If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нека изразя позицията. Е/$ е вече 2 ден надолу... 10 г ценни книжа надолу -> лихвения процент нагоре правейки $ по атрактивен.
Добър шанс Е/$ да тества 1.3730 минимум.
Пламен тренда е нещо постоянно в дълъг период от време, по то точно дългосрочно движение. Евро долар е повече от година и половина във възходящо движение !!! ти мо говориш за двудневна корекция от има няма стотина пипса... не е сериозно според мен !
Тренда Е/$ е определено нагоре, но в следващия ден-2 ще е надолу. Докато 10 годишните ценни книжа не почнад да се качват. Аз ги използвам като индикатор за решенията си. 80% успеваемост. Да видим дали сега ще съм прав. ТП 1.3740. Приемам критики ...
Ако имаш в предвид, че логично често пъти на пазара значи губещо, хехе, може и да си прав. Има и вариант за къде 3690, но наистина не бързам. Сега е време за странични занимания, от зяпане на графики, файда йок...
Нека изразя позицията. Е/$ е вече 2 ден надолу... 10 г ценни книжа надолу -> лихвения процент нагоре правейки $ по атрактивен.
Пламен тренда е нещо постоянно в дълъг период от време, по то точно дългосрочно движение. Евро долар е повече от година и половина във възходящо движение !!! ти мо говориш за двудневна корекция от има няма стотина пипса... не е сериозно според мен !
-....абе...къде е Батко?.....
-...пере
-.. къде пере?..
- Т А М П Е Р Е....
Хехехе...
Първоначално изпратено от Plamen1967
Пламене, ще купувам евентуално при спад тая нощ. Сега съм прекалено натоварен емоционално, за да бъда "обективен", но някъде около 45 ще е най- вероятно. Ще видим, бърза работа нямам...
Коментар