Все пак хиената си иска нивото 240 .Аз мисля оттук да удължа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Коко, знаеш, че не съм много по обясненията, но според това, което виждам на графиката, едно ниско затваряне ще е добре дошло за биковете, макар и на пръв поглед да не изглежда така. Ако може да е под 3645 дори би било чудесно. В началото на другата седмица ще слезе до към 3610 максимум и после нагоре. А пробив под 3610 отменя целия модел, затова и там ми е критичното ниво. Пробие ли десетина пипса под него, фрийфал до 3570 не ни мърда. Затова и стоп на 3570 не мисля, че е уместен. За 3593 имаш основания, но като цяло смятам да стопирам на фигурата. В случая терсене се получава, че ми е на такова ниво стопът, но моделът (към момента) го изисква. Ако в понеделник има някаква промяна, ще коригирам ордерите. Принципно бих могъл да се опитам да обясня логиката си, ако гледаме една и съща графика, но с писане няма да стане...
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от al4enаз съм дълък при кабела .. сложих стоп на 0та
Коментар
-
Колега блябля - аз още се мъча да асимилирам това което каза - хубаво 3610-30 е целева зона на флага и още няколко глупости - това добре - но защо мислиш че под тая зона е сигурен села - моето мнение е че села е сигурен под 3593, нещо повече аз съм склонен да се съглася със колегата 777888 че 3600 може да е удачен вход за бай, за разлика от него за мен под 3593 си е сел, представи си следният сценарии - затваряме тук някъде 3650-70 то това ще е мечи фактор и като минимум ще ни трябва по-ниско дънце нещо 3600 като някъде 3720 би трябвало да направи сел зона със цел 3600 там да формираме една готина байзона като за 10п стопревърс - просто за да отпадне това трябва да качим до около 1.37 днес а както се мотаме много съмнително, какво мислиш, какво виждаш под 3610 което аз пропускам
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от 777888Facts - пич, като навъртиш някоя и друа годинка като мен по света, тогава си позволявай да правиш квалификации и да даваш мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 777888Facts - пич, като навъртиш някоя и друа годинка като мен по света, тогава си позволявай да правиш квалификации и да даваш мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totyПървоначално изпратено от 777888тоти аз човече съм къс в кад/йена от 116.40 мен не ме мисли.
А за днес скъсих кабела сутринта на 2.0483 и обърнах на 2.0292
Как ти звучи.
ЧОВЕЧЕ, звучи ми като след дъжд-качулка
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 777888тоти аз човече съм къс в кад/йена от 116.40 мен не ме мисли.
А за днес скъсих кабела сутринта на 2.0483 и обърнах на 2.0292
Как ти звучи.
Коментар
Коментар