IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ajax4o

РРР е съвсем друга работа Хоската е друга и на двамата могат да си им излизат позициите. Тя работата е въпрос на апетит.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Ajax4o

Първоначално изпратено от $tambeto
      Първоначално изпратено от Ajax4o
      Все пак успех... аз се отказах от тоя пазар ;-)
      И кво правим така,сега на къде
      Аз съм се учил да търгувам акции /ДЗР-та/, ама ми вдигнаха комисионната и се принудих да се адаптирам към друг актив за търговия. Е не се адаптирах, ама преди 10 дена пак ми свалиха комисионната което ме устройва ПЕРФЕКТНО
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

Първоначално изпратено от Ajax4o
        И кво правим така,сега на къде

Коментар

Първоначално изпратено от supertrader
          Не ми е важно да се хващам на бас и без това съм заложил на това че все на някъдеще мръдне иначе знам че няма да има корекция и това не е корекция то си изтъня и ще върне целия тренд до край от някъде и точно откъде пък не знам.Тъй че знам си че не знам и така го и търгувам.
          То че ще има движние е ясно. Въпроса е да не е като с на Хан Крум и кабела или на РРР дългите канадци /за по-новите РРР купуваше канадци от 1.25 и на 1.16 продължаваше да налива/ или като Хоската... примери безброй!
          България Над Всичко

Коментар

• Здравейте,
            тази сутрин май бая хора са станали по-раничко.

Успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo_post
              Ima li niakoi ideia koga ste se vazobnovi uslugata na Kukuvicata Forex Signals?
              питай него не питай нас.
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Ajax4o

Не ми е важно да се хващам на бас и без това съм заложил на това че все на някъдеще мръдне иначе знам че няма да има корекция и това не е корекция то си изтъня и ще върне целия тренд до край от някъде и точно откъде пък не знам.Тъй че знам си че не знам и така го и търгувам.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Ima li niakoi ideia koga ste se vazobnovi uslugata na Kukuvicata Forex Signals?

Коментар

• Мисля си, че паунд/хиена тръгна вече сас здрава крачка към 240. Не ми вярвайте, ама някаде там ще е парва спирка...

Коментар

• Aman ot hudojnici, po-tocno arhitekti!!! Ili mai nito ednoto ot dvete... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от svilengg
                        Aз обрах на стоп еур/юсд 1.3470 и немога да вляза все още подходящо. Мисля да че по добре да се включа по средата на утрешните новини. Ако има някой в подобно положение може да обсъдим на ЛС!
                        И ти си на демо, нали? :lol:
                        SuperTrader искаш ли да се хванем на бас, че точно там където ще тръгнете да скъсявате след има-няма 5-60 пипа, големите риби ще ви избият пак зъбите и ще ви сложат рогца. Аз съм доказано лош форекс трейдър, но смея да кажа, че правя доста добри анализи. От 2 седмици освен озито не гледам нищо друго, но сега метнах един поглед на евро/долар. Просто конфигурацията която рисува е всичко друго, но не и обръщаща.
                        Надявам се да бъркам, но едва ли.
                        Поздрави!
                        България Над Всичко

Коментар

• Aз обрах на стоп еур/юсд 1.3470 и немога да вляза все още подходящо. Мисля да че по добре да се включа по средата на утрешните новини. Ако има някой в подобно положение може да обсъдим на ЛС!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                            Първоначално изпратено от kritelin
                            Добре дай ми тогава разумно обяснение,защо днес долар/йена не успя да пробие нагоре ? Доларът мачкаше във всички двойки,както сам може да видиш.
                            Малко странично мнение - франка и канадеца сега започнаха движенията си нагоре, а йената вече го приключва. Намира се на подходящо фибо, характеризиращо широкия рейндж, в който според мен се намира. Направи си едно 2В, и вече може да продължи надолу, демек, завърши.

А еврото и паунда са във съвсем друга фаза на движение. Самите графики го показват. Факта, че от началото на годината еврото дерзае нагоре, а франка се чуди как да не направи ново дъно, достатъчно говори за това.

Между другото, аз питах за корелацията между индексите и йената. И беше по повод на един постинг на Пламен.
                            Корелацията е видна и от днешното движение надолу - керитрейда.

Коментар

• Купува ми се от 1.3484 целл 1.3600 стоп 1.3430.
                              Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Послушах съвета на повечето хора тук и като почнах с активираните стопове си дадох седмица почивка. Вчера пак си включих ксерокса и имам две къси позиции при ауд/$ и нзд/$ със над 100 пипа печалба вече,
                                като някак си виждам цели поне до 38,2 фибо
                                и от там надолу. Преместил съм вече стопа на нула и друга загуба освен алтернативна няма да има. Успех

Коментар

Working...
                                X