Офф излязъл нашия абе 400 милярда евро до 1.4 милярда до 2 години ми стои доста положително ...А и нали знаеш, че банките слагат стотоци милиони на позициите така че ще има доста нагоре тия 2 седмици..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЗнаеш как е при мен контра на тренда ми е запазена марка ма днес нещо се объркахТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениее това е вече абсурдТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениее това е вече абсурд
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеДали еврото ще достигне 1.47 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетова е ОГРОМЕН УСПЕХ.Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеОплаквам се само че го отиграх съвършерно некадърно но поне не съм го късил което си е постижение за менТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеФицомире,Ни Съ уплаквай. Днес при DAX-а си е урожай, па аз отдавна заех удобна позиция в КомерцаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LEJlyyyAlDE
Коментар
-
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеНа какво ниво мислиш да продаваш COBA
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеФицомире,Ни Съ уплаквай. Днес при DAX-а си е урожай, па аз отдавна заех удобна позиция в Комерца
Коментар
Коментар