексите и йената.Погледни сега долар/йена,паунд/йена,евро/йена.
                              ДОларът беше силен днес срещу всички валути единствено долар/йена не успя да излети във въздуха заради пропадането на Дау.Корелацията си личи много добре.
                              корелацията ще си проличи като извадиш най-малко 100 данни, ако данните са за 3-5 години още по-добре ще видим има ли корелация или не. дотогава корелация НЯМА или НЕ МОЖЕ да се твърди че има. на око нещата въобще не са това което си мислим че са. каква е корелациата според теб при изгряването на слънцето и задръстванията всяка сутрин? Аз на око наблюдавам че всяка сутрин като изгрява горе-долу по едно и също време слънцето има задръствания, огромни...обаче зимата като изгрява по друго време слънцето пак има същите задръствания

Коментар

Тя е нова като идея.Даде ми инфо за нея един чужд колега,който е слушал на уебинар,като са я обяснявали.Имам pdf с подробна информация ако те интересува дай e-mail или скайп и ще ти пратя да погледнеш.
                                Не е толкова нова. Harmonic trader.

Коментар

Working...
                                X