Брей голяма съпротива на $/К$ да падне....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добър вечер, колеги,
странно е, че ще го кажа, но искам да ви поздравя. Днес сте си пописали доста и за разлика от вчера преобладават смислените мнения!
Еврото ми е ударило лимита на втората 1/3 от дългата, отворена на 3612 на 3782. Принципно потенциална на тази трета е до 3830, но предпочетох по- консервативното отиграване. Като цяло гоним цели около/малко над 3900. Пазарът леко не е бил за игра тази седмица и дано сте се измъкнали невредими!
Приятна почивка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от Jay GouldEUR/ USD ме зарадва.
Като гледам нищо чудно да се катерим до 8 ми или 13 ти, но няма да е зле преди това да минем 1.3790
Нищо чудно ако пробие сега да отиде до 1.1396..
Но все пак не забравяйте, не търгувам на тази двойка и това са само преположения, защото нямам много натрупан поглед там ..
Ама аз имах предвид НЗД/УСД и АУД/УСД , а не кроса
чакай че ме хвърли в джаза в първия момент
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от Jay GouldEUR/ USD ме зарадва.
Като гледам нищо чудно да се катерим до 8 ми или 13 ти, но няма да е зле преди това да минем 1.3790
Нищо чудно ако пробие сега да отиде до 1.1396..
Но все пак не забравяйте, не търгувам на тази двойка и това са само преположения, защото нямам много натрупан поглед там ..http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар