Първоначално изпратено от Plamen1967
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Хихихи, Йената наистина обърна посоката Ако падне и по 118.20 ще я търсим на 116...
Ст10, "сигналът" беше на 3610. За друг (добавка) ще трябва да почакаш до към средата на идната седмица. Наблюдавай себе си; ти (не конкретно, това важи за всеки един от нас) си най- добрия индикатор. Когато почнеш пак да продаваш, значи вече съм писал и предстои да купя, хехе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*Първоначално изпратено от Plamen1967Брей голяма съпротива на $/К$ да падне....
Коментар
-
Има ли някой буден
Очаквах че еврото ще скочи до 1,3770 , но то направо изкърти паважа.В тази връзка поздрави на Коко за точната прогноза.Остава да видим какво ще стане следващата седмица .Очаквам прогнози и мнения подкрепени с някакви сигнали,графики или който каквото има.Остава да завършим деня с надгробно дожи........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Брей голяма съпротива на $/К$ да падне....
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от Jay GouldEUR/ USD ме зарадва.
Като гледам нищо чудно да се катерим до 8 ми или 13 ти, но няма да е зле преди това да минем 1.3790
Нищо чудно ако пробие сега да отиде до 1.1396..
Но все пак не забравяйте, не търгувам на тази двойка и това са само преположения, защото нямам много натрупан поглед там ..
Ама аз имах предвид НЗД/УСД и АУД/УСД , а не кроса
чакай че ме хвърли в джаза в първия момент
Хммм...! И за двата нищо не мога да кажа , но ако търгуваш там и двата заформят или двойно дъно или някаква сложна продължаваща корекция.. и накъдето и да забият е все едно ...
Бих изчакал и бих сложил лимитирани над двойното дъно и под негоможе би ...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар