IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте на всички.
    Тъй като никои не пише в темата, която считам за важна се налага да дам някаква прогноза най-малкото за дебат
    Очаквам евро/йената да се качи малко до няколко часа(около 164 за 2-3 часа ).
    Успешен и печеливщ ден на всички.

Коментар

• Лонг EUR/USD - 1,3706
      Лонг AUD/USD - 0,8607
      Лонг USD/JPY - 119,06
      Лонг GBP/JPY - 241,65
      Шорт USD/CAD - 1,0630
      Закона на 5 П
      Перфектната
      Подготовка
      Предотвратява
      Провала на
      Представлението/Престъплението

Коментар

• И все пак, long 91 със stop 69....
        Ако ме изпатка, еврото ще го пипна пак чааак Август месец ))))
        Лека вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от toty
          На първо време се надявам да затворим 4 часовия бар над 3705, а сега е време и аз да потърся дълга
          Сега е време за някоя биричка и лафче с приятели! Дългата я отиграй утре сутринта, ще има и по- добри (ниски) нива.

Приятна почиФка!

Коментар

• И аз съм съгласен за нивата (мечтите) над 3800 ), но като се замисля (а от това адски ме боли ) достигам до идеята, че първо ще дъносаме новият месец с нещо от сорта 1.3660 и после мечтиии, мечтии... хехех
            На първо време се надявам да затворим 4 часовия бар над 3705, а сега е време и аз да потърся дълга
            Успех!

Коментар

• Пробихме скоропостижно над 3695 и плановете се променят кардинално. Прилична добавка към дългите може да се търси вече от 3685/95 зоната, но през нощта като се успокои пазара ще обмисля обстойно вариантите. Честно казано очаквах утре да е по- същественото движение и покачването днес ме изненада с интензитета си, но и така става!

Тоти, затворим ли месеца над 3730 става интересно и нива над 3800 ще са много вероятни. Но нека не се отплесвам в мечти, хехе, времето ще покаже.

Коментар

• С готовността на инвесторите да поемат по голям риск е съвсем нормално йената и треазъри бондс да са надолу а маркета да е здраво нагоре ... до следващата лоша новина За сега най доброто е лонг на Никей

Коментар

• я гледаите какво прави долар иена бе господа да не направя една прогноза за покачване на двоиката по рано тая вечер и тя взе че скочи с близо 50 поинта и това е комаи само началото абе кога не му върви на човек не му върви аиде лека но6т и успехи в треидовете
                  Pip master

Коментар

• хахах, то наистина си тряа голямо въображение ))
                    Абе принципно при пробив на 90/95 новото, ми се види едно импулсче до към 3745/55 като за отскок, а после....
                    имам конюктивит на третото око и за после не го виждам преди да сме го стигнали ))))
                    не мисля че ше видим в близко време повече нива под 3670/60, но.... знае ли човек

направих поправка на правописна грешка

Коментар

• Евала на този който каза че $/CAD ще удари първо 1.10 преди да достигне 1:1. Аз току що затворих моята позиция от преди седмица шорт на кабел/$ на 2.0450 за профит 2.0250

Коментар

• Първоначално изпратено от toty
                        колеги, сега гледам М30 графика eur/usd и ми се привижда един обърнат H&S...
                        Я пусни картинка, че явно нещо ми куца въображението...

Иначе си мисля следното за еврото. Бай лимит 3645, с който да удвоя позицията, стоп за всички дълги на 3630 и цел за 1/2 от добавката на 3685. Сценарият важи до пробив над 3695, т.е. ако пробие тази нощ, а после върне, това отпада като вариант и ще мисля нещо друго.

Коментар

• колеги, сега гледам М30 графика eur/usd и ми се привижда един обърнат H&S,
                          неклайна на който минава на 3690 нейде....
                          той малко блъска на - нищо подобно - ама мисля да го пробвам деа...
                          ))
                          а може да е и от жегата хехх

Коментар

• Първоначално изпратено от 777888
                            Абе юнаци,вие за кросове да сте чували,за кери трейд нещо?
                            То пазара е там бе пичове,к'во сте се вторачили само в кабела и еврото?
                            Ние сме на друг пазар, юнак, хехе, кяр трейда го оставяме на теб и Хоската...

Коментар

• zdraweite покачванията за които писах преди около месец става въпрос за EUR/CAD,EUR/AUD,GBP/AUD и още някои двоики ве4е са започнали да се изпълняват )разбира се смятам че хода нагоре тепърва предстои искам да кажа че интересното е сега при иената и по точно за по USD/JPY) смятам че в момента сме на клучово ниво трендлиния мисля на седмична почто 61.8 фибо ако на някому върши работа и предстои образуване на база и и ход нагоре разбира се това е мое мнение и кои знае всичко може да стане на пух и прах продължавам да си държа дълги EUR/AUD (които будеха присмех в доста хора )както следва 1.5650.1,5750,1,5850,1,5950,1,6050 имах и една от 1,5550 но от чиста глупост я затворих на 120 пипса печалба и така мисля ниват са удобни за покупка на долар иена успех господа
                              оп щях да забравя когато обявих че евро австралиец ще ходи нагоре курса бе някъде около 1,58 а то ходи маи до 1,55 до където добавях представяте ли си цели 3 или 4 фигури грешка в анализа ) затва че мн мн не ми вярваите)
                              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от 777888
                                Абе юнаци,вие за кросове да сте чували,за кери трейд нещо?
                                То пазара е там бе пичове,к'во сте се вторачили само в кабела и еврото?
                                Oshte edin umnik ) ti nali si otvoren .. are uspeh )

Коментар

Working...
                                X