IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам тия индикатори, гледам графиката и виждам леко покачване.
    А да видим, нагоре ли, надолу ли. Абе за едни пари, за други пари прим.
    Айде лека вечер.[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
      Дали ще пробием опционната бариера при йапанката?
      Това беше сделка за 50 % от порфейла
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Джапанката са лъзна
        Закона на 5 П
        Перфектната
        Подготовка
        Предотвратява
        Провала на
        Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
          струва ми се на 15 мин графика ка MAGD дава дивергенция
          trade, днес ще е тренд ривърсъл ден на седмичната графика ако утре приключи така. В такива дни, да гледаш и търгуваш по 15 минутните графики и е доста неразумно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ditora
            здравейте някой може ли да ми каже къде мога да намеря, данните за годишната инфлация през последните 5г в сащ, както и за нивата на лихвения процент за същия период
            Благодаря..
            http://upload.wikimedia.org/wikipedi...on-by-year.png
            http://upload.wikimedia.org/wikipedi...fective%29.png

Коментар

• от 1.35 трябва да се влезе с цял акаунт и с ръчен профит)струва ми се на 15 мин графика ка MAGD дава дивергенция пак мойе и да стане че не довиждам успех
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                Колеги,
                забелязвате ли, че на три или четири пъти евро/долар минава за секунди под 1.35 и се връща обратно.
                Май вече никой не иска да продава евра?! За сега де...
                Доброволно сигурно, но принудително ще продават под 1,3490...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                  Колеги,
                  забелязвате ли, че на три или четири пъти евро/долар минава за секунди под 1.35 и се връща обратно.
                  Я пусни един ЕМА на Н4 и погледни какво става

Коментар

• Дали ще пробием опционната бариера при йапанката?
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Колеги,

Коментар

• И аз тц.

Коментар

• Тц
                          Закона на 5 П
                          Перфектната
                          Подготовка
                          Предотвратява
                          Провала на
                          Представлението/Престъплението

Коментар

• всички ли затворихте късите?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Хайде стига сте се заяждали наистина,че тук заприлича на пазар повече,а не на форум за дискусия на Форекс.Аз го усетих това и се спрях
                              Аз нямам толкова опит на пазара,но ще ви кажа какво мисля.Оставката на Блеър ще обърка много инвеститорите(въпреки че беше очаквана),защото политическата сигурност е водеща за развитието на една икономика.
                              Това мисля,че си личи най-ясно ако погледнем собствената си държава.
                              Трендът и при евро/долар и при паунд/долар е нагоре и е доста силен.Такива малки корекции могат да бъдат използвани прекрасно за откриване на нови позиции от по-ниски нива.Днес аз лично очаквам по-голяма волалитност на пазара,но явно повечето новини бяха изконсумирани вече.Утре очаквам новините от Сащ да ни дадат по-ясна представа за краткосрочната посока,а за обръщане като цяло може да се говори едва ако видим нива под 1.32,което за момента ми се струва невъзможно.
                              Имам още неща да кажа,но сега нямам време..може би довечера ще довърша започнатото
                              Успех на всички !
                              Поздравления за добрия пост. Само по този начин може да се води диалог,с аргументи и излагане на тези които почиват на здрава основа и факти.А постове от сорта "за 3 дни 2 пъти сгреши" не чинат нищо, защото не носят нищо като послание, а са само опит за конфронтация.

Коментар

• здравейте някой може ли да ми каже къде мога да намеря, данните за годишната инфлация през последните 5г в сащ, както и за нивата на лихвения процент за същия период
                                Благодаря..
                                -АКО СМЯТАШ, ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСИЛИЯТА ТИ, УДВОИ ПОСТОЯНСТВОТО СИ

Коментар

Working...
                                X