Първоначално изпратено от VIP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от PLPАз пък селнах хиена от 239.40 т.п.237.80 стоп 241
няма за какво да го е яд, защото нямаше да ТП за 40 пипса, щеше да има стоп на 241 предполагам и така шеше да калкулира още 50 пипса загуба !
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от blqblqТук стана интересно! Може и аз да се включа?! На какво е баса? Викам да е на по няколко бири, че да имаме повод да се съберем!
Вип, бие ли 40 преди 70 ще е наистина интересна картинка... Какво броим за пробив? 1-2 пипса или затваряне над/под на определен период?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqТук стана интересно! Може и аз да се включа?! На какво е баса? Викам да е на по няколко бири, че да имаме повод да се съберем!
Вип, бие ли 40 преди 70 ще е наистина интересна картинка... Какво броим за пробив? 1-2 пипса или затваряне над/под на определен период?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqТук стана интересно! Може и аз да се включа?! На какво е баса? Викам да е на по няколко бири, че да имаме повод да се съберем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Plamen1967Нека изразя позицията. Е/$ е вече 2 ден надолу... 10 г ценни книжа надолу -> лихвения процент нагоре правейки $ по атрактивен.
Добър шанс Е/$ да тества 1.3730 минимум.
Коментар
Коментар