Очаква ни добра седмица за продаване на долари, все пак месеца трябва да го затворим над 3720
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
sori obache tova nebeshe moe mnenie obutrkah se neshto pri otgovora na edna tema
Първоначално изпратено от totyПървоначално изпратено от vulio650...... tupoto e 4e ne iskam kogato az pe4elq drugi da gubqt ... uspeh na vsi4ki osobeno na dulgite 4e nie sme lesni...
хахах...
Вульо! Марш у лево бе!
Ти разцепи мрака с мисъл.... ))))
Коментар
-
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Добър вечер, колеги.
Дългата позиция от зоната 3610/30 е вече изградена. Имам три покупки от 3625, 3617 и 3610 в съотношение 1:1:8 и средна цена приблизително 3612. Стопът е на 3602, първата цел на 3645, а после 3710 и 3830.
По принцип много рядко си позволявам подобни отигравания и то само в случаите, когато вместо конкретно ниво, от което да лимитирам, ми излиза зона 15-20 пипса широка.
Коментар
-
pisah ti v skype vidqh 4e si mi bil pisal i ti spoki4 ne sum dori namerih oshte malko pari4ki no tqh naesen shte gi vkaram smetka si mi e na 6 malko drupnah v obratna posko posledniq mesec no sum samo s 3 sdelki i to vse mi plushtqt stopovete.
Ako mojesh vlez da razmenim po 2-3 repliki.
uspeh
Коментар
-
zdraveite sorry za maimunicata po princip sum po4ivka v nesebur no imam 2 dni rabota v pleven i sreshnah v nqkoi post neshto za pleven nqkoi ako iska da se vidim moje da pishe edna li4na! da si polafim i posmeem za forexa malko. Mnogo pozdravi i izvineniq kum georgi 4e vse minavam prez varna i ne ostava vreme da mu zvuna ;( da piem po edno sok4e
Uspeh
Коментар
-
Ajax4o,
в четвъртък NZD вдигнаха лихвата, а веднага след това казаха че това е за последно в близко бъдеще (от там тръгна nzdjpy).
(просто мнение изтрих си маила за да ти пратиа линк с инфото( http://news.google.com/news?hl=en&ne...nt&btnG=Search примерно))
...това не отговаря съвсем на въпроса ти за озито, но е все нещо
успехи
Коментар
Коментар