IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе юнаци,вие за кросове да сте чували,за кери трейд нещо?
    То пазара е там бе пичове,к'во сте се вторачили само в кабела и еврото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
      1.3695/1.3715 -> 1.3630/50 -> 1.38хх .
      На мен ми се струва най-възможния сценарий.
      В идеалния бичи вариант под 3645 няма да слезем. Но всички знаем, че във форекса идеалните неща не са много реални. Ще го видим утре къде ще затвори месеца, ако е над 3720/30, би било чудесно.

Днес, четейки само форума, човек би останал с впечатлението, че пазар няма...

Коментар

• 1.3695/1.3715 -> 1.3630/50 -> 1.38хх .
        На мен ми се струва най-възможния сценарий.
        Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
          Първоначално изпратено от blqblq
          Лимитед 1/3 +33 (3645). Следващите цели остават 3710 и 3830. Стоп 3602.

Успешен ден на всичкото трейдър!
          Добро утро колеги
          Нива от 1,3830 ми се струва че скоро няма да има.В петък пробихме възходящият тренд от 1,3260 и връщане в този канал е много малко вероятно.По вероятния сценарии е слизане до 1,3450 и там ще се реши дали ще пробием канала в направление юг или ще се върнем , но този път към 1,40.Ако завършим този месец под 1,36-1,3550 ще се формира много силна тренд обръщаща фигура и дългосрочно нива от 1,40 няма да има.
          СТ10, не даваш критично ниво, над което този ти сценарий отпада? Така написана една подобна прогноза е без стойност. Къде би затворил късите, ако покачването продължи? За сега пазарът те опровергава, но да видим къде ще сме в края на седмицата...

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
            Първоначално изпратено от blqblq

Добро утро колеги
            Нива от 1,3830 ми се струва че скоро няма да има.В петък пробихме възходящият тренд от 1,3260 и връщане в този канал е много малко вероятно.По вероятния сценарии е слизане до 1,3450 и там ще се реши дали ще пробием канала в направление юг или ще се върнем , но този път към 1,40.Ако завършим този месец под 1,36-1,3550 ще се формира много силна тренд обръщаща фигура и дългосрочно нива от 1,40 няма да има.
            Почти сме на едно мнение.Аз чакам 1.3450 и после 1.40 обаче.За да има силна тренд обръщаща фигура ще трябва да видим затваряне под 1.3530 според мене.
            Успех на всички

Коментар

• Добавка от 2,0239, СЛ - 2,0150 и очакване за реализация на плана за лонг, описан по-долу на GBP/USD.

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                брои ли се че вместо да прибера над фигура от паунд/йена аз си затраях и съм отново в началото

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                  Колеги очертава се тежка седмица, успех! И не правете елементарни
                  грешки!
                  брои ли се че вместо да прибера над фигура от паунд/йена аз си затраях и съм отново в началото
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• лонг паунд/долар с вход от 2.0261

лонг евро/долар с вход 1.3655

шорт долар/франк с вход 1.2044

Коментар

• На MACD при едночасовата графика на паунд-долар е налице сигнал при 2,0220 за лонг.При това положение покупка от всяко ниво в интервала 2.0220 (текущо-2,0265) с цел -38,2%корекция по Фибоначи - 2,0359.После -местене на стопа на нулев вход, затваряне на 1/2 и търсене на 2,0416 -50% корекция.Затварянето на 2,0359 изцяло ще породи въпроси и ще изисква най-добре - ден пауза, за следващ вход.А най-вероятно от практиката е да търсим втори връх.
                      На Насдак100 затварям на 1950 3/4 от позицията, стоповете ги местя на 1925 и 1975.
                      Успешна седмица на всички колеги!

Коментар

• Колеги очертава се тежка седмица, успех! И не правете елементарни
                        грешки!

Коментар

• Хоска, държиш ли фронта
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• скъсявам eur/usd от текущи нива 1.3670 със стоп 16 пипса

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
                              Каква е тази сделка с СТС , гледам Булброкерс ги купуват и оттатък всички пишат че са притеснени.Имам приятели със сметки в СТС. Я кажи каква е тази велика работа щом явно споменаваш имаш инфо от Матеев че да не се притесняваме по-малко отколкото трябва.
                              Някой ако може да коментира бих се радвал мислех да си местя наесен форекс сметката при тях. За зимната сесия

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq

Добро утро колеги

Коментар

Working...
                                X