Първоначално изпратено от VIP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPХане - Круме
на 20 пипса си от продаване... ?
Коментар
-
Готин купон!Стиснах зъби и метнах стопа на 117,80, после затворих дългата на 118,60 (от 118,41), Шортнах едни бързи 10п. от 118,90 и стигнах до поредното потвърждение, че банките -маркетмейкъри си размениха печеливши пасове.Просто погледнете, как котировките се върнаха на нива от преди 2часа след целия купон.
Нищо ново в този пазар...............Вярно, че индексите на САЩ са нагоре, но това беше особенно вероятно още със затварянето на пазарите в Европа.Поради това също смятах, че долар-йена ще е по-скоро за лонг.Пазар....и специгрички, на които трябва да сме свикнали, щом сме тук.Лека вечер и на слука на всички!!!!!!
Коментар
-
Накарахте ме и аз да я погледна тая хиена и-и-и... веднага затворих графиката... Това животно не е за игра (особено) в момента, а и по принцип...
Иначе и аз бих заложил при този коефициен, че ще имаме 38 преди 70 (и двете по бид). Да видим сега кой ще пие биричка?!?
Даже ще сложа и стоп на позицията... леко шантав стоп... 5 сутринта БГТ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от blqblqТук стана интересно! Може и аз да се включа?! На какво е баса? Викам да е на по няколко бири, че да имаме повод да се съберем!
Вип, бие ли 40 преди 70 ще е наистина интересна картинка... Какво броим за пробив? 1-2 пипса или затваряне над/под на определен период?
нека първо този бас видим кой крив кой прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от PLPАз пък селнах хиена от 239.40 т.п.237.80 стоп 241
няма за какво да го е яд, защото нямаше да ТП за 40 пипса, щеше да има стоп на 241 предполагам и така шеше да калкулира още 50 пипса загуба !
Коментар
Коментар