Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеДАВАЙ, ДАВАЙ, ами 200 килограмовото щастие??? Май отиде та се не видя, чак мен ме хвана яд, а за теб не знам
То това си е резервния вариант,
щото си имам едно над 250 кила
МИРКО II Зафир
Аз съм сигурен, че дъното ще е
в диапазона 1.08-1.12 обаче малко тайминга
То още има време де
За един месец е там. Само да тръгне
Курсо нагоре се качвал по стълбите,
а за надоле хващал АСАНСЬОРА !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениее това е вече абсурд
http://www.youtube.com/watch?v=Q6BEk...eature=related ... и каква е тази "втора цедка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНапример да възкръсне Лемън???Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе е
Влезнах в нещо и се питам дали сбърках .....като разума ми вика Корекция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениевърха вече е подминат следваща цел 1.32 до 2 седмици
Дали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеБаси майката що нямам една мил сметка ся да сложа 1 50 к позиция и се пенсионирам.....
ко не милка то половин би трябвало да си направил последните 3-4 седмициТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение500 пипа за един ден, без катализатор
забрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеНезнам за разумно ама зася сме 300 пипа рали..не се очудвам ако стане 500
забравиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеУсещам злобливи нотки
Влезнах в нещо и се питам дали сбърках .....като разума ми вика Корекция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа не сбъркаш ,че утре може да има корекция.... а и не само утре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение1.42 да стигне ще е добре,
за Комерца- излязох с 1/3, а другите 2/3 ще си ги задържа поне засега
Коментар
Коментар