IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 777888
    тоти аз човече съм къс в кад/йена от 116.40 мен не ме мисли.
    А за днес скъсих кабела сутринта на 2.0483 и обърнах на 2.0292
    Как ти звучи.
    хехх..... )))
    ЧОВЕЧЕ, звучи ми като след дъжд-качулка
    Успех!

Коментар

• тоти аз човече съм къс в кад/йена от 116.40 мен не ме мисли.
      А за днес скъсих кабела сутринта на 2.0483 и обърнах на 2.0292
      Как ти звучи.

Коментар

• Здравейте,
        понеже заговорихме за депресия и рухване , ако може и аз да кажа своето мнение.
        Какво е всъшност голяма финансова криза ????
        Ами нищо друго освен преразпределение на капитали. Случвало се е и пак ще се случва. Е ,не точно като 29-33 година защото наистина сега световната икономика е много взаимно свързана и наистина ако 1 икономика от ранга на САЩ изпадне в толкова дълбок колабс , това значи световна криза от която никой няма интерес . По-скоро според мен е валидно правилото : Твърде голяма за да фалира.
        Та за кризата - Кой яде най-големите шамари от големи сътресения ? БИНГО - дребните спестители и инвеститори. Тя (финансовата криза), според мен , не е нищо повече от законен обир. Нещо като фалита на нашите банки , но под друга форма.

Желая Ви успех

Коментар

някой няма ли да каже как е отиграл днешните движения?
          Вие май само си чешете езиците тук?
          Ами ти колега/колежке, как отигра днешните дв-я, че така остро и напористо се изживяваш като редактор на форума. Разчеши малко и ти език преди да се изказваш по подобен начин, да се чуе и твоята гледна точка...

Коментар

• Азчетох отиграването на някакъв пич в друг форум и ме изкефи.Направо е избил рибата за 1час игра.

Коментар

някой няма ли да каже как е отиграл днешните движения?
              Ми ние казваме аз съм дълъг в еур някъде тук със стоп 3591, хоската отвори дълъг кабел 2.0290 ама като дигна неколко пипа сложи стоп на 0 и преди малко му го перна и потегли нагоре - все се чудя на тоя човек - прави мулти алабала добавки пък като тръгна кабела 10на пипа и бам 0 стоп хехе Цитирам - "Успях да се уредя се с дълъг кабел на 2.0290,сложих и нулев стоп (само такива ползвам ).
              Прецаках босовете от Центъра тоя път,да видим все пак колко ще ми снесат " - това беше в 3.30 някъде при курс 2.0302

Коментар

• Кивито е удобно за покупка от сегашното ниво 0,7695 със стоп от 20 пипа и цел 0,7750. Просто го разбиха днес и едва ли някоя от дребните рибки има позиция вече тук... Сега е момента.

Коментар

• някой няма ли да каже как е отиграл днешните движения?

Коментар

• И аз това казах Дау бил пил малко вода е хубаво ми и ФТСЕ пи, цял свят пи- разберете едно нещо РУХНЕ ЛИ ХАМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА - РУХВА СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА

http://forexmasters.hit.bg/$Z.png

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      и съм абсолютно категоричен че ДЕПРЕСИЯ ще има, и то толкова жестока, колкото и Голямата Депресия, а може би и повече.
                      Аз също съм убеден че депресия ще има, но не занм точно кога - след година, 2, 15, 25...?

А иначе всеки път като купя малко евра и долара се засили... и ми отнесе стоповете... се си мисля че американската икономика трябва да се срине всеки момент!

Истина е, че имат ООООООГРОМНИ проблеми, но истина е, че това е най-гъвкавата икономика и като капитал и като технологии и като работна сила... Така че не знам точно кога ще е Голямата депресия 2.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Колега Форексов аз не съм толкова песимист. Виж вчера тръгна лавината и се стигна до ситуацията да се задействат предпазните механизми на борсата за свръх-волатилността въпреки това Дау си е на доста по-високи стойности от началото на годината а забележи примерно UK FTSE100 би стойноста от началото на годината си и направи доста впечатляващо потапяне, ако приемем че вторичният ипотечен пазар който изяде главата на няколко фонда е способен да подкара такава лавина че да доведе до депресия и да кръстят вчерашният ден "черният четвъртък" то трябва да сме доста наивни. Аз съм на мнение че Американската икономика се развива много добре и следващата година-две очаквам чудеса от храброст там, но това е лично мнение - аз даже миналата седмица отворих тема в един друг форум Ин Долар Веритас хехе

От седмица не съм гледал никакви графики и сега ще видя за каква лавина говориш. Все пак заставам твърдо зад твърдението си, тъй като съм си направил труда да сглобя пъзела изцяло и съм абсолютно категоричен че ДЕПРЕСИЯ ще има, и то толкова жестока, колкото и Голямата Депресия, а може би и повече. Всички необходими фактори за това са налице. Просто не ги забелязвате, а някои се оплитат и в макроикономиката.

