Първоначално изпратено от Plamen1967
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от kiril123вип какво мислиш за кивито , много съм оглупял напоследъл изпуснах тия фигури последните въпреки че седях на компютъра и ръката ми беше на късата да я натисна , ама ... това е форексаForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Бих препоръчал за играчите които не се ограничават само с технически анализ за разгледат www.saxobank.com.
В нея няколко банки дават вижданията си за пазара (а обикновенно те са и движещите сили в него)
Там също ще намерите пълния списък на събитията за деня засягащи валутния маркет и настроенията.
Там може да си отворите акоунт и да използвате купчина иформация безплатно. (Не е нужна каквато и инвестиция и аз нямам никаква полза от това да Ви я предложа, аз само я намирам за много полезна за мене, дано някой от Вас също да има полза).
Коментар
-
Първоначално изпратено от AlehandroБлагодарско за отговорите ..... късия кабел ме влече ама да видим.....Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123zdraveite ne sam 4el foruma ot niakolko meseca . Vip kak e kade se zagubi ???
Как си брадаре ? Аз чета, но не съм писал отдавна 6-7 месеца. беше ми изпростяло от глупаци. гледам че са изчезнали и аз се появявам
За киви не съм съгласен ! Особено довечера ще видиш !
Коментар
-
Първоначално изпратено от AlehandroЗдравейте!
Нов съм във форума... какво ви е мнението за влизане на къс GBP/USD в момента?
Central banks will garner the lion’s share of market attention this week, with the Bank of England releasing its Quarterly Inflation Report on Wednesday morning and the Reserve Bank of Australia slated to announce the results of its policy deliberation on Wednesday evening.
http://www.forexnews.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от AlehandroЗдравейте!
Нов съм във форума... какво ви е мнението за влизане на къс GBP/USD в момента?
Успех все пакForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар