IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Все пак хиената си иска нивото 240 .Аз мисля оттук да удължа.

Коментар

• Не се колебайте! Тая вечер ще затворим на 1,3679...

Коментар

• Коко, знаеш, че не съм много по обясненията, но според това, което виждам на графиката, едно ниско затваряне ще е добре дошло за биковете, макар и на пръв поглед да не изглежда така. Ако може да е под 3645 дори би било чудесно. В началото на другата седмица ще слезе до към 3610 максимум и после нагоре. А пробив под 3610 отменя целия модел, затова и там ми е критичното ниво. Пробие ли десетина пипса под него, фрийфал до 3570 не ни мърда. Затова и стоп на 3570 не мисля, че е уместен. За 3593 имаш основания, но като цяло смятам да стопирам на фигурата. В случая терсене се получава, че ми е на такова ниво стопът, но моделът (към момента) го изисква. Ако в понеделник има някаква промяна, ще коригирам ордерите. Принципно бих могъл да се опитам да обясня логиката си, ако гледаме една и съща графика, но с писане няма да стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Първоначално изпратено от al4en
          аз съм дълък при кабела .. сложих стоп на 0та
          Абееее вие друга работа нямате ли си че удължавате кабела? Аз също съм дълъг сега... ама като ви чета започвам да се притеснявам... Смятах да чакам 2,0380 ама сега като гледам ще трябва на 2,0345 да го шиткам...
          Ееее ще 4акаш 2.0380 после ще кажеш 4е ние сме ти виновни

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
            аз съм дълък при кабела .. сложих стоп на 0та
            Абееее вие друга работа нямате ли си че удължавате кабела? Аз също съм дълъг сега... ама като ви чета започвам да се притеснявам... Смятах да чакам 2,0380 ама сега като гледам ще трябва на 2,0345 да го шиткам...

Коментар

• Колега блябля - аз още се мъча да асимилирам това което каза - хубаво 3610-30 е целева зона на флага и още няколко глупости - това добре - но защо мислиш че под тая зона е сигурен села - моето мнение е че села е сигурен под 3593, нещо повече аз съм склонен да се съглася със колегата 777888 че 3600 може да е удачен вход за бай, за разлика от него за мен под 3593 си е сел, представи си следният сценарии - затваряме тук някъде 3650-70 то това ще е мечи фактор и като минимум ще ни трябва по-ниско дънце нещо 3600 като някъде 3720 би трябвало да направи сел зона със цел 3600 там да формираме една готина байзона като за 10п стопревърс - просто за да отпадне това трябва да качим до около 1.37 днес а както се мотаме много съмнително, какво мислиш, какво виждаш под 3610 което аз пропускам

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                Първоначално изпратено от 777888
                Facts - пич, като навъртиш някоя и друа годинка като мен по света, тогава си позволявай да правиш квалификации и да даваш мнение.
                Айдеееее, домъкна се поредния нещастник врял и кипял по света... Само че, както се вижда, не той е видял света а света е видял него!
                Здр Фактс ) На4инаещ май из4езна аз съм дълък при кабела .. сложих стоп на 0та и сега като него ще викам хайде още няколко пипа на батко ) успех

Коментар

• Първоначално изпратено от 777888
                  blqblq - Евро/долл купувай от 1.3600/20 сложи си стопче на 1.3570 и го чакай до 1.3830
                  Миии... пуснал съм лимити според прогнозката ми по- долу и най- много да си разваля почивката с някой отнесен 10 пипсов стоп, хехе.

Коментар

Facts - пич, като навъртиш някоя и друа годинка като мен по света, тогава си позволявай да правиш квалификации и да даваш мнение.
                    Айдеееее, домъкна се поредния нещастник врял и кипял по света... Само че, както се вижда, не той е видял света а света е видял него!

Коментар

Като ви гледам тук сте само шаранчета.
                      хаааааххахха )))))
                      Колеги! Явно ''Голямата депресия'' е започнала ))))

Коментар

• blqblq - Евро/долл купувай от 1.3600/20 сложи си стопче на 1.3570 и го чакай до 1.3830

Коментар

• Facts - пич, като навъртиш някоя и друа годинка като мен по света, тогава си позволявай да правиш квалификации и да даваш мнение.
                          Като ви гледам тук сте само шаранчета.

Коментар

• Лоша идея за кивито... Ако падне до 7650 пак ще го купя със 20/50 пипса...

Коментар

• Първоначално изпратено от toty
                              Първоначално изпратено от 777888
                              тоти аз човече съм къс в кад/йена от 116.40 мен не ме мисли.
                              А за днес скъсих кабела сутринта на 2.0483 и обърнах на 2.0292
                              Как ти звучи.
                              хехх..... )))
                              ЧОВЕЧЕ, звучи ми като след дъжд-качулка
                              Успех!
                              777888, a прогнозка за еврото шъ ли се престрашиш да дадеш? Щото наистина в минало време най- лесно се говори...:P

Коментар

тоти аз човече съм къс в кад/йена от 116.40 мен не ме мисли.
                                А за днес скъсих кабела сутринта на 2.0483 и обърнах на 2.0292
                                Как ти звучи.
                                Звучи ми познато... Много пъти съм бил свидетел на подобна еуфория... Гледай да не си затриеш сметката до края на следващата седмица!

Коментар

Working...
                                X