Успех

Коментар

• Фактс, не мисля че в момента печтат чак толкова зелени хартиики, голямото плюскане е било около 80те години като далаверата започва някъде края на 72 година, всъщност де да ги знам аз никъде несъм виждал някакво актуално М3 мултипликаторче че да преценим какво печатат, но пък тоя курс им топи дефицита който са натрупали през всичките години от 72-ра насам след краха на брейтън - ууд.

Обяснението е много просто поне според анализаторите - проблема при ипотеките доведе до проблеми при банките и фондовете който за тримесечието изкараха лоши данни, всички се уплашиха и решиха да бягат към нещо сигурно докато бурята утихне, излезе фин мина на Сащ обаче и каза - споко нещата са под контрол и аз си мисля че по-скоро спада беше въпрос на паника и не съвсем пазарно обусловен.

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Dow Jones днес е небостъргач на пясъчна фундаментална основа. За мен няма обективна фундаментална обосновка за космическите му стойности.
                            Форексов, да не ти развалям настроението ама... смесваш две неща. Дали е на пясъчна основа няма да споря тъй като това е макроикономически въпрос.

Що се отнася до "космическите му стойности" има съвсем елементарно обяснение... Това е огромното количество напечатани долари... Част от тях отиват за покупка на суровини, метали, зърно, злато, недвижими имоти... и една немалка част отива за покупка на акции!

Коментар

• Колега Форексов аз не съм толкова песимист. Виж вчера тръгна лавината и се стигна до ситуацията да се задействат предпазните механизми на борсата за свръх-волатилността въпреки това Дау си е на доста по-високи стойности от началото на годината а забележи примерно UK FTSE100 би стойноста от началото на годината си и направи доста впечатляващо потапяне, ако приемем че вторичният ипотечен пазар който изяде главата на няколко фонда е способен да подкара такава лавина че да доведе до депресия и да кръстят вчерашният ден "черният четвъртък" то трябва да сме доста наивни. Аз съм на мнение че Американската икономика се развива много добре и следващата година-две очаквам чудеса от храброст там, но това е лично мнение - аз даже миналата седмица отворих тема в един друг форум Ин Долар Веритас хехе

Коментар

• Коко

Не е само до проблема в спазването на ограниченията за бюджетния дефицит /голяма
                                смешка беше когато Лихтенщайн заплаши Германия и Франция със санкции, направо
                                като виц звучеше!/.
                                Един от големите проблеми ти сам го назова - различните цикли на развитие. Затова
                                са като орел, рак и щука. Има държави с инфлация 1 - 1.2. Има обаче и такива с 4 и
                                повече. За първите лихвата е ужасна и непосилна, за вторите - ниска. Различна
                                безработица, различен БВП от -0.3 % /стагнация, напр. Финландия, Франция в един
                                момент/ до 4% и повече. Какво значение има, че средните показатели са еди колко си?
                                Това са са си различни страни, с различни икономики и различни потребности. Единната
                                монетарна политика е невъзможна в този си вид, както е сега. ЕЦБ е като една язва в
                                момента, толкова измислена, толкова ненужна и толкова нефективна и пречеща за
                                развитието на региона. И те го виждат, но нещата са сбъркани в зародиш. Можеш да
                                ми вярваш, чета много по въпроса и от европейски икономист и от политици.
                                Това не са САЩ, с единна икономика и съответно с единна монетарна политика. Ако
                                Еврозоната не вземе мерки и не си реши проблемите е загубена, ще си остане само
                                Европейския съюз, който е друго нещо и има бъдеще.
                                Чуват се напр. гласове всяка центр. банка /те си съществуват все още/ сама да си
                                провежда монетарната политика съобразно конкретните икономически цикли на
                                страните си, но веднага идеята се отхвърля и с право - ще настъпи хаос при единна
                                валута. Дават се десетки предложения, но май нито едно не заслужава внимание.
                                Ситуацията е като че без изход, най-много гражданите и политиците на Еврозоната
                                са обезпокоени, че интересите наистина са крайно разнопосочни и като пример дават
                                факта, че дори страните-членки на ЕС не могат да се споразумеят за Конституция, камо
                                ли Еврозоната да си уреди икономически нещата. Наскоро четох мнение на някакъв
                                професор по право, който казваше, че от еди какъв си ъгъл погледнато. този огромен
                                организъм е нелигитимен без конституция, не можело да я карат само на договори.
                                Не зная какво ще измислят, но в този си вид икономическият съюз е абсурден. Лично
                                мое мнение е, че прибързаха и недообмислиха нещата. В последствие изкочиха ред
                                препъникамъни.
                                Може би най-рационалното решение е Еврозоната да стане една държава, но французи,
                                германци, италианци и други настръхват само като се спомене за това.
                                Как ще я карат, не знам, те да му мислят, но в този си вид са загубени.
                                И петроеврата съвсем няма да променят нещата - проблемите не се свеждат до повече
                                пари.
                                И все пак да се опитаме да вникнем в категоричното намерение на Саркози - да върне
                                националната гордост на французите.

Коментар

Working...
                                X