Oooлеее само Тампере...- те поне не мечтаят.. , реалисти....хехехехе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PLPОкъкахте ли се с дългите хиени ?
enzo, нали знаеш - Оооолимпия, догодина пак ела ... Аз ппожелавам успех на Левски... в турнира за купата УЕФА! Там барем няма да срещне Барселона и Челси...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqБахти смешката... Интересни паралели могат да се направят между футбола и пазара...
Аяксчо, ай да свърши мача и ще обсъдим акциите и индексите за утре.
Цяло полувреме блъскаш, идва некъв полярен жител и ти го набутва! Левски май не са си сложили стоп
Същатата работа и нашата, блъскаме, блъскаме, идва една банка и ни отнася
А ти виж само какво съм ти пратил... това ще те отврати поне за 3 дни от всичко женскоFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPЩе паднат ли лихвите в САЩ ?
Мое мнение - да ! 1:0 за тази теза
Вашите мнения ?
А по темата от изказването което прочетох не мисля, че ще намалят лихвата до средата на 2008.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqМечо, с удоволствие бих поговорил за това, но при лична среща...
Мерси за отговора.
Действително имах предвид по скоро ползвани методи и способи, не самият начин на прилагането им. Последният е лично твой и също като теб не смятам, че е удачно да бъде споделян безразборно.
Успех!ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPЩе паднат ли лихвите в САЩ ?
Мое мнение - да ! 1:0 за тази теза
Вашите мнения ?
били на друга планета и са говорили глупости вече 3 месеца... Едва ли...
Коментар
Коментар