IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Очаква ни добра седмица за продаване на долари, все пак месеца трябва да го затворим над 3720

Коментар

• Лимитед 1/3 +33 (3645). Следващите цели остават 3710 и 3830. Стоп 3602.

Успешен ден на всичкото трейдър!

Коментар

• sori obache tova nebeshe moe mnenie obutrkah se neshto pri otgovora na edna tema

Първоначално изпратено от toty
        Първоначално изпратено от vulio650
        ...... tupoto e 4e ne iskam kogato az pe4elq drugi da gubqt ... uspeh na vsi4ki osobeno na dulgite 4e nie sme lesni...

хахах...
        Вульо! Марш у лево бе!
        Ти разцепи мрака с мисъл.... ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от vulio650
          ...... tupoto e 4e ne iskam kogato az pe4elq drugi da gubqt ... uspeh na vsi4ki osobeno na dulgite 4e nie sme lesni...

хахах...
          Вульо! Марш у лево бе!
          Ти разцепи мрака с мисъл.... ))))

Коментар

• eur usd

mislq che tezi dni shte vidim niva okolo 1.3550 kato sed tova shte naztupi kolebanie okolo 1.3550 1.3640 pri preodolqvaneto na 1.3550 mislq che shte vidim dori i 1.3470 ako preodolee ganicata 1.3640 to spored men shte vidim niva okolo 1.3760

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Добър вечер, колеги.

Дългата позиция от зоната 3610/30 е вече изградена. Имам три покупки от 3625, 3617 и 3610 в съотношение 1:1:8 и средна цена приблизително 3612. Стопът е на 3602, първата цел на 3645, а после 3710 и 3830.

По принцип много рядко си позволявам подобни отигравания и то само в случаите, когато вместо конкретно ниво, от което да лимитирам, ми излиза зона 15-20 пипса широка.

Коментар

• Здравейте голеги.
                Бистър ум, късмет и успешна търговия през новата семица!
                Абе много много бесни гапове по графиките бе.....честито на отигралите ги )))

Коментар

• koko

Каква е тази сделка с СТС , гледам Булброкерс ги купуват и оттатък всички пишат че са притеснени.Имам приятели със сметки в СТС. Я кажи каква е тази велика работа щом явно споменаваш имаш инфо от Матеев че да не се притесняваме по-малко отколкото трябва.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Даааа. Не ми допада, но ще си го кажа - май gap-а е вече почти сигурен. Всички дълги да са нащрек /първите 2 часа и без USDCAD/. Carry-тата най вече

Коментар

• pisah ti v skype vidqh 4e si mi bil pisal i ti spoki4 ne sum dori namerih oshte malko pari4ki no tqh naesen shte gi vkaram smetka si mi e na 6 malko drupnah v obratna posko posledniq mesec no sum samo s 3 sdelki i to vse mi plushtqt stopovete.

Ako mojesh vlez da razmenim po 2-3 repliki.

uspeh

Коментар

• тъкмо се притесних за теб, че те няма .. да не си занулил не за друго. лека

Коментар

• zdraveite sorry za maimunicata po princip sum po4ivka v nesebur no imam 2 dni rabota v pleven i sreshnah v nqkoi post neshto za pleven nqkoi ako iska da se vidim moje da pishe edna li4na! da si polafim i posmeem za forexa malko. Mnogo pozdravi i izvineniq kum georgi 4e vse minavam prez varna i ne ostava vreme da mu zvuna ;( da piem po edno sok4e

Uspeh

Коментар

• Ajax4o,
                            в четвъртък NZD вдигнаха лихвата, а веднага след това казаха че това е за последно в близко бъдеще (от там тръгна nzdjpy).
                            (просто мнение изтрих си маила за да ти пратиа линк с инфото( http://news.google.com/news?hl=en&ne...nt&btnG=Search примерно))
                            ...това не отговаря съвсем на въпроса ти за озито, но е все нещо

успехи

Коментар

• http://www.netcastdaily.com/broadcas...07-0721-3a.mp3
                              http://www.netcastdaily.com/broadcas...007-0728-1.mp3

Коментар

• http://www.streetiq.com/cat/forex.shtml

Коментар

Working...
                                X