If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dobre doshal otnovo kiril123 salut radvam se da te vidq xixi po4ina li si
haha ne rabotih dosta iako , no ne i s forex - no ne sam bil na karibite ili niakade po nekvi ostrovi kakto kazvat pove4eto hora koito ne pi6at tuka 1 -2 ili 3 meseca
dnes do 21 i ne6to pri eur/usd 6te imame range 1.3830 1.3780 , sled koeto 6te napravim 1.3705-10 . ot tam 6te idem za nov vryh nad 1.3850 moje bi 1.3890 i posle down za pone 3 figuri . Vsi4ko tova zavisi ot lihvata v usa no ako ia zapaziat ne6to takova mi se privijda kato scenarii . 6te go otigraia s mala sumi4ka puk da vidim dali 6te pia bira ot tova
VIP
Кивито даде очеваден сигнал че ще тръгне на юг и покупки от тук си е игра на зарове-тука има тука нема.Въпрос на дни е да направи силно движение , но предполагам че ще си направи първо седмичната корекция.
nzd/usd e izpulnilo targeta na 0.7650 - 50 profit
usd/cad ot 1.0520 si sedi na mqstoto i si 4aka vremeto target 1.0570 stop 1.0470. Mnogo e hubavo da se raboti ot brega na moreto :P
i oglejdam za vlizane na neshto svejo i sum se zagledal v ekzotikite.
Съжалявам, имах впредвид че ги оставиха на всеки план. Както казваме в България всяко чудо за 3 дена. Сега очакванията са да чуят намеренията на ФЕД днес вечерта относно очакванията им за ифлацията и икономическия растеж.
Пламен кдето и да живееш, тук говорим на български, ако ще се правиш на интересен, не е тук мястото, това по въпроса за англосаксонските думи написани с български букви какво разбираш под дисконтиране на новини? интересно...?
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Инвеститирите почнаха да дискоунтват лошите новини от имотния пазар (почнаха да свикват) и това може да даде глътка въздох за Американския $. Да видим.
Колеги...вече от около месец водещите новини са щатските ипотеки и засега те остават в центъра на играта днес дори в ПАРИ има статия за тях, така че съобразявайте се в кротките летни дни тези новини ще движат по-рязко пазара....
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар